ИНОВАЦИЯ, КОЯТО НАДХВЪРЛЯ ОЧАКВАНИЯТА

Използвайте силата на лазерен проектор с безпроблемна простота

Модерно решение

Извлечете максимума от бюджета си с нашите базови лазерни проектори, които включват основни функции и още.. Независимо дали презентирате пред клиент, или се опитвате да привлечете вниманието в класната стая, Ви е нужен проектор, който предоставя грабващ вниманието екран с минимални проблеми. Отлични за обновявания, тези компактни проектори могат лесно да заменят моделите на основата на лампа. 20 000 часа работа без поддръжка – лесно монтиране – просто свързване.

Изключително контрастни изображения

Получете възможно най-добрата картина всеки път. Серията използва 3LCD лазерна технология, която предлага изключително контрастни изображения и еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина за ярки изображения и наситени цветове.

Реализиране на потенциала

Възползвайте се от удобни възможности за връзка, включително HDBaseT за лесно свързване чрез единичен кабел, както и HDMI и дублиране на екрана. Гъвкави възможности за свързване, включително HDMI и HDBaseT. (HDBaseT не е налично за EB-L400U).

 • Екран за конферентни зали

  Правете по-големи и по-ярки презентации благодарение на нашата серия лазерни проектори.

  НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 • Класна стая

  Извлечете максималното от бюджета си – получете лазерно качество с надеждност от тип „пусни и забрави“ без ненужни разходи.

  НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Реалистични цветове

Успехът Ви в променящия се свят на визуалните комуникации означава показването на по-ярки, по-смели и по-креативни изображения в ежедневни работни среди. Ето защо работихме толкова усилено, за да разработим иновативни и многофункционални проектори, които извеждат презентирането на следващото ниво.

 • ПРОЖЕКТИРАЙТЕ ОТ
  ВСЕКИ ЪГЪЛ

  ПРОЖЕКТИРАЙТЕ ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

  Поставете проектора във всяка позиция, без да правите компромиси. Пейзажна или портретна ориентация – изборът е Ваш. Освен това с изместване на обектива можете да регулирате прожектирания екран.

 • ДИАПАЗОН ОТ
  ЯРКОСТИ

  ДИАПАЗОН ОТ ЯРКОСТИ

  Има модел за специфичните Ви нужди, бюджет и среда в диапазона от 4 500-6 000 лумена.

 • КРИСТАЛНО ЯСНИ
  ИЗОБРАЖЕНИЯ

  КРИСТАЛНО ЯСНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

  Нека презентациите Ви бъдат въздействащи дори в яркоосветени стаи с еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина и 3LCD Full HD WUXGA разделителна способност.

 • ГЪВКАВО
  СВЪРЗВАНЕ

  ГЪВКАВО СВЪРЗВАНЕ

  Възползвайте се от удобни възможности за връзка, включително HDBaseT за лесно свързване чрез единичен кабел, както и HDMI, безжично дублиране на екрана и USB за възпроизвеждане на съдържание.

3LCD лазерна технология

Преобразете начина, по който аудиториите Ви гледат на корпоративното презентиране и презентирането във Висшите учебни заведения, атракциите, музеите и галериите и смайващите дигитални надписи в търговските центрове, на спортните събития и още. Нашите нови лазерни проектори доказват, че никога не спираме да развиваме сферата на презентирането.


Гаранция за 5 години и 12 000 часа

Стандартните ни гаранции са още една разлика между Epson и други производители на проектори и Ви покриват за удължен период на използване от пет години или 12 000 часа – което настъпи по-рано.

Представяме Ви гамата

ИНОВАЦИЯ, КОЯТО НАДХВЪРЛЯ ОЧАКВАНИЯТА

Серия проектори за монтиране на Epson

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Свържете се с нас сега

За повече информация относно серията лазерни принтери, просто попълнете Вашите данни по-долу и представител на Epson ще се свърже с Вас.

ИМАТЕ ЛИ ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ?
Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни

1 Към ноември 2017 г.