See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

WATCH VIDEO

Спечелете конкурентно предимство с мастилено-струйните принтери на Epson

Мастиленоструйната бизнес технология на Epson дава възможност на клиенти в цяла Европа да трансформират икономиката на печатането за своите фирми и организации. Смяната на лазерен принтер с мастиленоструен на Epson е лесно решение с предимства, които могат да намалят разхода на електроенергия, увеличат продуктивността и намалят отпадъка.

Намалете разхода на електроенергия

Намалете значително разходите за електроенергия, като превключите от лазерен принтер на мастиленоструен принтер на Epson. Мастиленоструйните принтери на Epson използват до 96% по-малко електроенергия от лазерен принтер1.

Подобрете продуктивността

Преминете от лазерен на мастилено-струен принтер на Epson, за да пестите време и да сте по-продуктивни. Мастиленоструйните принтери на Epson са до 3,5 пъти по-бързи2 и изискват до 98%3 по-малко потребителска намеса в сравнение с лазерните принтери.

Намалете отпадъка

Преминете от лазерен на мастиленоструен принтер от Epson и намалете отпадъка. Мастиленоструйните принтери на Epson генерират до 99% по-малко отпадък в сравнение с лазерните4.

Открийте какво количество CO2 и електричество можете да спестите

При независимите тестове моделите Epson WorkForce Pro използват до 96% по-малко електроенергия в сравнение с лазерните принтери и лазерните копирни машини3. Вижте колко електроенергия и CO2 можете да спестите, като използвате нашия калкулатор.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
WF-C5710DWF

Информация от потребители

По-ниска консумация на електроенергия, по-ниски общи разходи

Вижте колко серията WorkForce Pro може да Ви спести в рамките на жизнения цикъл на принтера с нашия лесен за използване калкулатор на обща цена на притежание.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Откъде да закупите

Имате нужда да решите на кой мастилено-струен принтер на Epson да преминете? Отрийте най-близкия търговец на продукти на Epson.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Свържете се с нас сега

За повече информация относно гамата бизнес мастилено-струйни принтери просто попълнете Вашите данни по-долу и представител на Epson ще се свърже с Вас.

ИМАТЕ ЛИ ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ?
Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни

1 Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2015 г. Конкурентните модели са избрани от топ десетте доставчика на цветни лазерни многофункционални принтери въз основа на данни от IDC EMEAR за 2015 г. за категорията А4 лазерни цветни устройства със скорост 11-30 стр./мин. Консумацията на електроенергия е калкулирана в wH за 5 минути печат, в сравнение с лазерните принтери и копирните машини.

2 Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2015 г., FPOT (време за отпечатване на първа страница) след цяла нощ покой, в сравнение с всички конкурентни машини, тествани по време на публикацията. За повече информация посетете www.epson.eu/inkjetsaving.

3 При независимите тестове моделите Epson WorkForce Pro RIPS намаляват времето, прекарано в намеса, с до 98% в сравнение с лазерните принтери и лазерните копирни машини. Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2015 г., в сравнение с избрани устройства на конкурентни фирми. За повече информация посетете www.epson.eu/inkjetsaving.

4 При независимите тестове моделите Epson WorkForce Pro RIPS използват до 99% по-малко електроенергия в сравнение с лазерните принтери и лазерните копирни машини. Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2015 г., в сравнение с избрани устройства на конкурентни фирми. За повече информация посетете www.epson.eu/inkjetsaving.