СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ POS ТАБЛЕТ

Наградената серия TM-m30II-SL осигурява компактен и стилен печат на касови бележки тип „всичко в едно“*

Гледайте видеоклипа
Преглед на продукт
РЕШЕНИЯ ЗА MPOS ПРОДУКТИ

Подкрепяме Вашите предизвикателства

От временни магазини и бутикови аутлети, до ресторанти и барове, mPOS решенията се превърнаха в основен инструмент за търговците на дребно, за да предоставят на клиентите безпроблемно и запомнящо се пазаруване.

Ние разполагаме с решения, които лесно се свързват с таблети и мобилни устройства и Ви позволяват да отпечатвате касови бележки от всяко място в магазина, а освен това предлагат поддръжка на широка гама операционни системи.

Ние разбираме непрестанно променящите се изисквания на хотелските услуги днес и колко важна е по-голямата ефективност на mPOS за удовлетворението на клиента и разрастването на бизнеса Ви.

Каквито и да са вашите бизнес предизвикателства, Epson притежава интелигентни, функционални и стилни mPOS решения, които подобряват обслужването на клиентите и правят живота Ви малко по-лесен.

Разработени, за да Ви предоставят мобилна свързаност

Специализирани магазини на оживени булеварди и бутикови аутлети, малки ресторанти, барове, кафенета и деликатесни магазинчета. За тези, които ценят мобилната свързаност (вкл. опциите за таблет „синхронизиране и свързване“) за безпроблемно пазаруване.

Един mPOS принтер, който може да действа като хъб за други периферни устройства, също би бил от полза. Атрактивен, компактен дизайн, който се вписва безпроблемно в работната среда. Изпитано и тествано качество на изработката и надеждност.

Временни магазини

Изглежда страхотно във Вашия търговски обект

Временни магазинчета и заведения за хранене – за тези, които искат денонощно и надеждно обслужване. Отличното свързване отговаря на системните изисквания на клиентите на mPOS, включително „синхронизиране и зареждане“.

Потребителите могат също да се възползват от стилен, практичен дизайн, който заема малко място, и винаги може да се разчита на него благодарение на изпитаното и надеждно качество на изработката на Epson.

Микробуси за храна

Издържа на суровите работни условия при Вас

За тези, които биха се възползвали от достъпна, лесна за използване, позната система, основаваща се на таблет. Заема малко място, здрав и надежден. За тези, които искат да разрешат проблема с мъчителното чакане на опашка и имат нужда от по-ефективен работен процес.

Будки

Намалява времето за чакане и поддържа работата

Готова храна за вкъщи, каса за самообслужване, билети за самообслужване. Потребителите се нуждаят от високонадеждно и издръжливо решение, компактен дизайн и ниска обща цена на притежание. Решение, което лесно се вписва в дизайна на будката. Датчикът за предстояща нужда от зареждане с хартия позволява да се остави да работи без надзор.

Открийте най-доброто mPOS решение за Вашия бизнес

Ние разполагаме с решения, които лесно се свързват с таблети и мобилни устройства и Ви позволяват да отпечатвате касови бележки от всяко място в магазина, а освен това предлагат поддръжка на широка гама операционни системи. Ние също така разбираме непрестанно променящите се изисквания на днешните хотелски и ресторантски среди и как по-ефективните mPOS решения са от съществено значение за удовле��вореността на клиентите и растежа на Вашия бизнес.

Каквито и да са вашите бизнес предизвикателства, Epson притежава интелигентни, функционални и стилни mPOS решения, които подобряват обслужването на клиентите и правят живота Ви малко по-лесен.

Принтери за касови бележки

Принтерите за касови бележки от серия TM-m са проектирани с мисъл за mPOS, предлагайки стилен, компактен индустриален дизайн, който перфектно допълва съвременните таблети и умни устройства.
TM-m30II-SL е модерно всичко в едно решение за mPOS, което интегрира функционалността на стойка за таблет за удобство и пестене на пространство, правейки го идеален избор за ефективни настройки на mPOS.

Преносими принтери за касови бележки

Леки и преносими, тези издръжливи mPOS принтери за касови бележки спомагат за ефективността на транзакцията в среди за продажби на дребно и хотели и ресторанти. Те позволяват преносим печат чрез Bluetooth или Wi-Fi от таблети или ръчни устройства. Тези решения могат да поддържат „отпечатване на масата” за ресторанти и хотели, намаляване на времето на чакане на клиентите в търговските помещения и хотелите и ресторантите или извършване на плащания �� движение.

Дисплей за клиенти

Подобрете брандирането и акцентирайте върху промоциите със стилните и лесни за употреба клиентски дисплеи с проста настройка.

Интелигентни технологии

Нашето семейство от mPOS продукти, услуги и функции гарантира, че Вашите нужди в търговските обекти са задоволени с разрастването на бизнеса Ви. Вградили сме някои водещи за пазара функции в нашите продукти, които работят в хармония с нашия хардуер, за да усъвършенстват производителността.

Казуси

Визии, възгледи и новини от Epson, създадени да вдъхновяват, информират и подпомагат – научете за тенденциите в индустрията, чуйте как клиентите ни използват нашите продукти и се възползвайте от идеите ни, за да вземате информирани решения.

Новини

Научете повече за продуктите, които създаваме, за това как клиентите ни ги използват, за нашите виждания и възгледи за това, което се случва в света, в който живеем и в който работим.

Нуждаете се от допълнителна информация?

Открийте технически ръководства, софтуер и допълнителна информация за всички наши mPOS продукти.

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с член на екипа ни, за да откриете как може да намалите разходите и да работите по-ефектив��о