Решения за тестване, измерване, контрол

Благодарение на роботите Epson и мощната интегрирана система за обработка на изображения, задачите, които изискват прецизен запис, могат да бъдат изпълнявани с висока тактова честота.

Тестване, измерване, контролиране

Контрол на качеството, проби преди серийното производство, измервания на данни – всичките са области, където точното записване е от съществено значение. Благодарение на роботите Epson и мощната интегрирана система за обработка на изображения, тези задачи могат да бъдат изпълнявани с висока тактова честота. Базираният на компютър главен контролер RC620 може да се разшири с допълнителен измервателен и тестов хардуер и лесно да се интегрира в системите за разпознаване на изображения или сензори за момент/сила, доставени от други производители. Ако даден продукт се отклонява от допустимите стойности, определени с предварително зададените параметри, се бракува.

Казуси

Продукти

Съвременните решения за автоматизация трябва да отговарят на няколко прости изисквания – те трябва да бъдат възможно най-бързи, възможно най-малки, колкото се може по-евтини. Epson може да Ви предложи широка гама от високоскоростни и прецизни индустриални роботи.

Приложения

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с член на екипа ни, за да откриете как може да намалите разходите и да работите по-ефективно

Гарантирайте, че Вашата производствена линия е на най-висока предавка

Роботизирани системи от Epson: прецизни, бързи и надеждни

Нашите роботи палетират, режат, фрезоват, пробиват, шлайфат, сглобяват, преместват и изграждат. Те работят прецизно и със спираща дъха скорост в тези и в много други приложения – често по 24 часа на ден. Нашето продуктово портфолио включва един от най-разгърнатите варианти на модела SCARA по света, роботи с 6 оси, контролери и софтуер.