Business Paper - A4 - 500 листа

Бизнес хартия
Подгответе се да се насладите на безпроблемен ежедневен печат с бизнес хартия от Epson. Получете добри резултати още от първия път с тази достъпна и надеждна хартия – чудесна за отчетлив текст и страхотни цветни графики.
Артикулен номер: C13S450075
Business Paper - A4 - 500 листа
Общ преглед

Общ преглед

Надеждност без компромис

Кой има време да печата повторно? Справяйте се с ежедневните задачи за печат с надеждната и достъпна бизнес хартия на Epson. Върху тази хартия с дебелина 80 г/м2 може да се печата и от двете страни, което помага да пестите хартия и да намалите разходите. Независимо дали сте в офиса, или у дома, тя е чудесна за всякакъв вид документи, включително домашна работа и отчети. Страхотна е за ясен и отчетлив текст и прецизни и завладяващи схеми и диаграми.

Оптимизирани за принтери Epson

Мастилата и хартиите от Epson са създадени, за да се използват с принтери Epson, което винаги гарантира най-добри резултати.

Чудесни за всеки принтер

Нашите хартии дават страхотни резултати с принтери и мастила от други производители, така че всеки може да се възползва от експертното качество на Epson.

Съвместимост

Съвместими основни устройства

Моделите по-долу са съвместими с един или повече продукта от тази гама. За повече подробности вижте връзките по-долу или ръководството за Вашия продукт.