Epson TM-T88V Series

Бъдете по-екологични с първия в света термичен принтер за касови щандове със сертификат Energy Star
Печатането с нива на сивото, функцията за намаляване на хартията, вграденият USB интерфейс и скоростта на печат от 300 мм/сек правят този универсален принтер предпочитано решение за вашия бизнес.

Support
Общ преглед

Общ преглед

Принтерът TM-T88V е един истински пробив в развитието на принтерите за касови бележки, като той е по-добър както за бюджета ви, така и за околната среда. Това най-добре се показва от функцията за намаляване на използваната хартия, която намалява отпадъците и разходите.

Действителната скорост на печат достига впечатляващите 300 мм за секунда, докато печатането с нива на сивото позволява по-добро възпроизвеждане на емблеми и графични изображения. Принтерът T88V работи с няколко платформи, така че е много лесно да бъде интегриран във вашата мрежа. Освен това той се доставя с вграден USB интерфейс, което означава лесно мигриране към USB в бъдеще.

Това е един изключително надежден и лесен за използване касов принтер, но тъй като за нас потребителят винаги е на първо място, ние включихме в комплекта на принтера и 4-годишна гаранция.

Изтегляне на допълнителна информация

Epson TM-T88V Series Лист с данни/брошура PDF
Модели от серията

Открийте още продукти от серията

Технически спецификации

Технически спецификации

Функциите и спецификациите на продукта подлежат на промяна без предизвестие
Връзки
Връзки
USB 2.0, RS-232 (опционално), Отваряне на чекмеджето, Двупосочно паралелно (опционално), Интерфейс Ethernet (100 Base-TX / 10 Base-T) (опционално), Безжична LAN мрежа IEEE 802.11a/b/g/n (опционално)
Общи положения
Размери
145‎ x 195 x 148 мм (ширина x дълбочина x височина)
Тегло
1,6 кг
Цвят
Epson Dark Grey / Epson Cool White
Ниво на шум
Operation (Roll): 55 dB (A)
Въздушна влажност
Експлоатация/работа 10% - 90%, Съхранение 10% - 90%
Температура
Експлоатация/работа 5° C - 45° C, Съхранение -10° C - 50° C
Обем на доставка
Обем на доставка
Пластина на водача за хартия с ширина 58 мм, Капак на конектора, Основен уред, Капак на превключвателя на захранването, Ролка термохартия, Ръководство за потребителя
Other
гаранция
48 месеци Обслужване в сервиз
Аксесоари

Аксесоари

Опции

Изберете от богата гама опции и аксесоари.

Продукт