See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

WATCH VIDEO

Спечелете конкурентно предимство с мастилено-струйните принтери на Epson

Мастилено-струйната бизнес технология на Epson дава възможност на клиенти в цяла Европа да трансформират икономиката на печатането за своите фирми и организации. Смяната на лазерен принтер с мастилено-струен на Epson е лесно решение с предимства, които могат да намалят разходите, увеличат продуктивността и намалят разхода на електроенергия.

Пестете енергия и намалете загубите с мастилено-струйните принтери на Epson.

Намалете значително загубите си и разходите за енергия, като превключите от лазерен принтер на мастилено-струен принтер на Epson. Те могат да работят с до 99% по-малко загуби2 и да използват до 96% по-малко електроенергия от лазерен принтер3.

По-бърз и по-надежден печат от мастилено-струйните принтери на Epson.

Преминете от лазерен на мастилено-струен принтер на Epson, за да пестите време и да сте по-продуктивни. Мастилено-струйните принтери на Epson са до 3,5 пъти по-бързи4 от лазерен принтер и намаляват поддръжката и времето за намеса с до 98%5.

Открийте какво количество CO2 и електричество можете да спестите

При независимите тестове моделите Epson WorkForce Pro използват до 96% по-малко електроенергия в сравнение с лазерните принтери и лазерните копирни машини3. Вижте колко електроенергия и CO2 можете да спестите, като използвате нашия калкулатор.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
WF-C5710DWF

Информация от потребители

По-ниска консумация на електроенергия, по-ниски общи разходи

Вижте колко серията WorkForce Pro може да Ви спести в рамките на жизнения цикъл на принтера с нашия лесен за използване калкулатор на обща цена на притежание.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Откъде да закупите

Имате нужда да решите на кой мастилено-струен принтер на Epson да преминете? Отрийте най-близкия търговец на продукти на Epson.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Свържете се с нас сега

За повече информация относно гамата бизнес мастилено-струйни принтери просто попълнете Вашите данни по-долу и представител на Epson ще се свърже с Вас.

ИМАТЕ ЛИ ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ?
Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни

1Пестене въз основата на CPP (цена за страница) за цветен печат. Сравнението е направено с 10-те най-продавани цветни лазерни принтера със скорост на печат между 1 и 30 страници на минута в Западна, Централна и Източна Европа (по дефиницията на IDC) в последните 12 месеца преди юни 2017 г. Данните за цена на страница са от отчета на GAP за август 2017 г. и представляват средните стойности на наблюдаваните цени в Германия, Франция и Обединеното кралство (със стойностите в евро, цитирани от GAP). Стойностите за Epson са на база препоръчителната цена на пакети с мастило XXL (капацитет за 5 000 страници според IEEE/ISO 24711/24712). Ценообразуването за конкурентните модели е въз основа на най-ниската налична цена на страница.

2При независимите тестове моделите Epson WorkForce Pro RIPS използват до 99% по-малко електроенергия в сравнение с лазерните принтери и лазерните копирни машини. Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2017 г., в сравнение с избрани устройства на конкурентни фирми.

3Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2017 г., в сравнение с избрани устройства на конкурентни фирми. Избрани модели въз основа на данни от IDC за петте най-продавани модела глобално в категорията 11-20 стр./мин A4 и категорията на сегмент 2 A3, като се използва само един от всеки тип машина с добавяне на A3 устройство от HP. Консумацията на електроенергия е калкулирана в wH за 5 минути печат, в сравнение с лазерните принтери и копирните машини.

4При независимите тестове моделите Epson WorkForce Pro са до три и половина пъти по-бързи от лазерните и цветните копирни машини при отпечатване на първа страница. Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2017 г., FPOT (време за отпечатване на първа страница) след цяла нощ покой, в сравнение с всички конкурентни машини, тествани по време на публикацията. FPOT е от цяла нощ покой, при което устройството е в неактивност цяла нощ и измереното време в секунди включва загряването, обработката, изобразяването и доставянето на документ от една страница в тавата.

5При независимите тестове моделите Epson WorkForce Pro RIPS намаляват времето, прекарано в намеса, с до 98% в сравнение с лазерните принтери и лазерните копирни машини. Според тестовете на BLI, възложени от Epson и продължили над два месеца до февруари 2017 г., в сравнение с избрани устройства на конкурентни фирми.