С включено мастило, достатъчно за до 3 години

Открийте удобството и икономиите при печатане без касети. Нашите принтери EcoTank се предлагат с включено мастило, достатъчно за до 3 години1, което намалява разходите Ви за печат с до 90%2

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО

Представяме Ви принтерите EcoTank
Печат без касети, на ултраниска цена

Когато мастилото свърши, това може да е изнервящо. Дори да имате резервно, смяната на касета отнема време. Ако сте заети и разчитате на принтера си, има лесно решение. Принтерът Epson EcoTank има система с резервоари за мастило с ултрависок капацитет, което напълно елиминира нуждата от касети.

НАД

30

МИЛИОНА БРОЯ

ПРОДАДЕНИ В СВЕТА

Преимущества на принтерите EcoTank

Принтерите Epson EcoTank със система с резервоари за мастило имат много преимущества, които ще Ви харесат, но някои от изключителните им характеристики заслужават Вашето внимание. Тези принтери осигуряват решение за печат на ултраниска цена, а освен това са надеждни и лесни за използване. Прочетете по-нататък, за да научите повече.

Печат на ултраниска цена

Принтерите EcoTank предлагат ултраниска цена за страница, която може да намали разходите Ви за печат с до 90%2. Това не е изненадващо, като се има предвид, че се предлагат с включено мастило, достатъчно за до 3 години1. С някои принтери EcoTank можете да отпечатате до 14 000 черно-бели и 11 200 цветни страници4.

Как работи?

Благодарение на вградените резервоари за мастило с висок капацитет, подаването на мастило към принтера е непрекъснато. Не се налага да сменяте касети – просто допълвате резервоарите от бутилките с мастило от Epson и продължавате да печатате. Това е не само по-удобно, но и по-евтино, тъй като с принтера получавате и много мастило. В действителност принтерът се доставя с еквивалента на до 82 касети с мастило2.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО
Надеждност

Можете да разчитате на стационарната печатаща глава Epson Micro Piezo и на оригиналното мастило от Epson за висококачествени разпечатки с превъзходен цвят и яснота при висока скорост благодарение на иновативната, ефективна и прецизна печатаща глава.

Спокойствие

Специално създаденият резервоар за мастило е напълно интегриран в принтера, така че получавате надежден цветен печат без проблемите, които обикновено са свързани с презареждането с неоригинални консумативи и резервоари за мастило от други производители. Оригиналните мастила от Epson се произвеждат в стерилни условия и са оптимизирани за работа с принтерите от Epson.

Още повече причини да купите

Освен резервоарите за мастило с ултрависок капацитет, принтерите EcoTank предлагат и много други неща. Ще откриете, че подобно на разширената ни гама принтери, те предлагат богат набор от функции.

Двустранен печат

Спестете пари и хартия, като печатате автоматично от двете страни на листа. Това е и по-екологично.

Мобилен печат

С безплатното приложение Epson iPrint5 можете да изпращате документи за печат от смартфони или таблети. С Epson Email Print5 можете дори да изпращате файловете за печат по имейл от всяко място в света.

Тригодишна промоционална гаранция

Всички принтери EcoTank от Epson се предлагат със стандартна едногодишна гаранция, или с промоционална тригодишна гаранция6.

Система за заключване и пълнене

Следващото поколение принтери за безпроблемен печат EcoTank от Epson има подобрена система за пълнене с мастило, която намалява до минимум риска от разливане и бъркотия. Тя намалява разливането на всеки един етап благодарение на бутилките, които се отварят по-лесно, наливат се лесно и имат механизъм, който гарантира, че само правилните резервоари се напълват с мастило от съответния цвят.

Широка продуктова гама

Изберете принтер EcoTank с функции, които отговарят на нуждите Ви. В продуктовата гама EcoTank има над 20 модела, разработени за нуждите на дома, домашния офис и малкия бизнес.

Вградена печатаща глава

За разлика от някои други принтери на пазара, принтерите EcoTank имат вградена стационарна печатаща глава за безпроблемна и надеждна работа.

Low-cost additional bottles

You can print thousands of pages with the ink included in the box. When you eventually run out, additional ink bottles are available at an affordable cost.

Представяме Ви гамата EcoTank

КАЛКУЛАТОР НА ИКОНОМИИТЕ

Спестете пари с принтерите EcoTank от Epson

Използвайте нашия онлайн калкулатор за разходи, за да видите колко бихте могли да спестите с принтер EcoTank.

