ОЧАКВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПРОЕКТОРА СИ

Открийте колко по-гъвкав може да бъде Вашият проектор от Epson с нашите софтуерни решения.

СОФТУЕР ЗА ПРОЕКТОРИ НА EPSON

Използвайте оптимално своя проектор

Позволете на своето решение за прожектиране да разгърне пълния си потенциал

С��ециализираните софтуерни решения от Epson Ви позволяват да разгърнете пълния потенциал на проектора си и да презентирате с повече възможности, увереност и контрол. Като водещ производител на проектори в света¹, ние разбираме нуждата от подходящи решения за прожектиране, които Ви позволяват лесно и ефективно да презентирате както и където желаете.

Ние в Epson разбираме , че изнасянето на вдъхновяващи презентации или уроци върви ръка за ръка с иновативните решения, затова разработихме динамично портфолио от усъвършенствани инструменти за проектори. Независимо дали управлявате множество проектори, или искате да сте по-динамични в работата си, тези решения ще оптимизират производителността на Вашия бизнес и ще Ви осигурят платформа за представяне на най-добрите Ви постижения и идеи.

Безжично поточно предаване и споделяне

Приложение Epson iProjection

Windows, Mac, iOS, Chromebook и Android

iProjection е нашият допълващ софтуер за безжично прожектиране, предназначен за съвременните класни стаи, конферентни зали и работни пространства, в които потребителите използват собствените си устройства.

Приложение iProjection за iOS/Android

Приложението iProjection за Windows/Mac

Epson iProjection за Chromebook

Лесно и безжично споделяте съдържание от устройства Chromebook със специализирано решение за прожектиране. Показвайте съдържание от едно устройство Chromebook или използвайте със софтуера Epson iProjection с функция за модератор, където можете да избирате и да показвате съдържание от до 4 устройства Chromebook едновременно.

Научете повече

* Имайте предвид, че iProjection за Chromebook няма функция за модератор, тя трябва да се изпълнява от iProjection за Windows, Mac, iOS или Android.

Дублиране на екрана (Miracast)

Предавайте безжично от избрани смартфони, таблети и персонални компютри, които поддържат дублиране на екрана. Проектиран и конструиран на базата на Wi-Fi Direct, технология, която позволява две устройства да установят директна, равноправна Wi-Fi връзка с цел дублиране на екрана. Това решение Ви позволява да показвате съдържание от Вашето устройство, като снимки и видеоклипове, без кабели или мрежова връзка.

Наблюдение и контрол

Управление на проектор на Epson

Използвайте максимално времето си, като контролирате всичко от разстояние. Можете да проверите състоянието на всички прожектори от един компютър, като свържете множество устройства на Epson към една мрежа. Софтуерът включва и добавка за излъчване на съобщения, чрез която се изпращат съобщения до проектори на Epson в мрежата. Тя може също да изключи всички проектори в сградата след работното време.

Изтегляне

Epson Projector Management Connected

Уеб услуга, която ви позволява да наблюдавате и контролирате множество проектори чрез браузър - лесно е да управлявате цялата си флота от свързани с мрежа проектори на Epson, независимо от това колко на брой са и къде се намират.

Научете повече

Интерактивност и съвместна работа

Инструменти за лесна интерактивност

Нашият софтуер за инструменти за лесна интерактивност Ви позволява да използвате интерактивната си писалка или пръста си като мишка, за да навигирате, да избирате, да превъртате, да рисувате, да записвате и да взаимодействате със съдържанието, което прожектирате от компютъра си.

Изтегляне

Настройка на проектора

Epson Setting Assistant

Epson Setting Assistant е приложение, което автоматично коригира формата на проектираното изображение, като прави снимки с камерата ви. Чрез правене на снимка на проектирания образец, приложението автоматично коригира изкривяванията в проектираното изображение и го настройва, за да съответства на екрана.

