МОБИЛНИ СКЕНЕРИ

Създайте мобилен офис с подкрепата на глобалния лидер в решенията за сканиране. Разработени с качеството на работа като най-важен приоритет, серията мобилни бизнес скенери на Epson е идеалното решение за полеви работници и гъвкави и компактни работни среди.

Изтегляне на брошура

Уловете всеки детайл

Мобилни A4 скенери за лесно и ефикасно управление на документите в движение или в компактни работни среди.

Компактен

Идеален за рецепции, където мястото е от най-голямо значение и първокласното и ефективно обработване на документите е задължително. Скенерите на Epson са разработени да сканират формуляри, касови бележки и визитки за безпроблемно водене на документация.

Сканирайте навсякъде

Сканирайте каквото е необходимо в движение с решенията за мобилно сканиране на Epson. Компактните и леки устройства могат да бъдат лесно носени и използвани извън офиса и са оптимизирани за бързи и точни резултати при всички модели.

Научете повече

Висока организация

Където и да Ви отведе работата Ви, чувствайте свободата да сканирате каквото и да се наложи. С включена серия софтуерни пакети, които да подпомогнат усилването на продуктивността и автоматизацията на процесите.

Научете повече

Гъвкав

Сканирайте тънки носители с дебелина 35 g/m² или път дебели с дебелина 270 g/m². Или сканирайте малки партиди с WorkForce DS-310 и DS-360W, благодарение на удобно автоматично подаващо устройство за документи за 20 страници.

Научете повече

Възможности за захранване и Wi-Fi

Мобилните скенери на Epson включват разнообразни източници на захранване. Изберете от конвенционални кабели, USB кабели или се възползвайте от вградените литиево-йонни батерии на ES-60W, DS-80W и DS-360W за безпроблемно изживяване при сканиране.

Вградените функции на Wi-Fi и Wi-Fi Direct на ES-60W, DS-80W и DS-360W позволяват документите да бъдат сканирани и пренасочени директно от смартфони и таблетни устройства без нуждата от включване на кабели.

Epson DocumentScan

Изтеглете от App Store Изтеглете от Google Play

Ключови предимства

 • Включващи някои от най-леките продукти в своя клас, скенерите като WorkForce DS-70 и DS-80W могат лесно да бъдат носени в чанти или кутии.
 • Със скорости до 25 страници на минута, серията мобилни скенери WorkForce позволява лесно и бързо сканиране навсякъде.
 • Мобилните скенери на Epson включват разнообразни източници на захранване. Изберете от конвенционални кабели, USB кабели или се възползвайте от вградените литиево-йонни батерии, които са налични за определени модели.
 • Нов LCD панел дефинира работните задания
 • Благодарение на CIS сензора няма време за загряване. Можете да сканирате веднага.
 • Продължително сканиране с режим на автоматично подаване, който ускорява процеса на сканиране.
 • Серия софтуерни решения, предназначени да отговорят на изискванията Ви.
 • Може да се справи с разнообразни носители от 35 до 270 g/m² и до 1,8 метра с режим на сканиране на дълга хартия.
 • Компактен, лек и здрав дизайн – до 30% по-малък от предшестващите модели1.

Серия ES

Сканирайте документи и създавайте лесно PDF файлове, в които може да се търси, със серията малки и леки мобилни скенери на Epson. Възползвайте се от лесния за използване софтуер ScanSmart. Работете по начин, който е подходящ за Вас, включително записване в JPEG, PDF и PDF/A формати и сканиране към папка, имейл, печат, услуги в облак, и Word, Excel и PowerPoint на Windows.

Софтуер ScanSmart

С най-новия софтуер ScanSmart на Epson сканирането, редактирането и записването на документи никога не са били по-лесни само в три прости стъпки.

Научете повече

Серия DS

Постигнете висока организация и направете всяко място Ваш офис с това леко и компактно решение за сканиране.

Софтуерът Epson Document Capture Pro се предлага за серията скенери DS и включва усъвършенствани функции за именуване, разделяне и пренасочване на документи във Вашата фирма и отвъд нея. Създавайте профили на задания и автоматизирайте процесите, за да оптимизирате работните процеси.

С включен усъвършенстван софтуер за сканиране и поддръжка на TWAIN драйвер. Записвайте файлове в следните формати: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

 • Усъвършенствано сканиране от Epson
 • Интегриране на работния поток
 • Разпознаване на баркодове за сортиране и именуване на документи.
 • OCR функции по зони за именуване на документите
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
Научете повече

Научете повече за другите ни серии бизнес скенери

Плоски скенери

Сложете край на претоварването с документация и ускорете процесите на работни потоци с документи със серия надеждни и многофункционални плоски скенери.

Научете повече

Скенери с автоматично подаващо устройство за документи

Удовлетворяването и изненадването на нашите клиенти с иновативни продукти и услуги е само началото.

Научете повече

Свържете се с нас

За повече информация относно решенията на Epson просто попълнете Вашите данни по-долу и представител на Epson ще се свърже с Вас.
Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни.

 • ПОДДРЪЖКА

  Нуждаете се от помощ?

  Посетете нашата страница за поддръжка, за да намерите полезна информация и да научите как да се свържете с нас.

  Научете повече
 1. При сравняване спрямо Epson WorkForce DS-30.
Сравнение
Затваряне

Сравняване на продукти

от 3 избрани

Сравняване на избраните