EcoTank L1300

Печат на ултраниска цена
Възползвайте се от печат на ултраниска цена за всякакъв вид документи с размер до A3+ с 4-цветния принтер с резервоар за мастило.
Компактен 4-цветен A3+ принтер, за потребители, които искат да спестят разходи. Моделът L1300 е създаден върху система с резервоар за мастило с висок капацитет, която може да отпечата 7 500 черно-бели страници без презареждане1. С минимална намеса L1300 предлага икономичен и безпроблемен печат на рекламни материали, CAD диаграми, чертежи и отчети. Идеален за офиси, търговски и образователни нужди.
Артикулен номер: C11CD81401
Удължете гаранцията на този принтер до 3 години. Приложими са съответните условия; активирайте своята удължена гаранция тук.
Общ преглед

Общ преглед

Печат на ултраниска цена

Интегрираният резервоар за мастило с ултрависок капацитет означава, че L1300 е идеален за натоварена работи, когато е важно да си постигнат най-ниските възможни разходи. Идеален за малки офиси, които трябва да отпечатват дълги доклади, рекламни материали или CAD диаграми, моделът L1300 се предлага с пет бутилки с мастило от 70 ml.

Повишена производителност

Интегрираната система с резервоар за мастило на L1300 означава, че няма нужда от презареждане, за да се отпечатат 7 500 черно-бели и 6 500 цветни1 страници. Когато най-накрая стане време за презареждане, то е съвсем лесно; благодарение на технологията за бързо допълване на мастило, ясните етикети инструкции и дозатор, предпазващ от протичане, презареждането на L1300 е лесно, бързо и чисто.

Надеждни резултати

Благодарение на специално създаденият резервоар за мастило, няма опасност от скъпоструващ непродуктивен престой или печат с ниско качество, който може да бъде резултат от използването на резервоари за мастило от други производители. Непрекъснатото подаване на мастило от напълно интегрирания резервоар на L1300 гарантира безпроблемен черно-бял и цветен печат във формати до A3+. Принтерът се предлага с гаранция за 12 месеца (или 30 000 страници), която осигурява на потребителите спокойствие и им помага, в случай че се нуждаят от помощ.

Бързо двустранен бизнес печат

В модела L1300 можете да откриете технологията Micro Piezo на Epson и оригинално мастило от Epson, които работят заедно, за да гарантират качествени разпечатки. Скоростта на печат е до 17 черно-бели стр./мин. и 30 черно-бели стр./мин.2 и скорост на печат по ISO от 5,5 цветни стр./мин. и 15 черно-бели стр./мин3.

Основни характеристики

  • Стойност за Вашите пари Ултраниска цена за страница
  • Спокойствие С покритие от гаранцията на Epson
  • Качество от Epson Специално създаден резервоар за мастило, който може да се допълва
  • Печат във формат A3+ Първият 4-цветен A3+ ITS принтер от Epson
  • Удобен за използване Безпроблемна и лесна настройка

Изтегляне на допълнителна информация

EcoTank L1300 Лист с данни/брошура PDF
bu Ink Tank System PDF
bu ITS Brochure update PDF
Аксесоари

Аксесоари

Консумативи

Мастилата на Epson са разработени за безпроблемна работа с принтерите Epson, за да предоставят ясен и устойчив на размазване текст, който издържа десетилетия.

664 4 бутилки с цветни мастила ,Мастила
Продукт
Брой отпечатани стр.
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Медии

Бизнес хартия
Продукт
Двустранна матова хартия
Продукт
Първокласна гланцова фотохартия (графично изкуство)
Продукт
Първокласна полугланцова фотохартия (графично изкуство)
Продукт
Тежка матова хартия
Продукт
Хартия за мастиленоструен печат с фотографско качество
Продукт
Възможности за удължена гаранция с CoverPlus

CoverPlus предлага бързи и надеждно обслужване на Вашите продукти Epson.

Продукт
Поддръжка

Поддръжка

Нуждаете се от поддръжка?

Посетете нашата страница за поддръжка, за да намерите драйвери, софтуер, ръководства, често задавани въпроси и как да се свържете с нас.

Бележки: