БЪРЗО И НАДЕЖДНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА ВАШИТЕ ПРОДУКТИ EPSON

CoverPlus представлява удължена гаранция и сервизни планове на Epson, които Ви носят спокойствие, защото ще знаете, че застраховката Ви покрива всички части и труда за целия срок на Вашия договор CoverPlus.
COVERPLUS

Покритие, което Ви гарантира спокойствие

Ние се ангажираме да предоставяме бързо и надеждно обслужване, за да гарантираме, че Вашите продукти Epson възможно най-скоро отново са на разположение и работят безпроблемно.

Приоритетни посещения за обслужване

С CoverPlus Вашият ремонт е с предимство за нас. Нашата мрежа от оторизирани сервизни агенти гарантира, че ще можем да поемем Вашия ремонт по най-бързия и удобен за Вас начин.

Оригинални части и труд

Монтирани от инженери, обучени от Epson. За всички ремонти на продукти Epson се използват оригинални резервни части Epson, произведени със също толкова висока спецификация като Вашия продукт. Местният и централният склад на Epson също така гарантира, че резервните части са в наличност, което намалява времето на престой.

Доживотна поддръжка

Когато купувате продукт Epson, получавате доживотна техническа помощ. Можете да се възползвате от нашата всеобхватна база със знания на нашия сайт за поддръжка или да се свържете с нас чрез онлайн чат, имейл или телефон. Ние сме тук, за да предоставяме поддръжка и насоки за текущия Ви продукт Epson, както и да Ви насочим при избора и определянето на правилния за Вас продукт Epson.

Открийте своя продукт

Открийте своя продукт и вижте какви пакети CoverPlus се предлагат.

Стандартна гаранция срещу CoverPlus

Стандартна гаранция
CoverPlus
Програма за удължаване на жизнения цикъл на продукта
Години на покритие1-2 години стандартноДо 5 години общоОбщо до 8 години за отговарящи на изискванията продукти
Време за отговорЦел за отговорПриоритетно време за отговорПриоритетно време за отговор
Надстройване на стандартен тип услугаНеДаДа


Видове предоставяни услуги

CoverPlus включва редица предложения за услуги:

Как можете да купите CoverPlus

Започнете да използвате Вашата удължена гаранция CoverPlus в 5 лесни стъпки.

Как да закупите програмата за удължаване на жизнения цикъл на продукта

Удължете живота на Вашия продукт Epson, като закупите нашата нова гаранционна опция, осигурявайки допълнителна защита и сигурност за Вашата инвестиция.

Не забравяйте да регистрирате гаранцията Coverplus

Трябва да закупите своя пакет CoverPlus в рамките на 60 дни след закупуването на продукт Epson. След като купите пакета CoverPlus, имате 8 месеца да регистрирате продукта си онлайн.

Често задавани въпроси

Кога мога да закупя пакет CoverPlus?

Можете да закупите пакет в рамките на 60 дни след датата, на която Вашият продукт Epson е инсталиран.

Кога започва периодът на покритие на пакета услуги CoverPlus от Epson?

Пакетите гарантират съдействие от първия ден на инсталацията според регистрацията на продукта. Например пакет CoverPlus за 3 години е валиден в продължение на 3 години след покупката на Вашия продукт.

Има ли ограничение колко пъти продуктът ми може да бъде ремонтиран в рамките на периода на покритие?

Няма ограничение на броя ремонти, покрити от Epson CoverPlus за даден продукт. Epson има правото да замени продукта с подходящ еквивалент, в случай че по-натъшен ремонт не би бил оправдан.

Как да разбера кога приключва покритието на моя продукт?

Отидете на https://warrantycheck.epson.eu/ въведете серийния си номер и ще видите Вашата стандартна гаранция и ако има, удължената гаранция, регистрирана за Вашия продукт.

Как да се обадя на сервиз?

Можете да се свържете с Вашето местно бюро за обслужване по телефона, по имейл или да им пишете в онлайн чата. Тук можете да намерите пълен списък на номерата и контактите