ИГРИ У ДОМА

Трансформирайте ежедневието си и превърнете дома си в сцена на всяка игра с домашните проектори от Epson. Независимо дали играете онлайн или предизвиквате семейството и приятелите си в непринудена схватка, с изживяването на голям екран ще вдигнете нивото.

ИГРИ У ДОМА

Epson и SEGA обединяват сили за стартирането на Sonic Frontiers

Epson си партнира със SEGA, за да отпразнува стартирането на Sonic Frontiers™ – новата игра на платформа за открити зони с участието на Sonic The Hedgehog.

Поемете през един свят на бързо движещ се екшън, приключения и мистерии в петте острова Starfall, което прави забавлението идеално за проекторите на Epson.

Какво е 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 не е просто спецификация на разделителната способност. Става въпрос за всички фактори, които влияят на качеството на изображението, включително яркостта на цветната и бялата светлина, контраста, HDR10, цветовата обработка, както и възможността за получаване, обработка и прожектиране на 4K съдържание. В резултат на това изображенията са по-реалистични и надвишават разделителна способност Full HD.

По-ярки и реалистични игри

Ярката бяла светлина не е достатъчна за пресъздаване на истинските цветове, които виждате всеки ден. Затова технологията 3LCD в проекторите на Epson предлага еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина (CLO). Не се примирявайте с безинтересен, блед и безжизнен екран. Насладете се на ярки и реалистични изображения с проекторите на Epson.

Размерът има значение

Трансформирайте ежедневието си и превърнете дома си в сцена на всяка игра с домашните проектори от Epson. Независимо дали играете онлайн или предизвиквате семейството и приятелите си в непринудена схватка, с изживяването на голям екран ще вдигнете нивото. Можете да приковете вниманието на всички с внушителен екран до 300 инча и да съберете семейството и приятелите си, за да прекарате запомнящи се моменти заедно.

Регулирайте картината без усилия

Смятаме, че един проектор не бива да е по-сложен за използване от телевизор. Затова тези проектори се монтират бързо и могат да прожектират незабавно и почти на всяка повърхност. Трапецовидната корекция го прави бърз и лесен за настройка, а благодарение на технологията с издържлив източник на светлина можете да се забавлявате години наред.

Наситен черен контраст

Високите коефициенти на контрастност до 2 500 000:1 позволяват оптимално качество на картината с ясно изразени сенки и дълбочина на черните тонове.

Надградете до най-доброто гейминг изживяване

Представяме Ви гамата

Непринуден геймър

4K PRO-UHD игри

4K/120fps игри

1 Технологията за подобряване на картината до 4K премества всеки пиксел диагонално, като резултатът е разделителна способност, два пъти по-висока от Full HD. Разделителната способност в 3D режим е Full HD.

2 Вижте сепцификацията. Няма официален стандарт за измерване на забавянето на входящите данни и това измерване се извършва въз основа на метода, зададен от Epson. Моля, имайте предвид, че всеки производител измерва забавянето на входящите данни независимо според собствените си методи и затова се препоръчва да се използва за справка. Забавянето на входящите данни към проектора варира в зависимост от разлики във входящия сигнал, настройките и т.н.

3 само EH-LS11000W/EH-LS12000B

©SEGA. Всички права запазени. SEGA е регистрирана в Службата за патенти и търговски марки на САЩ. SEGA, логото на SEGA и SONIC FRONTIERS са регистрирани търговски марки или търговски марки на SEGA CORPORATION или нейните филиали. Всички други търговски марки, лога и авторски права принадлежат на съответните си собственици.