Преминете към прожектиране, дръзко като самия живот

Серия проектори за монтиране на Epson

Повеждаме по пътя към върховите постижения във визуалните технологии

Epson world leader in projectors since 2001

Успехът ви в света на визуалните комуникации означава да имате свободата да прожектирате по-ярки, по-смели и по-креативни изображения във всякакви среди. Затова работим толкова усилено за разработката на иновативни, многофункционални решения, които отвеждат прожектираните изображения в нови измерения.

Успехът ви в света на визуалните комуникации означава да имате свободата да прожектирате по-ярки, по-смели и по-креативни изображения във всякакви среди. Затова работим толкова усилено за разработката на иновативни, многофункционални решения, които отвеждат прожектираните изображения в нови измерения. обслужване и поддръжка, е причината да сме световен производител №1 на проектори от 2001 г. насам.

От образование и художествени галерии до цифрови обозначения и корпоративни събития, от собствена корпоративна група принтери до устройства за отдаване под наем и организиране на събития – нашите проектори за интелигентни и авангардни решения.

Изключително качество

Всеки проектор Epson е продукт на нашите отдадени изследвания, разработки и производство с превъзходно качество на картината с мисъл за лекотата при употреба и абсолютната надеждност. Нашите решения комбинират висока яркост, подобрена текстура и изключителна острота за въздействащи и живи изображения, които могат да прорязват силната заобикаляща светлина, дори в големи пространства.

Epson EB-L25000U

Последен писък на технологиите

Нашите проектори внасят гъвкавост, качество и творчество в почти всяка обстановка. Универсалната настройка и свързаност, включително монтажът на 360º и лесната работа в мрежа, улесняват страхотното прожектиране.

Нашата технология 3LCD осигурява до три пъти по-ярки изображения в сравнение с конвенционалните едночипови DLP проектори. Създадохме най-яркия лазерен проектор 3LCD в света, EB-L30000U, като използвахме неорганичен светлинен двигател в нашите лазерни проектори. С разделителна способност до естествена разделителна способност 4K и разнообразните си функции проекторите Epson са водещи в яркосветлинната визуална комуникация за най-взискателните среди.

Цялостна поддръжка

Освен че създаваме здрави и трайни продукти, ние предлагаме набор от услуги и възможности за поддръжка на нашите проектори, за да сте свободни да насочите вниманието си към творчеството, което ще предложите на своите клиенти и зрители. От съвети преди продажбата до текуща помощ и достъп до нашите експерти – нашата стандартна гаранция и гаранцията CoverPlus са надежден резервен план, който може да се задейства винаги когато Ви потрябва.

Изграждане на взаимоотношения

Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти и партньори, за да интегрираме получената от Вас обратна връзка в нашите продукти и да ги персонализираме, така че да отговарят на променящите се пазарни нужди. Подходът ни за съвместно сътрудничество създава уникални иновации, като неорганични LCD панели и фосфорен диск за превъзходна светлина, подобрена топлоустойчивост и удължен живот на продукта.

Решения за монтаж за наемане и организиране Създайте върховното визуално представяне

Представянето не е само онова, което виждате на сцената. То обхваща и публиката, която да се почувства истински свързана, като изпита текстурата, остротата, яснотата и детайлността на удивителните визуални ефекти.

Нашите универсални висококачествени проектори за монтиране Pro AV, с водещите в серията EB-L30000U, EB-L20000U, EB-L12000Q и EB-L1755U, са създадени за изключителна надеждност и гъвкавост. Отговаряйте на очакванията на публиката в аудитории, театри, концерти, големи корпоративни събития и открити пространства по целия свят.

 • Подобрена яснота и детайлност

  Когато търсите възхитително визуално преживяване, можете да заложите на нашите прецизни изследвания и разработки, които са направили много премиери в света в лазерната технология. Възползвайте се от най-добрата в света яркост и гарантирайте изключително ясни изображения с висока разделителна способност за презентации и едромащабни събития с нашите иновативни технологии за естествен 4K и подобрение до 4K.

 • 360° за цялостен изглед

  Прожектирайте изображения от всеки ъгъл върху всяка повърхност, без да жертвате от качеството на картината. Превключвайте лесно към портретно прожектиране или използвайте нашата технология за сливане на краищата, за да прожектирате перфектно сливащи се панорамни изображения върху множество екрани с проектори, монтирани както на тавана, така и на стената.

 • Дълготрайност

  Разгърнете творчеството във времето с три нива на защита, осигуряващи отлична издръжливост и устойчивост на прах, докато течната охладителна система защитава източника на светлина и ключовите оптични компоненти. Възползвайте се от дългия живот на филтъра – до 30 000 часа, за минимална намеса.