Изтеглете

Epson Projector Configuration Tool

Настройката и конфигурирането на голяма флотилия от проектори на Epson никога не е било по-просто, благодарение на комуникацията в близост (NFC) и безплатното приложение Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Просто регистрирайте данните на съвместимия проектор с докосването на смартфона, прочетете и редактирайте настройките в приложението, след което качете настройките за цялата си флотилия от проектори, дори без да е необходимо да включвате проекторите.

Изтеглете

Epson Projector Professional Tool

Опростете инсталациите на множество проектори с интуитивни корекции на геометрията, като смесване на ръбове и регулиране за извити повърхности, както и управление на цветовете и яркостта.

Изтеглете

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection е приложение, благодарение на което можете с лекота да създавате персонализирано съдържание на iPhone или iPad. С Epson Creative Projection можете да създавате оригинално, ослепително съдържание, за да оживявате помещения, да създавате визуално представяне на продукти и пространства около Вас по всяко време и на всяко място. Epson Creative Projection Ви дава достъп до различни творчески елементи, с които потребителите могат да създават персонализирано съдържание чрез комбинация от видеоклипове, снимки, текст и съществуващи предварително зададени филтри или да качват ново съдържание, за да постигат уникални ефекти.

Изтеглете

Epson Projector Content Manager

Софтуерът Epson Projector Content Manager Ви позволява да добавяте изображенията и видеоклиповете към списъци за изпълнение и да ги записвате на външно устройство за съхранение (SD карта или USB устройство). Като поставите устройството за съхранение в проектора, можете лесно да прожектирате съдържанието на своя списък за изпълнение, без да използвате кабелна връзка, както и да добавяте персонализирани филтри за форма, ефекти на наслагване и планиране.

Изтеглете

Софтуерни решения

Избор на софтуерно решение

10 от 10 ресурса

Приложение iProjection за iOS/Android

Научете повече

Приложение iProjection за Chromebook

Научете повече

Приложението iProjection за Windows/Mac

Научете повече

Управление на проектор на Epson

Научете повече

Epson Projector Management Connected

Научете повече

Инструменти за лесна интерактивност

Научете повече

Epson Setting Assistant 

Научете повече

Epson Projector Configuration Tool  

Научете повече

Epson Projector Professional Tool

Научете повече

Epson Creative Projection

Научете повече

Epson Projector Content Manager

Научете повече

Приложението Epson iProjection за iOS/Android – свързвате и презентирате безжично

Общувайте свободно с аудиторията си и изнасяйте по-динамични презентации с нашето приложение iProjection, което Ви позволява да представяте безжично документи, изображения и уеб страници директно от Вашето смарт устройство с iOS или Android.

Вградената функция за анотиране позволява да използвате цифрова писалка, маркер или гума за изтриване с опции за цвят и непрозрачност, за да маркирате и да пишете бележки върху прожектираното изображ//heение в реално време.

Изтеглете приложението iProjection от Google Play или App Store, свържете своето смарт устройство към същата мрежа като проектора и стартирайте приложението iProjection.

Download on the App Store Get it on Google Play

Приложението iProjection за Windows/Mac

Провеждайте интерактивни срещи и свързвайте до 50 устройства към един проектор чрез мрежа. След това можете да изберете до 4 от тези свързани устройства и да прожектирате от техните екрани.

Изтегляне за Windows Изтегляне за Mac

Инсталиране за Windows

Бързо и усъвършенствано свързване с проектора

Ръчно търсене на проектор

Създаване/организиране на профил

Извикване на проектора от профил

Настройка на опциите на проектора

Преглед на режима на модератор

Безпроблемно споделяне на съдържание

С приложението Epson iProjection за устройства Chromebook е лесно да се движите из стаята, като споделяте безжично устройствата Chromebook с проектора в класната стая. Приложението Epson iProjection за устройства Chromebook може да показва съдържанието от едно устройство Chromebook на проектор Epson.

