Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 листа

Самозалепващи се листове с фотокачество
Ето безпроблемно решение за организиране и освежаване на нещата Ви – самозалепващи се листове с фотокачество на Epson. Тези лесни за използване листове са чудесни за различни задачи като създаване на корици на училищни книги и персонализирани етикети за офиса.
Артикулен номер: C13S041106
Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 листа
Общ преглед

Общ преглед

Стилни и силни

След като видите колко елегантни, ясни и силни са самозалепващите се листове, веднага ще забравите за сухото лепило. Те са чудесни за изработване на трайни и уникални корици за училищни книги и персонализирани етикети за организиране на дома и офиса. А пък креативните натури могат да използват страница с размер A4 като празно платно за добавяне на различни стикери, които могат да се изрежат и приложат към почти всичко.

Печатът е партньорство

Насладете се на ярки цветове, красиви тонове и невероятни детайли, когато комбинирате листовете и мастилата на Epson. Този продукт е специално разработен за работа с гамата мастила и принтери на Epson, за да получите най-високо качество.

Чудесни за всеки принтер

Нашите листове дават чудесни резултати с принтери и мастила от други производители, така че всеки може да се възползва от експертното качество на Epson.

Съвместимост

Съвместими основни устройства

Моделите по-долу са съвместими с един или повече продукта от тази гама. За повече подробности вижте връзките по-долу или ръководството за Вашия продукт.