КАЖЕТЕ „СБОГОМ!“ НА ТОНЕРА

1 бутилка с мастило = до 5 лазерни тонер касети1

Черно-бели принтери EcoTank

Доставчик номер 1 на принтери с резервоари за мастило в света9.

70 милиона принтери с резервоар за мастило продадени по цял свят10.

Включеното мастило е еквивалентно на 5 касети с лазерен тонер.²

EcoTank разполага с голям резервоар за мастило с възможност за допълване, който се зарежда с включените бутилки с мастило. От самото начало имате достатъчно мастило, за да печатате хиляди страници, като намалявате разходите и пестите време, тъй като не сменяте често тонер.

Всички функции на черно-бял лазерен принтер с всички предимства за икономии на Epson EcoTank

Функции като на лазерен принтер

Предимства за-икономии

1 бутилка с мастило =
до 5 лазерни тонер касети*

Как се изчисляват икономиите, получени с EcoTank

  1. Изберете черно-бял модел EcoTank на Epson и го сравнете с един от 20-те най-продавани черно-бели лазерни принтери.

  2. Кажете ни колко страници е вероятно да печатате на месец и колко години е вероятно да използвате принтера.

  3. Щракнете върху „Изчисляване“.

EcoTank Mono Printers

Epson M100 в сравнение с Cannon LPB-6030B

Бихте могли да спестите в сравнение с избрания модел.

Или до в сравнение със средната стойност за пазара4

ПОКАЖИ ПОДРОБНИТЕ РЕЗУЛТАТИРАЗПЕЧАТВАНЕ НА ТАЗИ СТРАНИЦА

Вашите резултати

  • СРЕДНА СТОЙНОСТ НА ПАЗАРА

ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАК СА ИЗЧИСЛЕНИ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ, ЩРАКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ВИДИТЕ МЕТОДОЛОГИЯТА НА ИЗЧИСЛЕНИЕ И ОСНОВНИТЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ.

Общата цена на притежание е посочена на реда в червено и е базирана на отпечатване на страници на месец в продължение на години.

Общата цена на притежание се базира на разходите за покупка на хардуера плюс текущите разходи за мастило/тонер. Възможно е и други разходи да окажат влияние върху общата цена на притежание, както и да доведат до допълнителни икономии, например допълнителни консумативи за лазерните принтери и разход на енергия. Средната продажна цена на принтерите и консумативите е получена от IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (данни от трето тримесечие на 2018 г. – второ тримесечие на 2019 г.) и IDC EMEA Consumables Tracker (данни за втората половина на 2018 г., първата половина на 2019 г.).

Сравняване с друг принтер

Представяме ви гамата

Напред към бъдещето с технологии без нагряване

Увеличете производителността и намалете влиянието върху околната среда без компромиси.

Открийте подходящия EcoTank за вас

1 На базата на изчисленията на Epson, намалението в средните разходи на страница и средния брой касети с тонер, необходими за отпечатването на същия брой страници като една бутилка с мастило EcoTank 110. Сравнение между броя отпечатани страници (A4 по ISO/IEC 19752) за бутилка EcoTank 111 и броя отпечатани страници с оригинални консумативи (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, доставки за 2021 г., публикувано през първото тримесечие на 2021 г.), използвани в 10-те най-продавани черно-бели еднофункционални лазерни принтери със скорост 1 – 20 стр./мин в Чехия, Унгария, Полша и Турция за периода януари – декември 2018 г. (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, доставки за 2021 г., публикувано през първото тримесечие на 2021 г.) Разходите на страница се изчисляват като се разделят съответните приходи от продажби на бутилки/касети и общия брой отпечатани страници върху броя продадени устройства.

2 Среден брой тонер касети за отпечатване на броя страници с включените бутилки с мастило със серията черно-бели принтери EcoTank. Сравнението е направено въз основа на средната производителност на включените бутилки с мастило на серията черно-бели принтери EcoTank за 2019 г. в сравнение с производителността на включените и резервните оригинални тонери на 10-те най-продавани черно-бели лазерни модели (до категория 20 стр./мин) в Централна и Източна Европа, Близкия изток, Африка, в периода от януари до декември 2018 г. Данните за производителност на тонерите са взети от уеб сайтовете на съответните производители.

3 Определено съгласно ISO/IEC 24734 и показва средното ESAT за теста на офис категорията при едностранен печат по подразбиране. За повече информация посетете http://www.epson.eu/testing

4 За Epson iPrint е нужна безжична връзка и приложението за печат на Epson. Epson Email Print и Remote Print Driver изискват връзка с интернет. За допълнителна информация, поддържани езици и устройства посетете https://www.epsonconnect.eu

5 Определено съгласно ISO/IEC 17629 и показва средното FPOT (сек) за теста на офис категорията при едностранен печат A4 и двустранен печат. За повече информация посетете http://www.epson.eu/testing

6 Сравнение на разхода на енергия при печат за моделите M1120, M2170 и M3170 на Epson спрямо средната стойност на най-продаваните 75% от черно-белите принтери с формат A4 (скорост на печат под 20 стр./мин) в Гърция, Чехия, Унгария, Полша, останалата част от Югоизточна Европа, Румъния, Словакия, Словения и Турция за периода от януари до декември 2018 г. Стойности на разхода на енергия, съобщени от уеб сайтовете на производителите.

7 Разходът на страница се изчислява чрез разделяне на цената на резервна бутилка с мастило/касета с тонер на броя отпечатани страници. Сравнението на страница сравнението е направено въз основа на уводните цени на бутилките с черно мастило на Epson (серия 110) и средните цени на оригиналните касети с черен тонер от най-големия наличен брой отпечатани страници за най-продаваните 77% от еднофункционалните черно-бял лазерни принтери, формат A4 (скорост на печат под 20 стр./мин) в Чехия, Унгария, Полша, Турция за периода януари – декември 2018 г. Производителност на касетите с тонер за лазерен принтер на конкурентите според уеб сайтовете на производителите.

8 M1100 и M1120 нямат функция за двустранен печат.

9 IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, пратки от 2010 до 2020 г., публикувано през първото тримесечие на 2020 г.

10 Принтерите Epson с резервоари за мастило с голям капацитет имат комбинирани продажби в световен мащаб от 50 милиона устройства от пускането им на пазара през 2010 г.