Научете повече

Неприятности с принтера

8 000 души от цяла Европа бяха попитани за най-големите неприятности, от които се опасяват, ако мастилото на принтера им свърши. Вижте резултатите от анкетата, като щракнете върху връзките по-долу, или като превъртите надолу, за да видите някои от най-важните факти и цифри

56%

от родителите в Европа са имали неприятности с принтера, когато домашният им принтер е оставал без мастило7

87%

от хората са имали случаи, в които не са могли
да печатат поради недостатъчно или свършило мастило в домашния принтер7

1 от 5

родители считат купуването на нови
касети с мастило за домашния принтер за неудобство7

Най-добрият принтер, който съм имал. Наистина го обичам! Изключително практичен, по-евтин и много по-екологичен, заради бутилките с мастило за пълнене на резервоарите – несравнимо с постоянното купуване на касети с мастило! Качеството на печат е фантастично, отпечатваните изображения са прекрасни и дори снимките се отпечатват много добре! Любимият ми принтер!!

L565 by WhimsicalMblog

Скрий мненията
L565 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Epson, този ваш принтер е страхотен!

Epson, този ваш принтер е страхотен!

Първи впечатления за принтера? Фантастичен!!! От множеството принтери от Epson, които съм имал за 20 години, този е принтерът за бизнес – и определено е най-добрият досега.
Това е първият принтер, след чието първо инсталиране не съм бил изпоцапан с мастило. Думите не стигат, за да изкажа удовлетворението си – този принтер отговаря на всичките ми изисквания. Epson, този ваш принтер е страхотен!
Изключително качество при печат, сканиране и копиране и заема относително малко място, като се вземат предвид всичките му функции.

L565 5/5

StressyMummy

Идеалният семеен принтер

Идеалният семеен принтер

След множеството различни принтери, използвани през годините, съм наистина много впечатлен от L565. Изглежда добре, инсталира се много лесно и открих, че е изключително лесен за използване.
Семейството ни е голямо и всички печатаме много, а този принтер реагира много бързо и позволява лесно свързване от различните ни компютри и устройства. До момента качеството на печат е отлично, а способностите за копиране също са впечатляващи.
Възможността за пълнене на резервоарите е гениална идея. Напълнихме ги, когато инсталирахме принтера, а след 3 седмици ежедневно използване мастилото почти не беше намаляло. Харесва ми и идеята с бутилките с мастило – с тях резервоарите се допълват лесно и не ми се налага да купувам скъпи касети с мастило, а бутилките с мастило са на много добра цена, тъй като издържат доста време, преди да се наложи да се купуват нови.
Инсталирането на принтера отне около 40 минути, просто като следвах инструкциите на принтера и компютъра, а за пълненето на резервоарите трябваха само няколко минути. Инсталирането се улеснява от размера на дисплея и лесните за използване контроли. За разлика от другите безжични принтери, които съм използвал, винаги успявам да се свържа с този веднага от всяко устройство, което е много удобно.
Принтерът е доста голям, но изглежда добре, а пълнещите се резервоари са скрити под капак, недостъпни за малки деца.
Освен за печат и копиране, L565 може да се използва като скенер и факс. Засега не съм го използвал като скенер и нямам телефонна линия, за да го използвам като факс, така че не мога да коментирам тези функции.

L565 5/5

tanialfl

Стилен, практичен и икономичен

Стилен, практичен и икономичен

Принтерът EcoTank от Epson определено е един от най-добрите, които сме имали. Безпроблемно го инсталирахме и свързахме с компютрите, а пълненето на резервоарите с мастило беше много по-лесно, отколкото поставянето на касети. Фактът, че се предлага с 4 бутилки мастило (очевидно достатъчни за 4 500 черно-бели и 6 000 цветни страници), също е чудесно допълнение, за да започнете. Единственото, което трябва да знаете, е че са необходими до 20 минути, докато мастилото се „зареди” след инсталирането, така че да имате достатъчно мастило и да не възникват проблеми при печат.
Принтерът печата, копира, сканира и изпраща факсове – точно както казват. В началото се притеснявахме, че нямаме телефонна линия близо до мястото, където е поставен принтерът, и това може да попречи да го инсталираме. За щастие, това не беше проблем, тъй като способността да използва Wi-Fi ни позволи да го настроим директно за нашата домашна мрежа без каквито и да е проблеми. Телефонният кабел може да се използва по желание и е необходим само ако ще използвате функциите на факс, които не са ни необходими.
Чудесно е, че можем да печатаме от смартфоните си чрез приложението Epson iPrint и дори да изпратим задание за печат, когато сме в движение – от всяка точка в света!
Изключително впечатлени сме от функцията Scan-To-Cloud. Когато сканирате, тя веднага изпраща сканираното към избран набор от местоназначения, които могат да се добавят и записват чрез Вашата база данни на Epson. Тези местоназначения може да включват имейл адреси или Вашия Google Drive (както и други опции). Просто въвеждате веднъж данните в потребителската си база данни – след това можете да избирате местоназначения директно от машината всеки път, когато сканирате.
Машината е стилна и красива. Не заема твърде много място, но е здрава и отговаря на стандартите за високо качество, за да сме сигурни, че ще издържи с години.
Горещо препоръчваме този принтер на всекиго, независимо дали ще го използвате в семейното ежедневие, домашния офис или дори в бизнеса си. А ако можем да спестяваме приблизително 70% от разходите си за печат, като го използваме според указанията на Epson, това ще го направи още по-добър!