Epson L25000U

Решения за инсталации за забавление на посетителите Омагьосайте, забавлявайте и вдъхновявайте аудиторията си

No rainbow effect

Зашеметяващите визуални прояви се превръщат в запомнящо се изживяване, което кара клиентите да се връщат пак и пак.

Нашите най-съвременни проектори комбинират технологиите 3LCD и 4K с наситени цветове и ултрависок коефициент на контрастност за брилянтно реалистично възпроизвеждане на съдържанието.

Радвайте се надеждна производителност от типа „пусни и забрави” с мощния лазерен проектор WUXGA 3LCD EB-L1495U с 9 000 лумена. Този проектор с подобрение до 4K предлага изключителна острота на изображението и дълготрайна производителност с малко поддръжка за различни места, включително галерии, музеи, увеселителни паркове и много други атракции за посетители.

Предоставяйте последователни изображения

Запазете изображенията без изменения и сведете до минимум поддръжката с иновативната вградена камера в нашите лазерни проектори. Тя засича изображения, които са станали неравномерни или са се обезцветили с течение на времето, и ги калибрира за компенсация – гаранция за надеждни и въздействащи дисплеи.

Трансформирайте всяка повърхност

Независимо от вида или формата на повърхността можете да създавате възхитително перфектни изображения чрез видеомапинг на 3D обекти и пространства, което Ви дава почти неограничени възможности за невероятно творчество в завладяващи среди.

Оказвайте по-голямо въздействие

Доставяйте удоволствие на зрителите, като проежктирате изображения на изненадващи места с избор от опции за инсталиране. Съчетайте всяко изображение по яркост и цвят, като използвате мащабиране и сливане на краищата.

Решения за прожектиране на знаци Изобразявайте трайни визуални впечатления

Хората помнят зашеметяващите визуални прожекции.

Въздействащите изображения могат напълно да променят възприятията на човека. Накарайте Вашия бизнес да изглежда по-впечатляващ с помощта на пленителни прожекции с широка гама от предимства пред плоските панели в среда, ориентирана към клиентите. Гъвкавите възможности за монтаж означават, че проекторите могат да се монтират извън полезрението и да достигат до таваните, стените и релсите за осветление за динамични и слабо въздействащи табели.

Нашето иновативно решение за цифрова реклама от серия LightScene EV-100 комбинира зашеметяващо осветление с HD прожектиране – идеално за търговски обекти, хотели и развлекателни среди. С него можете да създавате грабващи окото изображения с необичайни форми и размери за приказни визуални преживявания, които са на светлинни години от ограниченията, налагани от плоския панел.

A museum with banners projected onto the outside walls

Прожектирайте върху всякаква повърхност

Нанасяйте изображения върху стени, продукти или цели сгради и рекламирайте дискретно върху всяка повърхност чрез безпроблемното сливане на няколко проектора. Ултракъсофокусната серия EB-750 и серията EB-800 са алтернатива на плоския екран, която може да прожектира големи изображения от много малки разстояния, така че са идеални за тесни пространства, като витрини и коридори. Въздействайте още по-мащабно в големи пространства с EB-L30000U – нашият най-ярък проектор, който с 30 000 лумена се равнява на 15 мощни халогенни крушки – и увеличава максимално промоционалното пространство чрез увеличаване на мащаба на изображенията, без да влошава качеството или цвета.

 • Изключително клиентско изживяване

  Направете пространството по-привлекателно, за да предоставите на клиентите по-приятно изживяване, за да подобрите репутацията си и да увеличите приходите си. За разлика от традиционните банери, нашите проектори могат да персонализират изживяването на всеки посетител. Прожектираните изображения могат да се актуализират често и лесно, за да са в крак с промоционалните и сезонни съобщения.

  Научете повече

 • Наситен цвят

  Вдъхнете живот на идеите си с нашите мощни, надеждни проектори за монтиране от серия EV100 от типа „пусни и забрави“ с вградено изобразяване 3LCD за по-ярки цветове. Наслаждавайте се възпроизвеждане на цветовете, което е до три пъти по-ярко и цветова палитра до три пъти по-богата.

  Изтеглете

 • Epson Projector Content Manager

  Софтуерът Epson Projector Content Manager позволява да създавате плейлисти от снимки, видеоклипове, филтри за форми и ефекти, които могат да се насрочат и да се запазват на външно устройство за съхранение за възпроизвеждане на съдържанието без кабели.

