Обмисляте лазерни
устройства?
Помислете отново.

С черно-белите принтери EcoTank можете в рамките
на 3 години да спестите до 50% от разходите
за печат в сравнение с черно-белите лазерни принтери.1

Включеното мастило е еквивалентно на 5 касети с лазерен тонер.2

EcoTank разполага с голям резервоар за мастило с възможност за допълване, който се зарежда с включените бутилки с мастило. От самото начало имате достатъчно мастило, за да печатате хиляди страници, като намалявате разходите и пестите време, тъй като не сменяте често тонер.

EcoTank Mono Calculator

Всички функции на черно-бял лазерен принтер с всички предимства за икономии на Epson EcoTank

Fast

Бърз

Отпечатвате до 20 страници в минута.3

High quality results

Висококачествени резултати

Създавате ясни и трайни документи с бизнес качество.

Compact

Компактен

Вписва се безпроблемно във всеки дом или офис

Durable

Дълготраен

Спокойствие с възможност за удължена тригодишна гаранция

Connectivity

Свързване

Модели с Wi-Fi, Ethernet и мобилен печат4

High productivity

Висока производителност

Тави за хартия с голяма вместимост – до 250 страници

Ink bottle

1

бутилка

с мастило

=

5

лазерни тонер касети2

Pile of toners

Как се изчисляват икономиите, получени с EcoTank

Изберете черно-бял модел EcoTank на Epson и го сравнете с един от 20-те най-продавани черно-бели лазерни принтери.

Кажете ни колко страници е вероятно да печатате на месец и колко години е вероятно да използвате принтера.

Щракнете върху „Изчисляване“.

Epson M100 в сравнение с Cannon LPB-6030B

Бихте могли да спестите в сравнение с избрания модел.

Или до в сравнение със средната стойност за пазара4

ПОКАЖИ ПОДРОБНИТЕ РЕЗУЛТАТИРАЗПЕЧАТВАНЕ НА ТАЗИ СТРАНИЦА

Вашите резултати

  • СРЕДНА СТОЙНОСТ НА ПАЗАРА

ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАК СА ИЗЧИСЛЕНИ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ, ЩРАКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ВИДИТЕ МЕТОДОЛОГИЯТА НА ИЗЧИСЛЕНИЕ И ОСНОВНИТЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ.

Общата цена на притежание е посочена на реда в червено и е базирана на отпечатване на страници на месец в продължение на години.

Общата цена на притежание се базира на разходите за покупка на хардуера плюс текущите разходи за мастило/тонер. Възможно е и други разходи да окажат влияние върху общата цена на притежание, както и да доведат до допълнителни икономии, например допълнителни консумативи за лазерните принтери и разход на енергия. Средната продажна цена на принтерите и консумативите е получена от IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (данни от трето тримесечие на 2018 г. – второ тримесечие на 2019 г.) и IDC EMEA Consumables Tracker (данни за втората половина на 2018 г., първата половина на 2019 г.).

Сравняване с друг принтер

Представяме Ви гамата

Напред към бъдещето с технологии без нагряване

Увеличете производителността и намалете влиянието върху околната среда без компромиси.

Научете повече

1 Икономиите, постигнати за 3 години при отпечатване на 406 страници на месец. Сравнението на разходите включва цените на включения хардуер и резервните бутилки с мастило/касети за тонер. Сравнението на цените на хардуера е направено въз основа на първоначалните цени на бутилките с черно мастило на Epson M1100 и средната цена на оригиналните касети с черен тонер от най-големия наличен брой отпечатани страници за най-продаваните 77% от еднофункционалните черно-бели лазерни принтери с формат A4 (скорост на печат под 20 стр./мин) в Гърция, Чехия, Унгария, Полша, останалата част от Югоизточна Европа, Румъния, Словакия, Словения и Турция за периода януари – декември 2018 г. Сравнението на разходите за печат е направено въз основа на първоначалните цени на бутилките с черно мастило на Epson (серия 110) и средните цени на оригиналните касети с черен тонер от най-големия наличен брой отпечатани страници за най-продаваните 77% от еднофункционалните черно-бели лазерни принтери с формат A4 (скорост на печат под 20 стр./мин) в Чехия, Унгария, Полша и Турция за периода януари – декември 2018 г. Производителност на касетите с тонер за лазерен принтер на конкурентите според уеб сайтовете на производителите.

2 Среден брой тонер касети за отпечатване на броя страници с включените бутилки с мастило със серията черно-бели принтери EcoTank. Сравнението е направено въз основа на средната производителност на включените бутилки с мастило на серията черно-бели принтери EcoTank за 2019 г. в сравнение с производителността на включените и резервните оригинални тонери на 10-те най-продавани черно-бели лазерни модели (до категория 20 стр./мин) в Централна и Източна Европа, Близкия изток, Африка, в периода от януари до декември 2018 г. Данните за производителност на тонерите са взети от уеб сайтовете на съответните производители.

3 Определено съгласно ISO/IEC 24734 и показва средното ESAT за теста на офис категорията при едностранен печат по подразбиране. За повече информация посетете www.epson.eu/testing

4 За Epson iPrint е нужна безжична връзка и приложението за печат на Epson. Epson Email Print и Remote Print Driver изискват връзка с интернет. За допълнителна информация, поддържани езици и устройства посетете www.epsonconnect.eu

5 Определено съгласно ISO/IEC 17629 и показва средното FPOT (сек) за теста на офис категорията при едностранен печат A4 и двустранен печат. За повече информация посетете www.epson.eu/testing

6 Сравнение на разхода на енергия при печат за моделите M1120, M2170 и M3170 на Epson спрямо средната стойност на най-продаваните 75% от черно-белите принтери с формат A4 (скорост на печат под 20 стр./мин) в Гърция, Чехия, Унгария, Полша, останалата част от Югоизточна Европа, Румъния, Словакия, Словения и Турция за периода от януари до декември 2018 г. Стойности на разхода на енергия, съобщени от уеб сайтовете на производителите.

7 Разходът на страница се изчислява чрез разделяне на цената на резервна бутилка с мастило/касета с тонер на броя отпечатани страници. Сравнението на страница сравнението е направено въз основа на уводните цени на бутилките с черно мастило на Epson (серия 110) и средните цени на оригиналните касети с черен тонер от най-големия наличен брой отпечатани страници за най-продаваните 77% от еднофункционалните черно-бял лазерни принтери, формат A4 (скорост на печат под 20 стр./мин) в Чехия, Унгария, Полша, Турция за периода януари – декември 2018 г. Производителност на касетите с тонер за лазерен принтер на конкурентите според уеб сайтовете на производителите.

8 M1100 и M1120 нямат функция за двустранен печат.

9 IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, пратки от 2010 до 2020 г., публикувано през първото тримесечие на 2020 г.

10 Принтерите Epson с резервоари за мастило с голям капацитет имат комбинирани продажби в световен мащаб от 50 милиона устройства от пускането им на пазара през 2010 г.