Решения за поставяне и сглобяване

Роботите Epson се отличават с максимална мобилност и могат да сглобяват прецизно най-малките компоненти всеки път.

Поставяне и сглобяване на компоненти

Ръчното поставяне и сглобяване на компонентите може да бъде както неефективно, така и предразполагащо към грешки. Факт е също така, че движенията на човешката ръка са ограничени по природа. Благодарение на оптималната връзка между ос 1 и ос 2 роботите Epson разполагат с максимална мобилност и могат да сглобяват прецизно най-малките компоненти всеки път. С отличната си динамика, високите сили на въвеждане и стойностите на устойчивост и отличното съотношение натоварване/товар нашите роботи са идеално пригодени да изпълняват задачи като поставяне и сглобяване на компоненти. В същото време те са здрави, издръжливи и работят много надеждно при всякакви условия.

Казуси

Продукти

Съвременните решения за автоматизация трябва да отговарят на няколко прости изисквания – те трябва да бъдат възможно най-бързи, възможно най-малки, колкото се може по-евтини. Epson може да Ви предложи широка гама от високоскоростни и прецизни индустриални роботи.

Приложения

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с член на екипа ни, за да откриете как може да намалите разходите и да работите по-ефективно

Гарантирайте, че Вашата производствена линия е на най-висока предавка

Роботизирани системи от Epson: прецизни, бързи и надеждни

Нашите роботи палетират, режат, фрезоват, пробиват, шлайфат, сглобяват, преместват и изграждат. Те работят прецизно и със спираща дъха скорост в тези и в много други приложения – често по 24 часа на ден. Нашето продуктово портфолио включва един от най-разгърнатите варианти на модела SCARA по света, роботи с 6 оси, контролери и софтуер.