Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 листа

Първокласна полугланцова фотохартия
Покажете истинското качество на снимките си и създайте достойни за изложба разпечатки у дома с тази първокласна полугланцова фотохартия. Създадена да бъде дълготрайна, тази висококачествена фотохартия 251 г/м2 има дискретно покритие, което ще разкрие истинската красота на снимките Ви.
Артикулен номер: C13S041332
Намерете дистрибутор
Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 листа
Общ преглед

Общ преглед

Предизвикайте професионалистите

Независимо дали печатате портрети или пейзажи, получете най-доброто и от двата свята с тази усъвършенствана полугланцова фотохартия. Нейното елегантно полугланцово покритие дискретно разкрива детайлите на всяка снимка, като същевременно свежда до минимум потенциалните отблясъци. С тази хартия е лесно да издигнете снимките си до професионално ниво.

Най-доброто партньорство

Получете бързосъхнещи и устойчиви на вода и размазване снимки с ярки цветове, красиви тонове и невероятни детайли, когато комбинирате хартиите и мастилата на Epson. Тази хартия е специално разработена за работа с гамата мастила и принтери на Epson, за да получите най-високо качество.

Наслаждавайте се на снимките си с години

Снимките може и да са отражение на мимолетен момент, но бъдете сигурни, че тези хартии са разработени и тествани да предлагат дълготрайно решение, когато са комбинирани с нашите мастила и принтери.

Чудесни за всеки принтер

Нашите хартии дават чудесни резултати с принтери и мастила от други производители, така че всеки може да се възползва от експертното качество на Epson.

Модели от серията

Други продукти от серията

Продукт
Съвместимост

Съвместими основни устройства

Моделите по-долу са съвместими с един или повече продукта от тази гама. За повече подробности вижте връзките по-долу или ръководството за Вашия продукт.