LQ-2190 Series

Когато се нуждаете от печат в големи обеми, този 24-пинов и 136-колонен принтер ще се справи със задачата бързо и ефикасно.
Принтерът LQ-2190 от Epson е бързо, надеждно и икономично решение за печат, което постига идеален баланс между големите обеми за печат и първокласното качество. Той е идеален за печатането на фактури, формуляри за доставки, инвентарни списъци и етикети.
Артикулен номер:
Общ преглед

Общ преглед

"Надеждност и бързина. Този 24-пинов широкоформатен принтер може да се справя безпроблемно с големи задания за печат. С него можете да разчитате, че ще получите висококачествени разпечатки върху широк кръг от хартии, като впечатляващата скорост от 576 зн/сек (при 12 зн/инч) е идеална за задания с големи обеми. Това здраво устройство е много надеждно, като експлоатационният живот на печатащата му глава е 400 милиона удара на пин, а средното време между два отказа е 20 000 работни часа.

Гъвкавост. Възможността за настройка на пътя на хартията отпред, отгоре, отдолу или отзад ви позволява по-добро управление на пространството върху бюрото ви. А добавянето на USB интерфейс означава по-голяма гъвкавост при свързване.

По-дълъг експлоатационен живот на лентата. Благодарение на дългия експлоатационен живот на лентата, който е около 15 млн. знака, периодите за нейната смяна са по-дълги, което намалява експлоатационните разходи и времето, необходимо за техническо обслужване."

Основни характеристики

  • Бърз и надежден печатВъзползвайте се от 24-пиново качество за размери до
  • Многослоен печатПечата върху 6-слойни формуляри (1 оригинал и 5 копия)
  • Работа с хартиятаГъвкаво управление на хартията, чийто път може да бъде о
  • Подобрител на скоростта на печатЗа по-бърз печат на растерни изображения
  • Лесно свързванеСтандартно вградени паралелен и USB интерфейси
Модели от серията

Открийте още продукти от серията

Аксесоари

Аксесоари

Ленти

Продукт
Опции

Изберете от богата гама опции и аксесоари.

Продукт
CoverPlus

Продукт