EcoTank L1800

Печат на ултраниска цена
Първият 6-цветен A3+ принтер с резервоар за мастило на Epson предлага печат на снимки и цветни документи на ултраниска цена.
Компактен 6-цветен A3+ принтер, за домове и офиси, които искат да спестят разходи. L1800 отпечатва снимки за около 191 секунди1. Неговата система с резервоар за мастило с висок капацитет позволява отпечатването на 1 800 снимки с размер 10 x 15 cm 2.без нужда от презареждане. С минимална намеса принтерът предлага икономичен и безпроблемен печат на снимки и цветни документи за домове, фотографи и офиси, които се нуждаят от големи обеми.
Артикулен номер: C11CD82401
До 200 лева обратно при покупката на EcoTank устройство, кликнете тук за повече информация. Приложими са съответните условията
Общ преглед

Общ преглед

Печат на ултраниска цена

Интегрираният резервоар за мастило с ултрависок капацитет означава, че L1800 е идеален за натоварена работи, когато ниските разходи за снимка или цветна разпечатка са важни. Идеален за домове и малки офиси, които печатат снимки и цветни документи в големи обеми, моделът L1800 се предлага с шест бутилки с мастило от 70 ml.

{bПовишена производителност

И}нтегрираната система с резервоар за мастило на L1800 означава, че няма нужда от презареждане, за да се отпечатат 1 800 снимки с размери 10 x 15 cm2. Когато най-накрая стане време за презареждане, то е съвсем лесно; благодарение на технологията за бързо допълване на мастило, ясните етикети инструкции и дозатор, предпазващ от протичане, презареждането на L1800 е лесно, бързо и чисто.

Надеждни резултати

В модела L1800 можете да откриете технологията Micro Piezo на Epson, оригинално мастило от Epson и непрекъснато подаване на мастило, които работят заедно, за да гарантират прецизен печат на снимки и цветни документи с формат до A3+ с минимална намеса на потребителя. Специално създаденият и издръжлив резервоар за мастило означава по-малко време на престой и не позволява печат с ниско качество, който може да бъде резултат от използването на неоригинални консумативи и резервоари за мастило от други производители. Принтерът се предлага с гаранция за 12 месеца (или 30 000 страници), която осигурява на потребителите спокойствие и им помага, в случай че се нуждаят от помощ.

Бърз печат

принтерът L1800 отпечатва снимки за около 191 секунди3, с максимални скорости на печат до 15 страници за минута при черно-бял и цветен печатs3.

Основни характеристики

  • Снимки на ултраниска цена Специално създаден резервоар за мастило, който може да се допълва
  • Фотопечат 6-цветен A3+ принтер
  • Компактен дизайн Малки размери, идеални за работа у дома
  • Спокойствие С покритие от гаранцията на Epson
  • Удобен за използване Безпроблемна и лесна настройка

Изтегляне на допълнителна информация

EcoTank L1800 Лист с данни/брошура PDF
bu Ink Tank System PDF
bu ITS Brochure update PDF
Ecotank end user PDF
Аксесоари

Аксесоари

Консумативи

Мастилата на Epson са разработени за безпроблемна работа с принтерите Epson, за да предоставят ясен и устойчив на размазване текст, който издържа десетилетия.

673 4 бутилки с цветни мастила ,Мастила
Продукт
Брой отпечатани стр.
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Медии

Двустранна матова хартия
Продукт
Матова хартия за архив
Продукт
Подобрена матова хартия
Продукт
Първокласна гланцова фотохартия (графично изкуство)
Продукт
Първокласна полугланцова фотохартия (графично изкуство)
Продукт
Тежка матова хартия
Продукт
Поддръжка

Поддръжка

Нуждаете се от поддръжка?

Посетете нашата страница за поддръжка, за да намерите драйвери, софтуер, ръководства, често задавани въпроси и как да се свържете с нас.

Бележки: