Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 100 листа

Хартия за мастиленоструен печат с фотокачество
Привлечете вниманието на всеки с тази хартия за едностранен мастиленоструен печат с фотокачество Тази матова хартия предлага фантастична основа за специални документи с много изображения. Независимо дали подготвяте важен документ за клиент, или разпечатвате училищен проект, тази елегантна и фина хартия е предназначена за цветни изображения и ясен и отчетлив текст.
Артикулен номер: C13S041061
Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 100 листа
Общ преглед

Общ преглед

Висококачествени резултати

Когато трябва да направите впечатление, нашата едностранна, матова, бяла хартия за мастиленоструен печат с фотокачество с дебелина 102 г/м2 е идеалното решение. Тя е разработена да се справи с много детайлни и цветни изображения с висока разделителна способност, като същевременно предоставя ясен и отчетлив текст. Може да й се доверите за изключителни отчети, курсови работи, сертификати и други.

Оптимизирани за принтери Epson

Мастилата и хартиите от Epson са създадени, за да се използват с принтери Epson, което винаги гарантира най-добри резултати.

Чудесни за всеки принтер

Нашите хартии дават чудесни резултати с принтери и мастила от други производители, така че всеки може да се възползва от експертното качество на Epson.

Съвместимост

Съвместими основни устройства

Моделите по-долу са съвместими с един или повече продукта от тази гама. За повече подробности вижте връзките по-долу или ръководството за Вашия продукт.