Артикулен номер: C13S041943
Общ преглед

Общ преглед

Вдигнете нивото на снимките си

Доставете наслада на сетивата с нашата ултрагланцова фотохартия. Тази фина хартия е разработена да придава професионален вид и усещане на снимките ви благодарение на впечатляващото тегло от 300 г/кв.м. С една проста инвестиция можете да вдигнете качеството на снимките си до професионално ниво.

Най-доброто партньорство

Получавате бързосъхнещи и устойчиви на размазване и вода снимки с ярки цветове, красиви тонове и невероятни детайли, когато комбинирате хартиите и мастилата на Epson. Тази хартия е специално разработена за работа с гамата мастила и принтери на Epson за постигане на най-високо качество. Това означава, че всичко ще бъде както го помните, с естествени цветове, плавни преливания, реалистични телесни тонове и още.

Наслаждавайте се на снимките си с години

Снимките може да са уловили мимолетен момент, но бъдете спокойни – тези хартии са разработени и тествани да предлагат дълготрайно решение, когато се комбинират с нашите принтери и мастила.

Страхотни за всеки принтер

Хартиите ни дават отлични резултати с принтери и мастила от други производители, така че всеки може да получи предимствата на експертните технологии на Epson.

Други продукти от серията

Съвместими основни устройства

Моделите по-долу са съвместими с един или повече продукта от тази гама. За повече подробности вижте връзките по-долу или ръководството за Вашия продукт.