EPSON – РЕШЕНИЯ ЗА ДОМА

Кратки, целенасочени и полезни – такива са съветите, от които имате нужда, когато купувате принтер, скенер или проектор. Тук сме, за да Ви помогнем – намерете по-долу устройството, което Ви трябва, и открийте как Epson може да вдъхне живот на идеите Ви.

РЕШЕНИЯ ЗА ДОМА

EcoTank

Търсите възможност за най-ниски разходи? Нашият принтер EcoTank се предоставя в комплект с оригинално мастило, така че да можете да спестите средно 90% от разходите за мастило¹. От самото начало имате достатъчно мастило, за да отпечатате хиляди страници – а това означава, че пестите пари и време, понеже не сменяте често касетите.

Черно-бели принтери EcoTank

EcoTank разполага с голям резервоар за мастило с възможност за допълване, който се зарежда с включените бутилки с мастило. От самото начало имате достатъчно мастило, за да печатате хиляди страници, като намалявате разходите и пестите време, тъй като не сменяте често тонер.

Домашен офис

Независимо дали работите от домашния си кабинет, или от малък офис, бързата и мощна, но все пак компактна гама принтери WorkForce Pro са забележителна добавка към Вашата техника. Открийте как тези безжични принтери могат да подобрят продуктивността и същевременно да поддържат работните разходи на минимум.

Решения за забавление

Превърнете дома си в сцена за всяко представление с домашните проектори от Epson. Независимо дали сте се загледали в любимия си спорт, гледате класически филм, излъчвате поточно от цифров канал, или играете на най-новата игра – направете така, че преживяването да е наистина незабравимо, чрез огромна прожектирана картина. Можете да привлечете вниманието на всички и да съберете семейството и приятелите си, за да прекарате запомнящи се моменти заедно.

Домашно кино

Ние сме световен лидер в технологиите за изображения², така че знаем как да Ви предложим висококачествена и зрелищна картина на екрана. Радвайте се на филми, цифрови канали и други с тези лесни за използване проектори.

Игри

Освободете графика си – домът Ви ще стане епицентър на игралните вечери. Независимо дали става дума за сблъсъци на терена, остри завои, или завладяване на нови светове, всеки може да влезе в екшъна с проектор от Epson.

Втори екран през смарт очила

Лични смарт очила, които предоставят изживяване на голям екран с висока разделителна способност, проектирано пред погледа на носещия ги.

Epson Connect

Печатайте с лекота от таблети, смартфони и други, с безплатни и лесни за използване приложения.

НАПРЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО С ТЕХНОЛОГИИ БЕЗ НАГРЯВАНЕ

Увеличете производителността и намалете влиянието върху околната среда без компромиси.

¹ Среден брой необходими касети/реализирани икономии при отпечатване на същия брой страници с включените бутилки с мастило със серията EcoTank, без да се смята цената на хардуера. Сравнението е между средната стойност за формат A4 със серията EcoTank спрямо средната стойност за 10-те най-продавани модела в Западна Европа за периода януари 2017 г. – декември 2017 г., по данни на GfK. Разходите за печат са изчислени за пропорцията на стандартни и XL касети по данни на GfK за същия референтен период за пазара в Западна Европа, като се използват осреднени цени на дребн��. Данните за производителност на касетите с мастило са взети от уеб сайтовете на съответните производители.

² Най-голям дял от пазара на проекторите с 500 лумена и повече. (Проучването е проведено от Futuresource Consulting за периода 2001 – 2016 г.)