Moverio BT-35E

Вдъхнете живот на хардуера си
Разширяване на обхвата на възможностите за свързване и използваемостта с прецизен дисплей – за здравеопазване, инженерни дейности, управление на дронове с търговска цел и още.
С BT-35E потребителите могат да се съсредоточат върху задачите си. Бинокулярните, прозрачни смарт очила за свободни ръце със Si-OLED могат да осигурят богата гама от съдържание с ниска латентност от различни устройства чрез свързване с HDMI или USB-C. Тези здрави и удобни смарт очила са предназначени за различни потребители и посетители.
Артикулен номер: V11H935040
Общ преглед

Общ преглед

Създадени за потребителски хардуер и натоварена работа

Вместо да използва собствен контролер, работещ с Android, този модел има интерфейсна кутия, която позволява свързване на други устройства чрез HDMI или USB-C за ниска латентност. Дизайнът и възможността за носене са от ключова важност и моделът BT-35E е разработен за търговски приложения. Здравата му конструкция и включените функции за удобство дават възможност да се носи удобно от много потребители за продължителни периоди – независимо от формата или размера на главата на потребителите, или от това дали носят други очила.

Висок контраст за истинска добавена реалност

При очилата BT-35E, неизползваното пространство на дисплея изглежда наистина прозрачно благодарение на новата ни технология за микро дисплеи Si-OLED и високия коефициент на контрастност от 100 000:1. Това означава, че добавената реалност може да се наслоява върху истинския свят.

Изключителна работа и качество на картината

Ясна картина и наситени цветове благодарение на 720p HD дисплей с висока яркост. Смарт очилата могат да се използват и за 3D съдържание.

Лесно управление и работа

Очилата BT-35E могат да се носят на открито и на закрито благодарение на допълнителната сянка, както и да се използват изцяло без ръце – с помощта на лентата за врат. При покупката на пакети Cover+ се предлага двугодишна гаранция, както и допълнителна гаранция.

Основни характеристики

  • Съсредоточете се върху задачата, която вършите Концентрирайте се върху дейностите си чрез силата на добавената реалност
  • Издръжлив и гъвкав дизайн Създадени да се носят удобно от множество различни потребители
  • Възможности за свързване чрез HDMI и USB-C Предоставяне на изживяване с ниска латентност
  • Изключително качество на картината Ясна картина и наситени цветове благодарение на HD дисплей (720p) с висока яркост
  • Идеални за търговски приложения Например здравеопазване, инженерни дейности, управление на дронове с търговска цел и още

Изтегляне на допълнителна информация

Moverio BT-35E Лист с данни/брошура PDF
Moverio BT-35E Лист с данни/брошура PDF
Аксесоари

Аксесоари

Опции

Изберете от богата гама опции и аксесоари.

Продукт
CoverPlus

Продукт
Поддръжка

Поддръжка

Нуждаете се от поддръжка?

Посетете нашата страница за поддръжка, за да намерите драйвери, софтуер, ръководства, често задавани въпроси и как да се свържете с нас.