Решения за опаковане и палетиране

Роботите Epson могат да опаковат и палетират дори и изключително чупливи компоненти.

Опаковане и палетиране

Модерното опаковане налага опаковъчните линии да бъдат много гъвкави. Основната цел е да се съкрати времето за смяна на продукта при поддържане на високи стандарти за безопасност на процесите. Роботите Epson държат всичко под контрол. Те опаковат и палетират даже и изключително чупливи компоненти. Благодарение на проследяването на конвейера роботът може да улавя и поставя компоненти върху работещи конвейерни ленти. В процеса обектите се засичат от камера или сензор.

Казуси

Продукти

Съвременните решения за автоматизация трябва да отговарят на няколко прости изисквания – те трябва да бъдат възможно най-бързи, възможно най-малки, колкото се може по-евтини. Epson може да Ви предложи широка гама от високоскоростни и прецизни индустриални роботи.

Приложения

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с член на екипа ни, за да откриете как може да намалите разходите и да работите по-ефективно

Гарантирайте, че Вашата производствена линия е на най-висока предавка

Роботизирани системи от Epson: прецизни, бързи и надеждни

Нашите роботи палетират, режат, фрезоват, пробиват, шлайфат, сглобяват, преместват и изграждат. Те работят прецизно и със спираща дъха скорост в тези и в много други приложения – често по 24 часа на ден. Нашето продуктово портфолио включва един от най-разгърнатите варианти на модела SCARA по света, роботи с 6 оси, контролери и софтуер.