ПРИЛОЖЕНИЕ SMART PANEL НА EPSON

Революционизирайте начина, по който печатате и сканирате.

Едно приложение е всичко, от което се нуждаете, за да превърнете мобилното си устройство в мощен инструмент за печат, сканиране и управление.

ПРИЛОЖЕНИЕ SMART PANEL НА EPSON

Иновативно приложение за лесно управление на принтери и скенери Epson

С приложението Smart Panel можете да наблюдавате състоянието на вашия принтер или скенер, да управлявате задания за печат, да проверявате нивата на мастилото и да печатате или сканирате директно от мобилните си устройства. Приложението е достъпно както от App Store, така и от Google Play. Може да се инсталира бързо и лесно на вашия смартфон или таблет.

Безжичен печат от вашите мобилни устройства

Лесната безжична настройка ви позволява безпроблемно да свържете вашия съвместим продукт на Epson към вашата мрежа и да печатате директно от вашето мобилно устройство. Персонализирайте настройките и предпочитанията на принтера, като размер и тип хартия, за да получавате винаги най-добри резултати при печат.

Сканирайте лесно документи с вашия смартфон

Удобният за потребителя интерфейс прави сканирането на документи и снимки лесно. Можете да избирате от различни опции за сканиране като цветно, черно-бяло и висока разделителна способност. За да произвежда висококачествени сканирания, приложението включва функции за подобряване на изображението, като автоматично изрязване и корекция на цветовете.

Открийте повече услуги и приложения на Epson

Apple и логото на Apple са търговски марки на Apple Inc.

Google Play и логото на Google Play са търговски марки на Google LLC.