ЛАЗЕРНИ ПРОЕКТОРИ – НАЙ-ДОБРИЯТ ЗАМЕСТНИК НА ТЕЛЕВИЗОРА

Радвайте се на домашно забавление от следващо ниво с проекторите Epson и преоткрийте изживяването като зрител извън ограниченията на стандартните телевизори.

EPIQVISION

Лазерни проектори в сравнение с телевизори: Бъдещето на домашното забавление

EpiqVision Ultra

Открийте възможностите за по-големи и вълнуващи забавления с домашното кино без голям черен екран, който непрестанно стои на стената. Телевизорите с лазерно прожектиране 4K PRO-UHD1 на Epson са с елегантен дизайн и се предлагат с Android TV и звук от YAMAHA. Можете да се насладите на проекция на изображението с размер до 150 инча, като поставите EpiqVision Ultra близо до стената за най-добрата настройка за домашно кино.

EpiqVision Mini

Компактни и леки, серията EpiqVision Mini лесно може да се пренася от една стая в друга. Компактният лазерен телевизионен проектор е с елегантен дизайн и може да прожектира мигновено и на почти всяка повърхност. EF-12 се предлага с Android TV и звук от високоговорители YAMAHA, докато EF-11 може да изобразява съдържание от телефон, устройство за поточно предаване, лаптоп, игрова конзола и др. с вграден Miracast.

Увеличете забавлението си до гигантски размери

 • Ултракъсофокусен

  За близък до стената монтаж
 • Android TV™

  За стрийминг, поточно излъчване и умен контрол

 • Звук от Yamaha

  За страхотно цялостно аудио/визуално изживяване.
  Без нужда от външни говорители

 • 4K PRO-UHD1

  За отчетливи и ясни изображения 4K

 • Лазерен светлинен източник

  За надежден, дълготраен източник на светлина и високо качество на картината

 • технология 3LCD

  Създава невероятно ярка, но наситена картина с еднакво висок интензитет на бяла и цветна светлина

Свежо лесен за използване

Няма стрес при настройването с нашите проектори, просто включете, включете, свържете се и пуснете.

Настройката е по-лесна от всякога с приложението Epson Setting Assistant

С нашето приложение Epson Setting Assistant можете да подравните изображението автоматично с щракването само на един бутон. Изтеглете приложението, като използвате QR кода, показан на екрана на проектора.Опростете забавлението с Android TV. Открийте над 400 000 филма и шоу програми на едно място. Помолете с глас Google да управлява проектора. И лесно излъчвайте снимки, видеоклиповете и музиката си от устройства на проектора си чрез вградения Chromecast™.

Вършете още повече неща с проектора си с гласа си

Използвайте гласа си, за да търсите предавания, устройства за управление и др. – просто попитайте Google.

Google, YouTube, Android TV, вградените в Chromecast и други марки са търговски марки на Google LLC.

Amazon, Prime Video и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали. Изисква се абонамент за Amazon Prime. Прилагат се ограничения.

Невероятно аудио изживяване

Оборудван с 2.1-канална система за високоговорители. Уникалната технология на YAMAHA за FR-Port™, DSP технологията и AudioEngine™ осигуряват завладяващ звук. Осигурява динамично аудио изживяване, дори без външни високоговорители.

Надградете до най-доброто гейминг изживяване

Трансформирайте ежедневието си и превърнете дома си в сцена на всяка игра с гамата EpiqVision. Независимо дали играете онлайн или предизвиквате семейството и приятелите си на непринудена игра, с изоставане под 20ms² няма да пропуснете нито секунда от действието на голям екран.

Насладете се на много повече освен филми

Направете ученето по-приятно, упражнявайте се потапяйки се в пейзажа по Ваш избор на големия екран или просто използвайте проектора си, за да стилизирате и създавате специално пространство с изображенията си.

Още причини да купите

Представяме Ви гамата

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 Технологията за подобряване на картината до 4K премества всеки пиксел диагонално до двойно Full HD качество на картината.

2 Няма официален стандарт за измерване на забавянето на входящите данни и това измерване се извършва въз основа на метода, зададен от Epson. Моля, имайте предвид, че всеки производител измерва забавянето на входящите данни независимо според собствените си методи и затова се препоръчва да се използва за справка. Забавянето на входящите данни към проектора варира в зависимост от разлики във входящия сигнал, настройките и т.н.

32001 до 2022 г., 500 лумена и повече, с изключение на телевизори без екран, Futuresource Consulting – Прозрения относно пазара на проекторите за тримесечие – Worldwide Analyzer CY22Q4.