EPSON – РЕШЕНИЯ ЗА ДОМА

Epson – решения за дома

Кратки, целенасочени и полезни – такива са съветите, от които имате нужда, когато купувате принтер, скенер или проектор. Тук сме, за да Ви помогнем – намерете по-долу устройството, което Ви трябва, и открийте как Epson може да вдъхне живот на идеите Ви.

Печатане у дома

Направихме избора на принтер лесен. Нашата пълна гама е сегментирана, за да можете лесно да намерите принтер с най-добрите характеристики за Вашите нужди.

EcoTank

Търсите възможност за най-ниски разходи? Нашият принтер EcoTank се предоставя в комплект с оригинално мастило, така че да можете да спестите средно 90% от разходите за мастило1. От самото начало имате достатъчно мастило, за да отпечатате хиляди страници – а това означава, че пестите пари и време, понеже не сменяте често касетите.

Научете повече

Черно-бели принтери EcoTank

EcoTank разполага с голям резервоар за мастило с възможност за допълване, който се зарежда с включените бутилки с мастило. От самото начало имате достатъчно мастило, за да печатате хиляди страници, като намалявате разходите и пестите време, тъй като не сменяте често тонер.

Научете повече

Домашен офис

Независимо дали работите от домашния си кабинет, или от малък офис, бързата и мощна, но все пак компактна гама принтери WorkForce Pro са забележителна добавка към Вашата техника. Открийте как тези безжични принтери могат да подобрят продуктивността и същевременно да поддържат работните разходи на минимум.

Научете повече

Серия Expression

Вземете гамата Expression за печат на всекидневни документи, снимки от почивката, фотографии като за витрина и други. Тя включва компактните и икономични „всичко в едно“, с опции за безжичен печат и печат на A3.

Научете повече

Творчески решения

Направете живота си по-лек и по-забавен с нашата гама безплатни листове за печат и дейности за нуждите на Вашия дом, деца и администрация.

Листове, предназначени за печат

Постигнете професионално качество с нашите безплатни печатни шаблони. Можете да създавате бланки, пликове, брошури и други със своя марка. Има също и календари и шаблони за седмично планиране, за да не закъснявате с графика, както и забавни игри и занимания, когато не сте на работа.

Научете повече

Решения за забавление

Превърнете дома си в сцена за всяко представление с домашните проектори от Epson. Независимо дали сте се загледали в любимия си спорт, гледате класически филм, излъчвате поточно от цифров канал, или играете на най-новата игра – направете така, че преживяването да е наистина незабравимо, чрез огромна прожектирана картина. Можете да привлечете вниманието на всички и да съберете семейството и приятелите си, за да прекарате запомнящи се моменти заедно.

Домашно кино

Ние сме световен лидер в технологиите за изображения2, така че знаем как да Ви предложим висококачествена и зрелищна картина на екрана. Радвайте се на филми, цифрови канали и други с тези лесни за използване проектори.

Научете повече

Игри

Освободете графика си – домът Ви ще стане епицентър на игралните вечери. Независимо дали става дума за сблъсъци на терена, остри завои, или завладяване на нови светове, всеки може да влезе в екшъна с проектор от Epson.

Научете повече

Програма за откриване на проектори за домашно кино

Тази лесна за използване програма за откриване на проектори за домашно кино ще Ви отведе до най-добрия проектор за Вашето домашно забавление.

Започване сега

Спорт

Всички се събират в деня на мача. С проектор от Epson можете да създавате незабравими преживявания, на които приятелите Ви няма да могат да устоят. По-голяма, по-ярка и по-ясна от всякога – покажете цялата слава на прекрасната игра.

Научете повече

Технологии за носене

Нов начин да видите света

Най-добрият начин да почувствате „добавената реалност“ и управлението на дронове с най-леките бинокулярни прозрачни смарт очила с OLED дисплей3

Научете повече

Ярък хоризонт за FPV

С Moverio BT-300 може да се види много. Това е последната дума в технологията за носене First Person View (FPV) и най-добрият начин да заснемате фотографии и видео с помощта на дрон.

Научете повече

Epson Connect

Печатайте с лекота от таблети, смартфони и други, с безплатни и лесни за използване приложения.

Научете повече
  1. Среден брой необходими касети/реализирани икономии при отпечатване на същия брой страници с включените бутилки с мастило със серията EcoTank, без да се смята цената на хардуера. Сравнението е между средната стойност за формат A4 със серията EcoTank спрямо средната стойност за 10-те най-продавани модела в Западна Европа за периода януари 2017 г. – декември 2017 г., по данни на GfK. Разходите за печат са изчислени за пропорцията на стандартни и XL касети по данни на GfK за същия референтен период за пазара в Западна Европа, като се използват осреднени цени на дребно. Данните за производителност на касетите с мастило са взети от уеб сайтовете на съответните производители.
  2. Най-голям дял от пазара на проекторите с 500 лумена и повече. (Проучването е проведено от Futuresource Consulting за периода 2001 – 2016 г.)
  3. В сравнение с данните, посочени на уеб сайтовете на производители на конкурентни устройства с подобни функции през януари 2016 г. Отнася се за следното тегло на Moverio BT-300: 69 g.