  Научете повече

  *Съвместим само с избрани модели

 • Epson Creative Projection

  Приложението Epson Creative Projection дава на потребителите лесен достъп до множество творчески елементи, с което да създавате персонализирано съдържание чрез комбинация от видеоклипове, снимки, текст и съществуващи предварително зададени филтри или да качвате ново съдържание, за да се направите уникални ефекти.

  *Съвместим само с избрани модели

 • Конструкция с ниско въздействие

  Всеки продукт има елегантен дизайн с ниска степен на въздействие и повечето се предлагат в черно или бяло. Те се сливат безпроблемно със средата и могат да се използват в пространства, където обикновен проектор просто не би бил подходящ.

 • Разнообразни възможности за монтаж

  Гамата се отличава с разнообразни и гъвкави възможности за монтаж. Прожектирайте от всякакъв ъгъл, включително от пода, тавана или от стената. Избрани модели могат дори да бъдат инсталирани на релса за осветление.

Решения изобразяване за корпоративната среда и във висши учебни заведения Осигурете вдъхновяващо обучение и представяне

Добавете творчество и вдъхновение към корпоративните срещи и модерните учебни среди.

Завладейте вниманието на студентите с нашата гама от прожекционни решения за бизнеса и висшите учебни заведения. Поставете най-подходящия обектив за всеки прожекционен сценарий с новия ни водещ проектор – EB-L1070U, той представлява само корпус, който може да се използва за избор между 10 сменяеми обектива Epson. Завладейте корпоративната аудитория с яркост до 6 000 лумена и разделителна способност Full HD WUXGA, предоставени от серията EB-L600. Заменете старомодните лампови модели с достъпна лазерна производителност в редица големи пространства за преподаване и срещи.

Създавайте живи и завладяващи изображения

Създавайте живи и завладяващи изображения дори в ярко осветените аудитории и заседателни зали с помощта на нашата технология 3LCD с висока разделителна способност, която гарантира изключително ясна разделителна способност и еднакво висок интензитет на бялата и цветната светлина за ярки изображения.

Модернизирайте оборудването си

Модернизирайте заседателните зали и аудиториите с богат избор от проектори, работещи с най-новите аудиовизуални функции и възможности за свързване. Извлечете максимума от своето пространство с възможността за монтаж на тавана и инсталирайте проектори от серията EB-L1070U или EB-L600, където пожелаете, без компромис с производителността.

Epson EB-L610W

Перфектна картина за аудитории

Осигурете на учащите и гостите перфектна картина от всяко място, като мащабирате изображенията с EB-L1070U, така че да са подходящи във всякаква обстановка. Използвайте компактната и универсална серия EB-L600 в голямо разнообразие от среди – от класни стаи до конферентни зали с усъвършенствана свързаност за дублиране на екрана.

Възползвайте се от интелигентната, интуитивна, водеща в света прожекционна технология

 • 3LCD
 • 4K
 • 4K Enhancement

Epson е най-големият производител на проектори в света и имаме ангажимента да задържим тази позиция. От 1 100 души, които съставляват нашия изследователски и развоен екип 70% са посветени изцяло и само на откриването на вълнуващи възможности в прожекционната технология. Ние никога не спираме търсим начини, по които да Ви предоставим най-новото по отношение на качеството, надеждността и гъвкавостта.

Бъдещето на проекторите е тук

3LCD произвежда по-тъмни и по-ярки цветове

Направете възможно най-ярките проекции. Надграждащ върху успеха на първия в света 3LCD лазерен проектор с 15 000 лумена (EB-L1750U/EB-L1755U), EB-L30000U увеличава яркостта до 30 000 лумена.

Предлагайте ярки и реалистични изображения, оптимизирайте баланса на бялото и съчетаването на цветовете с картини без изменения, които са три пъти по-ярки от едночиповите DLP проектори, , без ефект на дъгата.

Инсталирайте и поддържайте сигурност от типа „пусни и забрави” в най-трудните среди – ние ги създадохме, за да се справят отлично в трудни условия дори когато е запрашено или опушено.

Естествена технология 4K и технология

за подобряване на картината до 4K Покажете на аудиторията си бъдещето на прожектирането с естествена технология 4K и технология за подобряване на картината до 4K, която Ви позволява да гледате съдържание в 4K или мащабирайте цифрово до Full HD 1080p съдържание.

Винаги осигурявайте кристално ясни изображения с висока разделителна способност дори на големи или открити места, за да създавате великолепни и запомнящи се завладяващи преживявания, които ще накарат клиентите Ви да искат да се върнат.

Създавайте по-добри изображения за два пъти по-малко време

Можете бързо и лесно да създавате перфектно подравнени изображения с Epson Projector Professional Tool. Нашата безплатна софтуерна програма, която може да се изтегли, ускорява настройката за многопроектни инсталации. Освен това мигновено Ви дава достъп до по-усъвършенствани техники.

