Photo Paper Glossy - 10x15cm - 100 листа

Снимките могат в миг да ви напомнят за специални и щастливи моменти. Използвайте достъпната гланцова фотохартия за максимално качество. Няма нужда да се чудите какво да изберете. С тази достъпна фотохартия с високо качество можете да отпечатате всички любими снимки.
Артикулен номер: C13S042548
Photo Paper Glossy - 10x15cm - 100 листа
Общ преглед

Общ преглед

Достъпни снимки с фантастично качество

Има ли фотохартия с качество, на което можете да разчитате, без да се притеснявате за цената? Можете да получите най-доброто от двата свята с тази хартия със смолисто покритие и тегло 200 г/кв.м., която дава чудесни резултати, но е изненадващо достъпна. Освен това можете да печатате снимки при нужда и когато ви е удобно. Благодарение на тази гланцова фотохартия с ниска цена можете да вдъхнете живот на снимките и да ги споделяте с любимите си хора.

Печатането е партньорство

Насладете се на ярки цветове, красиви тонове и невероятни детайли, когато комбинирате хартиите и мастилата на Epson. Тази хартия е специално разработена за работа с гамата мастила и принтери на Epson за постигане на най-високо качество. Това означава, че всичко ще бъде както го помните, с естествени цветове, плавни преливания, реалистични телесни тонове и още.

Страхотни за всеки принтер

Хартиите ни дават отлични резултати с принтери и мастила от други производители, така че всеки може да получи предимствата на експертните технологии на Epson.

Модели от серията

Други продукти от серията

Продукт
Съвместимост

Съвместими основни устройства

Моделите по-долу са съвместими с един или повече продукта от тази гама. За повече подробности вижте връзките по-долу или ръководството за Вашия продукт.