ХИБРИДНИ РАБОТНИ РЕШЕНИЯ НА EPSON

Задаване на стандарт за съвременните бизнес среди

Изтегляне на брошура
Гледайте видеоклипа
Хибридни работни решения на Epson

Хибридните работни пространства промениха начина, по който работим

Точно затова е мнгого важно да комбинирате физическо пространство, технологичен хардуер и платформи за сътрудничество за най-доброто изживяване на участниците в хибридна работна среда.

Участие в среща по местоположения:

33%: традиционни заседателни зали

26%: от разстояние и присъединили се от дома

24%: отдалечен и присъединили се от офиса

17%: нетрадиционно място за срещи
(кафене, споделено работно пространство и т.н.)

Според „РАЗБИРАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА аудиовизуалната заседателна зала за крайни потребители за Западна Европа & САЩ“, публикувано от Futuresource Consulting Ltd, февруари 2022 г.

Хибридно работно решение на Epson за всякакви конфигурации на заседателната зала

Хибридна работа за изграждане на Вашия бизнес

Ефективно сътрудничество

Задвижване на бизнес динамиката

Включване на сътрудничеството и свързаността в пространства за срещи

Преразгледайте корпоративното презентиране с проектори, които осигуряват перфектни изображения на голям екран и улесняват предаването на посланието Ви във всяко пространство за срещи, заседателна зала или аудитория. За разлика от плоските панели, нашите проектори осигуряват мащабируем размер на картината за Вашата аудитория и показват всичко с ярки и цветни детайли, независимо къде презентирате.

Гама

Екрани за отхвърляне на заобикалящата светлина

Прожекционните екрани, които отхвърлят заобикалящата светлина, са с висок контраст, като отразяват и насочват цялата прожектирана светлина към зрителя, докато поглъщат околната светлина. Тези екрани създават ярки, богато оцветени изображения с ясно различими детайли, независимо от яркостта на околната среда.

Повеждаме по пътя към върховите постижения във визуалните технологии

Успехът ви в света на визуалните комуникации означава да имате свободата да прожектирате по-ярки, по-смели и по-креативни изображения във всякакви среди. Затова работим толкова усилено за разработката на иновативни, многофункционални решения, които отвеждат прожектираните изображения в нови измерения.

Нашият ангажимент към качеството на продуктите, технологиите и взаимоотношенията, в съчетание с несравнимо обслужване и поддръжка, е причината да сме световен производител №1 на проектори от 2001 г. насам8.

От образование и художествени галерии до цифрови обозначения и корпоративни събития, от собствена корпоративна група принтери до устройства за отдаване под наем и организиране на събития – нашите проектори за интелигентни и авангардни решения.

Истински цветове

Проектирайте живи и завладяващи изображения дори в ярко осветени помещения с най-модерните проектори на Epson, комбиниращи технология 3LCD и технология за подобряване на картината до 4K.

Оптичният двигател 3LCD в сърцето на всеки проектор на Epson гарантира, че съдържанието Ви се доставя с богати, реалистични цветове и яркост до три пъти по-голяма от тази на едночиповите DLP проектори9.

Усъвършенстваната функция за подобрение до 4K на Epson увеличава разделителната способност на екрана и усъвършенства съдържанието Ви, възпроизвеждайки всеки детайл с отлична яснота, за да ангажира и вдъхновява аудиторията, независимо от темата.

Размерът на екрана има значение

Повече няма да Ви е удобно да работите на бюро с твърде малък екран. Това не е добре за очите Ви и може да компрометира качеството на съдържанието на екрана.

Това поради това се нуждаете от размер на екрана, който е подходящ за Вашата заседателна зала – затова проекторите на Epson надвишават стандартите за здраве и безопасност за еквивалентното изживяване на настолния дисплей. (ЕС Директива 90/270/ЕИО – Екранно оборудване).

Мащабируемостта на размера на екрана и функционалността на проекторите Epson означават, че е лесно да се гарантира, че показаното съдържание не е твърде малко, че е с високо качество и ясно видимо за всички, като се вземат предвид разстоянията, от което се гледа екранът. По този начин всички на Вашата среща имат едни и същи възможности за споделяне и ангажиране.

Новини

Бъдете в крак с последните новини от Epson и научете новостите за най-новите продукти на Epson.

Казуси

Открийте широка гама от казуси, включващи информация за продуктите и решенията на Epson и пазарните тенденции.

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с някого от екипа ни, за да разберете как можете да намалите ра��ходите и да работите по-ефективно

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001-2022 г., 500 лумена и повече, с изключение на телевизори без екран, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4

9 Яркост на цветовете (светлинен поток на цветовете) в най-ярък режим, измерена от лаборатория на трета страна в съответствие с IDMS 15.4. Яркостта на цветовете ще варира в зависимост от условията на използване. Най-продаваните 3LCD проектори на Epson спрямо най-продаваните 1-чипови DLP проектори въз основа на данни за продажбите на NPD за периода от януари 2022 г. до декември 2022 г.