Решения за зареждане и разтоварване

Роботите Epson могат точно и надеждно да зареждат и разтоварват конвейерни ленти, палетни системи, машини за инжекционно формоване на пластмаса и много други.

Зареждане и разтоварване на машината

Зареждането и разтоварването на конвейерни ленти, палетни системи, машини за инжекционно формоване на пластмаса или машини за отливане на метали са само няколко примера за задачи в тази област, които роботите Epson могат да изпълняват точно и надеждно. Работните клетки могат да се преобразуват в производствени острови, например напълно автоматизираният процес на инжекционно отливане да се съчетае с изваждане, охлаждане и почистване в един обединен работен цикъл.

Казус

Намаляване на времето на цикъла до 30 секунди в Zorn

Продукти

Съвременните решения за автоматизация трябва да отговарят на няколко прости изисквания – те трябва да бъдат възможно най-бързи, възможно най-малки, колкото се може по-евтини. Epson може да Ви предложи широка гама от високоскоростни и прецизни индустриални роботи.

Приложения

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с член на екипа ни, за да откриете как може да намалите разходите и да работите по-ефективно

Гарантирайте, че Вашата производствена линия е на най-висока предавка

Роботизирани системи от Epson: прецизни, бързи и надеждни

Нашите роботи палетират, режат, фрезоват, пробиват, шлайфат, сглобяват, преместват и изграждат. Те работят прецизно и със спираща дъха скорост в тези и в много други приложения – често по 24 часа на ден. Нашето продуктово портфолио включва един от най-разгърнатите варианти на модела SCARA по света, роботи с 6 оси, контролери и софтуер.