МОБИЛНИ СКЕНЕРИ

Създайте мобилен офис с подкрепата на глобалния лидер в решенията за сканиране. Разработени с качеството на работа като най-важен приоритет, серията мобилни бизнес скенери на Epson е идеалното решение за полеви работници и гъвкави и компактни работни среди.

МОБИЛНИ СКЕНЕРИ

Уловете всеки детайл

Мобилни A4 скенери за лесно и ефикасно управление на документите в движение или в компактни работни среди.

Продуктова гама

Компактен

Идеален за рецепции, където мястото е от най-голямо значение и първокласното и ефективно обработване на документите е задължително. Скенерите на Epson са разработени да сканират формуляри, касови бележки и визитки за безпроблемно водене на документация.

Сканирайте навсякъде

Сканирайте каквото е необходимо в движение с решенията за мобилно сканиране на Epson. Компактните и леки устройства могат да бъдат лесно носени и използвани извън офиса и са оптимизирани за бързи и точни резултати при всички модели.

Висока организация

Където и да Ви отведе работата Ви, чувствайте свободата да сканирате каквото и да се наложи. С включена серия софтуерни пакети, които да подпомогнат усилването на продуктивността и автоматизацията на процесите.

Гъвкав

Сканирайте тънки носители с дебелина 35 g/m2 или път дебели с дебелина 270 g/m2. Или сканирайте малки партиди с WorkForce DS-310 и DS-360W, благодарение на удобно автоматично подаващо устройство за документи за 20 страници.

Възможности за захранване и Wi-Fi

Мобилните скенери на Epson включват разнообразни източници на захранване. Изберете от конвенционални кабели, USB кабели или се възползвайте от вградените литиево-йонни батерии на ES-60W, DS-80W и DS-360W за безпроблемно изживяване при сканиране.

Вградените функции на Wi-Fi и Wi-Fi Direct на ES-60W, DS-80W и DS-360W позволяват документите да бъдат сканирани и пренасочени директно от смартфони и таблетни устройства без нуждата от включване на кабели.

Epson DocumentScan

Ключови предимства

Серия ES

Сканирайте документи и създавайте лесно PDF файлове, в които може да се търси, със серията малки и леки мобилни скенери на Epson. Възползвайте се от лесния за използване софтуер ScanSmart. Работете по начин, който е подходящ за Вас, включително записване в JPEG, PDF и PDF/A формати и сканиране към папка, имейл, печат, услуги в облак, и Word, Excel и PowerPoint на Windows.

Софтуер ScanSmart

С най-новия софтуер ScanSmart на Epson сканирането, редактирането и записването на документи никога не са били по-лесни само в три прости стъпки.

Серия DS

Постигнете висока организация и направете всяко място Ваш офис с това леко и компактно решение за сканиране.

Софтуерът Epson Document Capture Pro се предлага за серията скенери DS и включва усъвършенствани функции за именуване, разделяне и пренасочване на документи във Вашата фирма и отвъд нея. Създавайте профили на задания и автоматизирайте процесите, за да оптимизирате работните процеси.

С включен усъвършенстван софтуер за сканиране и поддръжка на TWAIN драйвер. Записвайте файлове в следните формати: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с член на екипа ни, за да откриете как може да намалите разходите и да работите по-ефективно

1 При сравняване спрямо Epson WorkForce DS-30.