ЗАЩО ТРЯБВА ДА КУПУВАТЕ ОРИГИНАЛНО МАСТИЛО

Ние вярваме, че печатът е партньорство. За качествен печат са нужни едновременно и принтер, и мастило. Затова е от голямо значение да разбирате какви мастила ползвате, за да избегнете потенциални проблеми с печата.

ОРИГИНАЛНО МАСТИЛО

Какво трябва да знаете

Кой иска да прекарва време, мислейки за своя принтер? Той просто трябва да върши работа. Разработихме нашите мастила и принтери да работят хармония, за да правят единствено това и да Ви предоставят неизменни и надеждни резултати без затруднения. Това се получава, тъй като инвестираме в задълбочени проучвания и високотехнологични производствени бази и подлагаме продуктите си на сериозни тестове.

Но естествено, не можем да кажем същото за мaстилата, които не сме създали ние. Epson не гарантира, че така наречените съвместими мастила или преработени касети ще постигат същото.

Искате ли да рискувате със съмнителен брой отпечатани страници и лоши разпечатки? Или по-лошо – с касети, които не работят или с принтер, който се чупи? Осигурете си защита срещу потенциални провали при печат, като използвате оригинално мастило от Epson.

Оригинално мастилоСъвместимо мастилоПреработено мастило
Изследвано и разработено от Epson
Произведено във високотехнологични чисти съоръжения на Epson
Изпитано и одобрено от Epson
Гаранция за печат, осигурена от Epson

Какви са рисковете при използване на неоригинални мастила?

Ние искаме Вие винаги да печатате безпроблемно. Затова набелязваме потенциалните проблеми, които бихте могли да срещнете при използване на неоригинални мастила.

Неизправно функциониране на принтера

Представете си, че трябва да отпечатате самолетен билет, но успявате, защото дюзите са запушени или принтерът не може да разпознае касетата. Или по-лошо – касетата не работи още с получаването ѝ, преди да сте имали дори възможност да я ползвате. Неоригиналните мастила не са проектирани и тествани от Epson, което означава, че принтерът може да пострада от повреди, които не се покриват от неговата гаранция.

Лоши резултати

Външният вид е важен, така че когато печатате важни бизнес документи или курсови работи, последното, което искате да видите, са петна, размазвания, ивици и неясни образи. А ако искате да архивирате документи, е важно да помислите за издръжливостта на мастилото. Нашият строг контрол на качеството гарантира, че получавате надеждни, чисти и отчетливи резултати, но може ли да се каже същото за неоригиналните мастила?

Загубено време в отстраняване на проблеми

Независимо дали работите в домашен офис или просто жонглирате със забързания семеен живот, ние сме сигурни, че има и по-добри неща за вършене от това да почиствате течове от касети. Но за съжаление неоригиналните мастила не са подкрепени от нашите изследвания, разработки и тестове. Правят се оргомни инвестиции в нашите принтери и мастила, за да гарантираме, че работят надеждно.

Неправилна икономичност

Ниските предварителни разходи са естествено привлекателни, но ако се окаже, че продуктът дефектира, то той може бъде много разочароващ и скъп в дългосрочен план. Можете ли да сте сигурни, че рециклирана или съвместима касета ще свърши работа? Ами ако в крайна сметка изгубите пари и време, за да печатате повторно документи, които не са излезли достатъчно добре първия път? Освен това неоригиналните мастила не се покриват от Epson, така че ако повредят принтера Ви, е възможно гаранцията да бъде невалидна.

Решението

Има наистина лесен начин да гарантирате, че можете да печатате лесно и да получавате постоянни качествени резултати – като използвате оригинални мастила от Epson. Нека да обясним защо нашите висококачествени и надеждни мастила са толкова специални.

Еpson работи най-добре с Еpson

Печатът трябва да бъде безпроблемен и надежден; затова нашите мастила и касети се подлагат на подробни изследвания и разработки, за да работят гладко едни с други. Ние също така контролираме и наблюдаваме всяка стъпка от производствения процес, като използваме високотехнологични съоръжения и го подлагаме на строго тестване. Това означава, че можете да бъдете спокойни, нашите мастила са проектирани да работят безпроблемно с Вашия принтер и да осигуряват висококачествени и надеждни резултати, независимо дали печатате текст или графики. Точно затова 9 от 10 потребители на оригинално мастило са доволни от качеството на своите разпечатки.¹

Надеждни и висококачествени резултати

Много неща са нужни, за да се създадат надежден принтер и мастило. Ето защо инвестирахме много в изследвания и разработки и вложихме години в усъвършенстване на производствените ни съоръжения. Всяка касета се произвежда в най-съвременна безпрахова среда, за да се предотвратят неизправности. Материалът и дизайнът на самата касета също са внимателно изработени, за да се осигури стабилна среда за мастилата.

Удобен за използване

Ежедневната употреба на нашите принтери не е единственото лесно нещо. Ние премахнахме стреса покрай купуването на правилното мастило за Вашия принтер. Бързо можете да намерите правилния пакет в магазина благодарение на снимката отпред. Просто погледнете в ръководството на потребителя, за да разберете коя снимка трябва да търсите. Освен това разработихме компактните опаковки EasyMail, които се побират в повечето пощенски кутии, когато пощата не изисква подпис. Така можете без проблеми да поръчвате онлайн вкъщи. В зависимост от това дали печатате често или спорадично, има стандартни касети и XL, които да отговорят на Вашите нужди за печат.

Достъпен

Няма смисъл да изхвърляте неизразходвано мастило. Поради тази причина почти всички наши мастила се предлагат в отделни касети, за да смените само цвета, който е свършил. Това може да Ви спести до 30%² от мастилото в сравнение с трицветните касети на конкурентите. Нашите надеждни мастила също намаляват вероятността за лош печат и са тествани, така че можете да разчитате на посочения брой отпечатани страници, за да предвидите лесно бюджета си за печат. За да Ви помогнем да намалите още повече разходите, нашите касети XL осигуряват икономично решение за тези, които печатат често, като Ви позволява да печатате повече над два пъти повече страници³ в сравнение със стандартните касети. Това значително намалява разходите на страница и Ви помага да спестите пари.

¹ Проучване, извършено от Epson през януари 2021 г. (n=2,190). Собственици на принтери Epson бяха запитани: „Колко удовлетворени сте от качеството на печат с оригиналните касети с мастило Epson?“. Кумулативно общо 90,4% от отговорилите отговарят с оценка 6 или повече, считано за „удовлетворени“ или „много удовлетворени“.

² Въз основа на тестване, извършено от Keypoint Intelligence през октомври 2022 г., сравнено с еквивалентни конкурентни (HP и Canon) модели принтери, използвайки трицветни касети, според уебсайта на производителя, октомври 2022 г.. Претегляне за отпечатване на документи и снимки, приложено въз основа на 2Europe „Проучване за използване на печат и нагласи“, ноември 2019 г.

³ За повече информация посетете www.epson.eu/pageyield