Серия T (6-цветнa)

SureColor SC-T7700D е 44-инчово, напълно интегрирано решение за печат, което предлага изключително сигурен и продуктивен печат и се отличава с интелигентни функции и лесна употреба.

Универсалният дизайн и компактният размер правят SC-T7700D лесен за инсталиране в повечето работни среди. Поверителните документи се обработват сигурно, като се използват подобрени ИТ и функции за сигурност. Високите скорости на печат и двойната ролка увеличават производителността.

SureColor SC-T7700D

44 инча

SureColor SC-T7700D е 44-инчово, напълно интегрирано решение за печат, което предлага изключително продуктивен печат и се отличава с интелигентни функции и лесна употреба.

Основни характеристики

Подобрено качество на изображението и разпечатки за маркиране със специално червено мастило

SC-T7700D се поддържа като стандарт от Adobe Postscript 3 и създава висококачествени изображения, с резки контури и детайлен печат, като използва 2,64-инчовата печатаща глава PrecisionCore MicroTFP, технологията с променлив размер на капките и технологията за проверка на дюзите. 6-цветните изцяло пигментни мастила UltraChrome XD3 включват ново червено мастило, което е полезно за маркиране на CAD чертежи, реално възпроизвеждане на червени нюанси и съчетаване на точния цвят на червеното в корпоративните емблеми.

Дистанционно наблюдение на състоянието на печат в реално време

С платформата Epson Cloud Solution PORT можете дистанционно да наблюдавате оборудване в различни обекти или множество принтери в един обект, по всяко време и от всяко място. Производственият монитор е едно от приложенията в Epson Cloud Support PORT и предоставя ясни, лесни за разбиране графики, за да видите с един поглед как се представя всеки принтер във Вашата група принтери. Подробни данни могат да се използват за лесен анализ на производителността и получаване на ежедневни оперативни актуализации от всяко място. Услугите за проследяване на поддръжка и дистанционно отстраняване на неизправности подобряват производителността и ефективността.

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с някого от екипа ни, за да разберете как можете да намалите разходите и да работите по-ефективно