DS Transfer Multi-Purpose 61cm x 91.4m

Бързо съхнене на твърди материали
Универсална и лесна за използване сублимационна трансферна хартия, идеална за производителите на твърди материали – като панели за iPhone, алуминий, дърво и керамика – DS многофункционалната трансферна хартия подобрява Вашата производителност. Това е бързосъхнеща, дишаща сублимационна трансферна хартия със средно тегло, идеална за постигане на резултати с фотографско качество и се предлага на ролки с голяма дължина за максимална икономия.
Артикулен номер: C13S045480
Намерете дистрибутор
DS Transfer Multi-Purpose 61cm x 91.4m
Общ преглед

Общ преглед

Универсален

Многофункционалната трансферна хартия DS е създадена специално за трансфериране на декоративни мастила върху твърди повърхности. Също може да се използва за различни цели и работи и с полиестерен текстил. Съвместима е с мастилата Epson UltraChrome DS и с дигиталните сублимационни принтери SureColor SC-F6000, SC-F7000 и SC-F7100 на Epson. Може да се използва и с RIP системи на други производители за максимална гъвкавост в бизнеса.

Лесна употреба

Благодарение на теглото си от 105 g/m2, DS многофункционалната трансферна хартия запазва стабилност по време на трансфера на мастило и е устойчива на намачкване. Има цветни профили на разпространени RIP системи на други производители.

Увеличава производителността

Тъй като има бързосъхнещо покритие – оптимизирано за твърди повърхности – с тази хартия ще спестите ценно време. Ролките с голяма дължина позволяват на всички малки до средни производители да реализират икономии, когато използват сублимационна трансферна хартия за меки и твърди материали.

Хабете по-малко мастило

Благодарение на ефикасния трансфер на мастило, многофункционалната трансферна хартия DS непрекъснато гарантира ниски нива на похабено мастило, което помага за икономично производство с постоянно качество.

Дишащ дизайн

Заради специално проектираната дишаща структура, мастилената пара се диспергира по време на процеса на трансфер на мастило и така помага за по-отчетливи и ясни изображения.

Модели от серията

Други продукти от серията

Продукт
Съвместимост

Съвместими основни устройства

Моделите по-долу са съвместими с един или повече продукта от тази гама. За повече подробности вижте връзките по-долу или ръководството за Вашия продукт.