С включено мастило, достатъчно за до три години1

С този лесен за използване принтер без касети с мастило могат да се отпечатат хиляди страници, преди да се наложи смяна на резервоара.

Switch to
cartridge-free

Представяме Ви принтерите EcoTank

За всекидневен печат

ОТ 179,99 ПАУНДАС ВКЛ. ДДС

За печат с бизнес качество

ОТ 179,99 ПАУНДАС ВКЛ. ДДС

За фотопечат

ОТ 179,99 ПАУНДАС ВКЛ. ДДС

Какво е EcoTank?

Един принтер EcoTank е фундаментално различен от повечето принтери – вместо касети с мастило той включва голям резервоар за мастило, който можете да допълвате с мастило от включените бутилки с мастило. От самото начало имате достатъчно мастило, за да отпечатате до 14 000 страници2 – а това означава, че пестите пари и време, понеже не сменяте често касетите. Настройката е проста, допълването е безпроблемно и надеждно и осигурява страница след страница качествени разпечатки.

Икономии с EcoTank

Спестете до 90% от разходите за мастило3

С включено мастило, достатъчно за до три години1 – това е еквивалентът на до 82 касети с мастило3.

ОТПЕЧАТАЙТЕ НАД 500 ЧЕРНО-БЕЛИ СТРАНИЦИ ЗА 2 ЛВ.4

ОТПЕЧАТАЙТЕ НАД 500 ЦВЕТНИ СТРАНИЦИ ЗА 4 ЛВ.4

Калкулирайте колко можете да спестите с принтерите EcoTank от Epson

 1. Изберете модел EcoTank от Epson и го сравнете с един от 20-те най-продавани принтера
 2. Кажете ни колко страници искате да печатате на месец и колко години искате да използвате принтера.
 3. Щракнете върху „ИЗЧИСЛЯВАНЕ“

Защо да изберете EcoTank

Глобален пазарен лидер

Epson беше първата компания, която предложи специално създадени принтери без касети с мастило и сега компанията е номер 1 доставчик в света на принтери с резервоари за мастило5. В света са продадени над 50 милиона принтера EcoTank6.

По-бърз от конкурентните модели7

Независимо колко мастило е нужно за даден документ, EcoTank осигурява време на отпечатване на една страница, което е по-кратко от най-близките конкурентни модели7. Щракнете тук, за да видите видеоклипове за скоростта на печат на EcoTank.

Интелигентно проектиран

При най-новото ни поколение специално създадени принтери EcoTank резервоарът за мастило е позиционирано отпред на принтера. Този нов дизайн е компактен, предоставя лесен достъп за допълване и ясен изглед на нивото на мастилата. Има и подобрена система за пълнене с мастило и нови бутилки, специално проектирани, за да се намали рискът от разливане.

Надеждност

За разлика от други производители, печатащите глави на Epson са стационарни. Няма да се налага да отделяте пари за смяна на печатащата глава или да изпитвате неудобството от монтиране на такава.

Спокойствие

Получете спокойствие с промоционална удължена тригодишна гаранция.

По-голям избор

Epson предлага по-голям избор на модели с резервоари за мастило от всеки друг доставчик. Получете EcoTank, който съответства на нуждите Ви, от колекциите за всеки ден, фото и бизнес.

Представяме Ви гамата

Всекидневен печат

Печатайте, сканирайте и копирайте лесно с принтерите EcoTank за дома.

Печат с бизнес качество

Справете се със задачите ефективно с тези ориентирани към бизнеса EcoTank модели.

Фотопечат

Произвеждайте невероятни, гланцови снимки и се насладете на богати и ярки цветове.

Сравняване на продукти

Спецификации
Функции „всичко-в-едно”
Свързване
Макс. размер на хартията
Двустранен печат
Автоматично документоподаващо устройство
LCD екран
Система за лесно допълване
Мобилен печат
Производителност на включената бутилка с мастило2
Производителност на резервната бутилка с мастило2

Печат от мобилни устройства и още

Със серията компактни многофункционални устройства на Epson с Wi-Fi печатането от мобилни устройства може да бъде бързо и лесно. Вече няма нужда да сте вързани за бюрото – изпращайте задания за печат от таблета или смартфона си чрез Wi-Fi и серия безплатни приложения за мобилен печат8.

