Заедно сме поели ангажимент към промените

Всеки сезон ДПГА прави официално турне за квалификация, което допринася за изграждането на стабилна система от таланти за световната сцена. Epson стана спонсор на турнето през 42-ри си състезателен сезон.

Турнето на Epson се фокусира върху предоставяне на възможността на обещаващи голф спортистки да следват мечтите си.

Йоширо Нагафуса, президентът на Epson за Европа

Подкрепата на Epson за ДПГА и Турнето на Epson подчертава корпоративния ангажимент за овластяване на жените и за подпомагане старта на кариерите на тези изключителни хора. За нас е чест, че имаме възможността да подкрепим тези елитни спортистки и техните индивидуални пътувания за ква��ификация в Турнето на ДПГА, а и след това.

Моли Марко Саман, комисар на ДПГА

За нас е удоволствие да приветстваме Epson в семейството на ДПГА. Това новаторско партньорство ще осигури още повече възможности за бъдещите звезди в играта по целия свят, за да тестват таланта си и да предприемат една крачка, с която да се приближат до реализирането на мечтите си. Благодарни сме, че Epson споделя нашия ангажимент да подкрепяме младите спортистки, докато се развиват и израстват, както и да играем активна роля в развитието и равенството на жените в спорта. „Пътят към ДПГА“ никога не е бил по-хубав.