СПЕСТЯВАТЕ МЯСТО НА БЮРОТО С КОМПАКТНИТЕ СКЕНЕРИ A4

Компактен настолен скенер А4
Гледайте видеоклипа
КОМПАКТЕН НАСТОЛЕН СКЕНЕР А4

Първият скенер с обратен завой на Epson

Новата гами компактни настолни скенери предоставя решение за сканиране „всичко в едно“ при ограничено пространство на бюрото и нуждата да се сканират различни видове медии и документи.

Създадени, за да балансират между мощност и удобство, тези изключително универсални скенери дават възможност на бизнеси от всякакъв размер да постигат повече с по-малко и да се възползват от всички предимства на ултракомпактния скенер, без да се налага да жертват ценното пространство на бюрото.

Основни характеристики – обзор

Селектор за позиция на пътеката

Уникалният селектор за позиция на пътеката позволява бързо превключване между права пътека и пътека във формата на U по средата на процеса на работа за подобрена производителност и за да се сканира по-широк диапазон от медии без прекъсване.

Пътека с обратен завой U

Придвижването на хартията под форма на U при сканиране  е изключително компактно и устройството не променя размера си. Спестявате от ценното си място на бюрото.

Технология за защита на хартията

За да се предотврати повреда на важни документи и да се гарантира спокойствието на всички потребители, машината автоматично ще спре да сканира, ако открие необичайно натоварване на ролките или ако изображението е изкривено.

Възстановяване на ръба на документа

Ръбовете на документа, като гънки, скъсвания, гранични сенки и дупки в оригиналните документи, могат лесно да бъдат сканирани, коригирани и подобрени чрез използване на заобикалящите цветове в документа.

Детектор за замърсяване на стъклото

Взета от нашата установена гама скенери с автоматично подаване на листове A4, усъвършенстваната технология за откриване на замърсявания предупреждава потребителите кога и къде трябва да почистят стъклото на скенера – като осигурява изключителни резултати всеки път и същевременно намалява ненужните сканирания.

Epson ES-C380W се присъединява към семейството на ScanWay

Нашите модели ScanWay предоставят лесно, надеждно и сигурно решение за сканиране без ко��пютър – като всеки от моделите предлага дисплей или бутони за бърз достъп, които позволяват на потребителите да персонализират заданията за подобрена оперативна съвместимост.

С Epson Connect можете да сканирате директно в мрежови папки, имейл адреси, USB памет и популярни облачни услуги, включително Google Drive, Dropbox, Evernote и OneDrive за бизнеса. Сканирането към канали в Microsoft Teams може да се извърши с помощта на онлайн конектора Sharepoint.

Документ за самоличност MRZ сканиране

За туристически агенции, хотели, доставчици на автомобили под наем и всеки друг тип организации, които трябва редовно да сканират и съхраняват паспортни данни, тези скенери предлагат огромна стойност.

Използвайки нашия софтуер Document Capture Pro, потребителите могат бързо да уловят и индексират всички лични данни от зоната за машинно четене на паспорти и документи за пътуване (TD1) и да ги съхраняват безопасно на място, което да бъде и сигурно, и лесно достъпно.

Продуктова гама компактни настолни скенери

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с някого от екипа ни, за да разберете как можете да намалите разходите и да работите по-ефективно