 • Приложение Epson iPrint
 • Приложение Epson Creative Print
 • Печатайте снимки от Facebook
 • Email Print

Напред към бъдещето с технологии без нагряване

Увеличете производителността и намалете влиянието върху околната среда без компромиси.

Learn more
 1. Количеството мастило, достатъчно за до 3 години, е изчислено въз основа на среден месечен обем от 225 страници за принтерите EcoTank за дома и офиса, и 40 снимки за фотопринтерите EcoTank. Изчисленията се базират на най-ниския брой отпечатани страници за включена бутилка с черно мастило – за принтерите за дома и офиса, и най-ниския брой отпечатани фотографии за включено мастило – за фотопринтерите.
 2. Посоченият брой на отпечатаните страници е екстраполиран въз основа на оригинална методология на Epson от симулация на отпечатване на тестови шаблони по ISO/IEC 24712. Посоченият брой на отпечатаните страници НЕ E базиран на стандарт ISO/IEC 24711. Посоченият брой на отпечатаните страници може да варира в зависимост от изображенията, които печатате, вида хартия, който използвате, честотата на печат и условията на околната среда, като например температура. По време на първоначалната настройка на принтера се изразходва малко количество мастило за запълване на дюзите на печатащата глава, така че броят отпечатани страници с първоначално приложения комплект може да бъде по-нисък.
 3. За всички модели без L805, L810, L850, L7160, L7180: Среден брой нужни касети/реализирани икономии при отпечатване на същия брой страници с включените бутилки с мастило със серията EcoTank (без L805, L810, L850, L7160), без да се смята цената на хардуера. Сравнението е между средната стойност за формат A4 със серията EcoTank спрямо средната стойност за 10-те най-продавани модела в Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка за периода април 2017 г. – март 2018 г. Разходи за печат, калкулирани за частта стандартни и XL касети за същия референтен период за пазарите в Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка. Средната продажна цена е калкулирана чрез разделяне на сумата на приходите на броя единици. Данните за производителност на касетите с мастило са взети от уеб сайтовете на съответните производители.
  За моделите L805, L810, L850, L7160, L7180: Средна стойност за реализирани икономии при отпечатване на същия брой страници с включените бутилки с мастило със серията EcoTank, без да се смята цената на хардуера. Сравнението е между средната стойност за формат A4 със серията EcoTank спрямо средната стойност за 10-те най-продавани модела в Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка за периода април 2017 г. – март 2018 г. Разходи за печат, калкулирани за частта стандартни и XL касети за същия референтен период за пазарите в Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка. Средната продажна цена е калкулирана чрез разделяне на сумата на приходите на броя единици. Данните за производителност на касетите с мастило са взети от уеб сайтовете на съответните производители.
 4. Броят отпечатани страници е въз основата на най-високата цена на страница (CPP) за сериите бутилки с мастило 101, 103 и 664 на Epson. CPP се изчислява въз основата на общата комбинирана цена от препоръчителните цени за бутилките с циан, магента и жълто мастило за цветни страници или препоръчителната цена на бутилката с черно мастило за черно-бели страници, разделена на публикувания брой отпечатани страници. Препоръчителните цени са от август 2018 г.
 5. На базата на информация за обема на продажби от IDC WW HCP Tracker (данни от 4-то тримесечие на 2018 г.).
 6. Броят на глобално продадените висококапацитетни принтери с резервоари за мастило от 2010 до 2018 г. Това е въз основата на IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, първо тримесечие на 2019 г.
 7. Въз основа на сравнително тестване на производителността, Epson L3150/L4160 срещу HP Smart Tank Wireless 515 и Canon G3411/G6040, тестове за продуктивност за една страница, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), февруари 2020 г. Най-краткото време за отпечатване на една страница, сравнено с тествани конкурентни A4 Wi-Fi мастиленоструйни „3 в 1“ OEM системи с резервоари за мастило. За пълни резултати и подробности на тестовите условия прочетете отчетите на Buyer Lab, които може да намерите тук: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Epson е регистрирана търговска марка, EXCEED YOUR VISION и логотата се регистрирани търговски марки на Seiko Epson Corporation. Всички други търговски марки са собственост на съответните притежатели и се използват само за идентификационни цели.
 8. Необходима е безжична връзка с интернет. За повече информация и подробности за поддържаните езици и устройства посетете www.epsonconnect.eu