Изтеглете софтуера Epson Professional

A laptop showing the projector setup screen in front of an Epson projector

Намалете значително времето за настройка с лесен контрол на основните функции на проектора, като включване и изключване на захранването или изваждане на тестово изображение. Регулирайте фокуса на обектива на проектора или го позиционирайте дистанционно и за нула време ще плените публиката си.

Изтеглете софтуер

Свързване

The connection ports on an EB-L30000U
 1. LAN порт (RJ45: 100Base-TX)
 2. HDBaseT порт
 3. DVI-D
 4. Вход HDMI
 5. Вход за обслужване
 6. SDI за външен монитор
 7. 3G-SDI
 8. Вход за компютър (мини D-Sub15-pin)
 9. Изход за монитор (мини D-Sub15-pin)
 10. Вход BNC (5BNC)
 11. Порт RS-232C (мини D-Sub 9-pin)
 12. Отдалечен порт (стерео мини)

Трансформирайте малките пространства

Когато пространството е ограничено, можете да прожектирате изображения с голям размер, като използвате серията ултракъсофокусни обективи LX, предлагани в черно и бяло.

Тези обективи са идеални за тесни пространства и приложения с прожектиране от задната страна. Тяхното голямо отместване на обектива осигурява изключителна гъвкавост, за да трансформира дори на най-компактните пространства.

Find out more

Големи изображения

Използвайте ултракъсофокусния обектив за великолепни изображения от съвсем малки разстояния. ELPLX02 поддържа размери на екрана от 100 инча до 1000 инча.

Гъвкаво позициониране

Инсталирайте обективите от серия LX, където таваните са ниски, а пространствата са малки заради неговото голямо отместване на обектива и нулевото вертикално изместване.

Съвместимост

Изберете измежду гама проектори със сменяеми обективи Epson – от 5 500 до 20 000 лумена.

Динамични дисплеи

Използвайте или предно, или задно прожектиране, включително монтиране от подови повърхности, за да преобразявате витрините и да създавате запомнящо се и завладяващо изживяване.

The top face of an Epson L1070U, pointing upwards

Въплъщавайте грабващи окото проекции

Безупречни визуални ефекти, които трансформират по-големите места

Най-новата ни гама от лазерни проектори за монтиране 3LCD с подобрение до 4K вдъхва живот на големи зали с ярки, наситени и жизнени визуални ефекти от 5 500 до 7 000 лумена. Проекторите EB-L1075U, EB-L1070U и EB-L1050U от типа „пусни и забрави“ са идеални, когато Ви трябват едромащабни, детайлни и мощни изображения.

Запомнящи се презентации

Със сменяеми обективи и висококачествени лазерни изображения, най-новите попълнения в нашата гама проектори разкриват нови възможности за запомнящи се визуални презентации с заседателни зали и аудитории, както и за атракциони, музеи, галерии и дигитални надписи.

Гъвкаво монтиране

Поберете го почти навсякъде благодарение на свободата за монтаж на 360° и ъгъла на прожектиране без накланяне, който няма да компрометират производителността.

Лесна поддръжка

Дайте воля на творческите си устреми в продължение на повече от 20 000 часа прожектиране практически без поддръжка, което наистина е готово за използване и за работа.

Преглед на гамата

КАЛКУЛАТОР ЗА ФОКУСНО РАЗСТОЯНИЕ

Създайте най-добрата картина

Нашата помощна програма за монтиране на проектор може да Ви помогне да откриете идеалното разстояние на проектора и размера на екрана за Вашето помещение.

Научете повече

Case studies

Свържете се с нас сега

За повече информация относно серията лазерни принтери, просто попълнете Вашите данни по-долу и представител на Epson ще се свърже с Вас.

ИМАТЕ ЛИ ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ?
Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни

Бележки под линия

 1. Проучване, проведено от Futuresource Consulting за периода от 2001 до 2019 г.
 2. Цветовата яркост (интензитетът на цветната светлина) в режим на най-висока яркост е измерена от независима лаборатория в съответствие със стандарта IDMS 15.4. Яркостта на цветовете варира в зависимост от работните условия. Най-продавани 3LCD проектори на Epson спрямо най-продавани едночипови DLP проектори по данни на NPD за продажбите в периода от май 2017 г. до април 2018 г.
 3. Обхватът на палитрата в най-яркия режим, измерен от независима лаборатория в 3D в координатно пространство CIE L*a*b*. Най-продавани 3LCD проектори на Epson спрямо най-продавани едночипови DLP проектори по данни на NPD за продажбите в периода от май 2017 г. до април 2018 г.