Epson представя своя най-нов високоскоростен и най-икономичен POS принтер за касови бележки за търговци на дребно и доставчици на хотелски услуги

Epson Europe стартира последното си поколение високоскоростни, водещи на пазара принтери за касови бележки от серията T88.

Epson представя своя най-нов високоскоростен и най-икономичен POS принтер за касови бележки за търговци на дребно и доставчици на хотелски услуги

Epson представя своя най-нов високоскоростен и най-икономичен POS принтер за касови бележки за търговци на дребно и доставчици на хотелски услуги

Epson Europe, водещ производител на POS принтери за касови бележки [1]стартира последното си поколение високоскоростни, водещи на пазара принтери за касови бележки от серията T88.

Новият POS принтер TM-T88VII POS надгражда успешните характеристики на своите предшественици и предлага широка гама подобрения в областта на дизайна, възможностите за връзка, използваемостта и екологичността. Новият TM-T88VII е напълно съвместим с своите предшественици T88V и T88VI и е специално пригоден за нуждите на натоварените търговски вериги и хотелски обекти в EMEAR (Eвропа, Близкия Изток, Африка и Русия).

Новият POS принтер има много предимства за околната среда, включително малки полета за печат, за да се пести хартия, ниска консумация на енергия и намалени нива на шум. Принтерът също е съвместим с екологична термична хартия без феноли.

Като водещ модел POS принтер на Epson, новият TM-T88VII предлага най-високата скорост на печат на днешния пазар с високоскоростен печат до 500 мм/сек. Допълнителните характеристики включват многоезична функционалност, нови LED индикатори и автоматичен безжичен печат на подробностите за грешките. Той също така включва спечелилата награди и изключително надеждна печатаща глава на Epson, която може да осигури над 20 милиона реда или 200 км разпечатки с времеви период между възникването на неизправности (MTBF) от 360 000 часа [2].   

TM-T88VII е напълно съвместим със съществуващия софтуер T88V и T88VI, а принтерът има същите размери като предишните модели, което означава, че фирмите могат бързо да въведат в експлоатация новия принтер без допълнителни разходи, експлоатационно време на престой или нужда от промяна на изискванията за дизайн или пространство на техните съществуващи щандове за търговия на дребно.

Предлага се както в черно, така и в бяло, с нов дизайн на капака; принтерът TM-T88VII на Epson може динамично да се споделя с PC-POS терминали, мобилни устройства и облака. С вграден Ethernet и USB, както и възможности за сериен порт, захранване чрез USB и WiFi [3], той има гъвкавостта да се свързва към почти всяка система. Той също така улеснява печатането от уеб базирани приложения с помощта на ePOS-Print®на Epson или чрез технологията Server Direct Print за печат директно от интернет.

Роберто Перис, продуктов мениджър, Epson Europe, добави: "Като се гради на успеха на серията T88, нашият нов принтер за касови бележки TM-T88VII е идеален за натоварени магазини и доставчици на хотелски услуги в EMEAR (Европа, Близкия изток, Африка и Русия)., които работят с много щандове и изискват високо качество и надежден печат на касови бележки. Ние направихме лесно за клиентите да актуализират своите съществуващи принтери за касови бележки, за да се възползват от предлаганите нови подобрения. TM-T88VII е водещ в индустрията и високоефективен екологичен принтер за касови бележки, който е създаден, за да осигури бърз и надежден печат в най-взискателната среда за продажби на дребно и ресторанти."

Новият TM-T88VII ще се предлага в EMEAR (Европа, Близкия изток, Африка и Русия) от 1 октомври 2021 г.

 

[1]От 2013 г. насам Epson заема позицията на производител номер 1 на POS принтери в Западна Европа. Сега Epson притежава 42% пазарен дял на термичните принтери в Европа. Източник: IDC, април 2021 г.

[2]Пресмята се като средно време между възникването на неизправности (MTBF).

[3]Необходим е допълнителен WiFi донгъл.