Изтеглете приложението Epson iProjection от Chrome Web Store. Преди да инсталирате приложението Epson iProjection, проверете дали Вашият Chromebook и проекторът на Epson са свързани към една и съща мрежа.

Вижте документацията на проектора за повече информация относно свързването към мрежа.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Научете повече

Инструменти за лесна интерактивност – имате всичко подръка

Направете презентациите и уроците си по-увлекателни, като анотирате по екрана в реално време с интерактивна писалка или с пръсти. Функциите за анотиране на съдържанието и за бяла дъска Ви помагат да задържите вниманието на аудиторията си и да подготвите това, което ще показвате на екрана, без продължително водене на бележки.

Изтегляне за Windows Изтегляне за Mac

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection е приложение, благодарение на което можете с лекота да създавате персонализирано съдържание на iPhone или iPad. Украсете всяко пространство с комбинация от снимки и видео във вградените шаблони и печати на приложението.

С Epson Creative Projection можете да създавате оригинално, ослепително съдържание, за да оживявате помещения, да създавате визуално представяне на продукти и пространства около Вас по всяко време и на всяко място.

Epson Creative Projection се предлага единствено в App Store. Вижте онлайн онлайн ръководството за потребителя

Download on the App Store

Epson Projector Professional Tool

Можете бързо и лесно да създавате перфектно подравнени изображения с Epson Projector Professional Tool. Нашата безплатна софтуерна програма, която може да се изтегли, ускорява настройката за многопроектни инсталации. Освен това мигновено Ви дава достъп до по-усъвършенствани техники.

Изтегляне за Windows Изтегляне за Mac

Управление на проектор на Epson

Използвайте максимално времето си, като контролирате всичко от разстояние. Можете да проверите състоянието на всички прожектори от един компютър, като свържете множество устройства на Epson към една мрежа. Софтуерът включва и добавка за излъчване на съобщения, чрез която се изпращат съобщения до проектори на Epson в мрежата. Тя може също да изключи всички проектори в сградата след работното време.

Изтегляне

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Download

Epson Setting Assistant 

Epson Setting Assistant е приложение, което автоматично коригира формата на прожектираното изображение, като правите снимки с фотоапарата си. Като прави снимка на прожектирания модел, приложението автоматично коригира изкривяването на прожектираното изображение и настройва формата му така, че да съответства на екрана.

Download on the App Store Get it on Google Play

Epson Projector Configuration Tool

Настройването и конфигурирането на голям парк от проектори Epson никога не е било по-просто благодарение на комуникацията в близко поле (NFC) и безплатното приложение Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Просто регистрирайте данните на съвместимия проектор с докосване на смартфон, прочетете и редактирайте настройките в приложението и след това качете настройките на целия си парк от проектори, без дори да е необходимо да включвате проекторите.

Download on the App Store Get it on Google Play

Epson Projector Content Manager

Софтуерът Epson Projector Content Manager ви позволява да добавяте изображения и видеоклипове към списъци за възпроизвеждане и да ги записвате на външно устройство за съхранение (SD карта или USB устройство). Като поставите устройството за съхранение в проектора, можете лесно да прожектирате съдържанието на списъка за възпроизвеждане, без да използвате кабелна връзка, както и да добавяте потребителски филтри за форма, ефекти за наслагване и планиране.

Изтегляне за Windows

Софтуерен архив

EasyMP™ за прожектиране от много компютри – включете всички

Просто инсталирайте софтуера на настолния или преносимия си компютър, и независимо дали имате двама потребители, или петдесет, ще можете да споделяте съдържание с компютъра на всеки от тях чрез локална мрежа.

Изберете до четири устройства чрез функцията за модератор, за да прожектирате съдържанието им едновременно за всички.

Научете повече

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с член на екипа ни, за да откриете как може да намалите разходите и да работите по-ефективно

¹ Обединяваме технологиите, изграждаме решения