Фотопечат

Висококачествен и сигурен печат с подобрена производителност

44-инчовият SureColor SC-P8500D е идеалният избор за отпечатване на плакати в големи обеми и за копирни центрове, които предлагат голямоформатен фотопечат. Проектиран за потребители, които ценят яркото качество на печата, ниските експлоатационни разходи, високите производствени скорости и лесната работа с принтера. Компактният SC-P8500D се вписва безпроблемно в бизнес среди с ограничено пространство.

Основни характеристики

Наблюдавайте производствените нива в реално време

Чрез уеб платформата Epson Cloud Solution PORT, със специално приложение за смартфон и таблет, можете да проверявате статуса на всичките си принтери и да ги управлявате по всяко време и от всяко място.

Production Monitor предоставя ясни и разбираеми графики, чрез които можете да видите с един поглед как работи всеки от Вашите принтери. Благодарение на подробните данни ще можете лесно да анализирате производителността и да получавате ясни оперативни актуализации всеки ден, от всяко място, за да поддържате висока производителност и ефективност, както и да проследявате поддръжката и дистанционно да отстранявате неизправности.

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с някого от екипа ни, за да разберете как можете да намалите разходите и да работите по-ефективно