Спечелете конкурентно предимство с мастилено-струйните принтери на Epson

Мастиленоструйната бизнес технология на Epson дава възможност на клиенти в цяла Европа да трансформират икономиката на печатането за своите фирми и организации. Смяната на лазерен принтер с мастиленоструен на Epson е лесно решение с предимства, които могат да намалят разхода на електроенергия, увеличат продуктивността и намалят отпадъка.

Подобрете продуктивността

Преминете от лазерен на мастилено-струен принтер на Epson, за да пестите време и да сте по-продуктивни. Мастиленоструйните принтери на Epson са до 3,5 пъти по-бързи2 и изискват до 98%3 по-малко потребителска намеса в сравнение с лазерните принтери.

Открийте какво количество CO2 и електричество можете да спестите

При независимите тестове моделите Epson WorkForce Pro използват до 96% по-малко електроенергия в сравнение с лазерните принтери и лазерните копирни машини3. Вижте колко електроенергия и CO2 можете да спестите, като използвате нашия калкулатор.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
WF-C5710DWF

Продукти

Информация от потребители

По-ниска консумация на електроенергия, по-ниски общи разходи

Вижте колко серията WorkForce Pro може да Ви спести в рамките на жизнения цикъл на принтера с нашия лесен за използване калкулатор на обща цена на притежание.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Откъде да закупите

Имате нужда да решите на кой мастилено-струен принтер на Epson да преминете? Отрийте най-близкия търговец на продукти на Epson.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Напред към бъдещето с технологии без нагряване

Увеличете производителността и намалете влиянието върху околната среда без компромиси.

Learn more

Свържете се с нас сега

За повече информация относно гамата бизнес мастилено-струйни принтери просто попълнете Вашите данни по-долу и представител на Epson ще се свърже с Вас.

ИМАТЕ ЛИ ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ?
Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни

1 Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2015 г. Конкурентните модели са избрани от топ десетте доставчика на цветни лазерни многофункционални принтери въз основа на данни от IDC EMEAR за 2015 г. за категорията А4 лазерни цветни устройства със скорост 11-30 стр./мин. Консумацията на електроенергия е калкулирана в wH за 5 минути печат, в сравнение с лазерните принтери и копирните машини.

2 Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2015 г., FPOT (време за отпечатване на първа страница) след цяла нощ покой, в сравнение с всички конкурентни машини, тествани по време на публикацията. За повече информация посетете www.epson.eu/inkjetsaving.

3 При независимите тестове моделите Epson WorkForce Pro RIPS намаляват времето, прекарано в намеса, с до 98% в сравнение с лазерните принтери и лазерните копирни машини. Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2015 г., в сравнение с избрани устройства на конкурентни фирми. За повече информация посетете www.epson.eu/inkjetsaving.