РОЛЯТА НА EPSON В ОБЩЕСТВОТО

ОБЩЕСТВО

Въведение

Поели сме ангажимент да практикуваме безопасен, законен и устойчив бизнес и е много важно, че това обхваща всички наши доставчици.

Чрез нашите действия се надяваме да градим щастливо, здравословно и многообразно общество, от което нашите клиенти, служители и инвеститори да се гордеят, че са част.

Верига на доставки

Ние използваме справедливи стандарти и подходящи процедури за избор на доставчици. За да гарантираме последователност, служителите и доставчиците трябва да спазват нашата основна политика за снабдяване.

Доставчикът трябва да покрива и да отговори на изискванията за оценка, която обхвата въпроси, свързани с околната среда, трудови практики, въпроси, свързани с човешките права, справедливи бизнес практики и други. Това се проверява преди започване на бизнеса с нов доставчик.

Служители

В Epson знаем колко е важно нашите служители да се радват на работата си и затова гарантираме, че работата за нас е едновременно удовлетворяваща и възнаграждаваща.

Вярваме, че основите на процъфтяваща компания са изградени върху удовлетворена, многообразна, защитена и добре подготвена работна сила. За целта ние насърчаваме разнообразието и здравето и безопасността на работното място, в допълнение към проактивното подпомагане на нашите служители и партньори с обучение.

Социална отговорност

В целия свят Epson и нейните служители се занимават с положителни дейности, които да променят общността в положителна насока.

Epson UK: помагаме на младите хора да постигнат мечтите си

В подкрепа на подготовката на учащите за пазара на труда, служителите на Epson в Обединеното кралство направиха тренировъчни интервюта за работа с ученици от училището Лонгдеан в Хемел Хемпстайн, Англия. Всеки ученик трябваше да подаде автобиография, примерна кандидатура и план за действие преди интервюто. Служителите на Epson дадоха обратна връзка и оценка, за да им помогнат да подобрят уменията си.

Epson Германия: УНИЦЕФ използва технология от Epson, за да отпечата „Снимката на годината“

УНИЦЕФ Германия използва технология от Epson, за да отпечата повече от 1500 висококачествени снимки за наградата на УНИЦЕФ през 2017 г. „Снимка на годината“. Epson разпечата и дари снимките както за журито, така и за изложбата. Снимките улавят условията на живот на децата по света, като някои изобразяват мъката и отчаянието им, а други отразяват щастието и мечтите им.

Epson Ibérica: обществена услуга за деца в нужда

Целият персонал на Epson Ibérica (от офисите на Epson в Барселона, Мадрид и Лисабон) отдели един ден от обичайната работа за обновяване на образователния център Llar Les Vinyes в Cerdanyola del Vallès, който служи като обществен център за дейности за децата в района. Служителите на Epson боядисаха стените, обновиха зелените площи и дариха и инсталираха принтери и проектори на Epson в цялата сграда, за да помогнат на центъра.

Epson Франция: подпомагане на служители с увреждания

Epson Франция си партнира с „Association des Paralysés de France“ (APF), организация, която насърчава наемането на работа на хора с увреждания. Всяка година от 2006 г. насам APF изпраща в Epson работници с увреждания, за да могат да придобият ценен трудов опит, а четирима от тях са наети от Epson като служители на пълно работно време.

Epson Италия: засаждане на дървета за възстановяване и защита на биологичното разнообразие

Epson Италия си партнира с ReteClima и Parco Nord Milano за експедиция за засаждане на дървета. 220 служители отделиха по един работен ден, за да засадят 350 нови растения и дървета из парка.

Epson Германия: помага на децата да разберат важността на рециклирането

От 2008 г. Epson Germany си партнира с Deutsche Umwelt-Aktion, който осигурява екологично образование за деца в начално и средно училище в Мербуш. През февруари 2017 г. Epson и Deutsche Umwelt-Aktion дадоха на клас идеята за „нещо ново от нещо старо“, показвайки на децата как да разтворят стари вестници и да ги превърнат в картички за своите приятели.

Научете повече за корпоративната социална отговорност