L565 5/5

Arm987

След множество принтери наистина сме очаровани от този модел

След множество принтери наистина сме очаровани от този модел

Не разбирам защо другите основни производители на принтери не са произвели модел от този тип.
Несъмнено системата с резервоари за мастило е правилното решение. Да, много по-скъпо от типа с касети, но с малко пресмятания ще разберете, че наистина си струва.
Отлична покупка.

L565 5/5

JenniT

Лесен за използване и винаги готов за работа

Лесен за използване и винаги готов за работа

След инсталирането, използването е изключително лесно. Харесвам функционалността за безжичен печат; знам, че технологията не е нова, но е чудесно да мога да печатам отвсякъде. Оставям принтера включен, за да мога да печатам дистанционно по всяко време; това е съпроводено с малко шум след използване – който не представлява проблем, нито е силен – но все пак кучето подскача!
Принтерът се предлага с много мастило, което е чудесно, тъй като повечето принтери се доставят с мастило само колкото да започнете. Това донякъде оправдава по-високата цена на принтера.

L565 5/5

WhimsicalMblog

Най-добрият принтер, който съм имал.

Най-добрият принтер, който съм имал.

Наистина го обичам! Изключително практичен, по-евтин и много по-екологичен, заради бутилките с мастило за пълнене на резервоарите – несравнимо с постоянното купуване на касети с мастило! Качеството на печат е фантастично, отпечатваните изображения са прекрасни и дори снимките се отпечатват много добре! Любимият ми принтер!!!

  1. Количеството мастило, достатъчно за 3 години, е изчислено въз основа на среден месечен обем от 290 страници за принтерите EcoTank за дома и офиса. Изчисленията са базирани на най-ниския брой отпечатани черно-бели страници с включеното черно мастило за следните принтери: L4150, L4160, L6160, L6170, L6190.
  2. Сравнимите изчисления за касети с мастило са базирани на най-ниския брой отпечатани страници с касета за най-популярните 20 конкурентни A4 мастиленоструйни принтера съгласно IDC EMEA Hardcopy Tracker (данни от 4-то тримесечие на 2016 г.) за периода януари – декември 2016 г. Изчислението е базирано на стандартния брой отпечатани страници с касета на конкурентите, разделено на средния брой отпечатани страници с включеното мастило за принтер Epson EcoTank.
  3. На базата на информация за обема на продажби от IDC WW HCP Tracker (данни от 4-то тримесечие на 2016 г.)
  4. Посоченият брой на отпечатаните страници е екстраполиран въз основа на оригинална методология на Epson от симулация на отпечатване на тестови шаблони по ISO/IEC 24712. Посоченият брой на отпечатаните страници НЕ E базиран на стандарт ISO/IEC 24711. Посоченият брой на отпечатаните страници може да варира в зависимост от изображенията, които печатате, вида хартия, който използвате, честотата на печат и условията на околната среда, като например температура. По време на първоначалната настройка на принтера се изразходва малко количество мастило за запълване на дюзите на печатащата глава, така че броят отпечатани страници с първоначално приложения комплект може да бъде по-нисък.
  5. Нужна е безжична връзка с интернет. За повече информация и поддържаните езици и устройства посетете www.epsonconnect.eu.
  6. За повече информация посетете www.epson.eu/extended-warranty.
  7. Данните са взети от анкета, проведена от OnePoll от името на Epson през август 2015 г., в която са участвали 8 000 европейски потребители от Германия, Италия, Испания и Обединеното кралство.

SKIP

 
Compare
Close

Compare Products

of 3 selected

Compare Selected