SUREPRESS

Мастиленоструйна преса за етикети SurePress

Гамата от цифрови преси SurePress е идеалното решение за производители на етикети, които искат да разширят дейността си.

Разработени и проектирани от Epson за да бъдат гъвкави, с неизменни резултати и надеждни, така че да печатат висококачествени етикети с възможно най-малко време на престой и отпадъци.

Научете повече за нашите мастиленоструйни ултравиолетови преси и преси на водна основа.

Мастиленоструйна ултравиолетова преса за етикети Surepress L-6534VW

Максимално увеличаване на производителността с ефективни и рентабилни решения при конкурентна обща цена на притежание

SurePress L-6534VW е високо автоматизирана преса за скоростно отпечатване на етикети. Фокусирайки се върху прецизността, последователността и надеждността, Epson Ви гарантира ефективни и продуктивни разпечатки, като същевременно поддържа оптимално качество на печата всеки път.

Открийте серията Epson SurePress L-6534VW

Конфигурацията на L-6534VW е CMYK плюс силно непрознрачно бяло мастило, с избор от оранжево мастило, за разширена цветова палитра или цифров лак. Отпечатва се с едно минаване, за да осигури въздействаща украса с гланц или матово покритие.

Мастиленоструйна преса за етикети на водна основа SurePress L-4733A/AW

Категоричен печат на етикети

SurePress L-4733A/AW е широко признат за предоставяне на най-високо ниво на качество и надеждност и използва мастило на водна основа оп уникален начин, поради което може да печата върху стандартни хартии и филмови субстрати.

Благодарение на комплекта мастила в 6 цвята CMYKOG, плюс допълнително бяло, SurePress L‐4733A/AW предлага най-широката цветова палитра за прецизно съчетаване на цветовете и последователното им оцветяване през целия производствен цикъл.

Обогатете си гамата от предложения и подобрете финансовите си резултати

Високоавтоматичните функции за поддръжка позволяват на пресата да продължава да работи по-дълго и надеждно с минимално време на престой и намеса на оператора.

Пресата SurePress L-4733 е стабилна и лесна за използване и печата етикети в кратък срок по-ефективно, продуктивно и рентабилно...

ЧЗВ

На днешния конкурентен пазар цифривите преси за етикети изглежда ще променят правилата на играта, като направят революця в начина, по който бизнесът подхожда към печатането на етикети. Потопете се в света на цифровите преси за етикети с нашето изчерпателно ръководство за ЧЗВ.

1. Какво представлява цифровата преса за етикети?

Цифровата печатна преса е сложна машина за печат, специално проектирана да произвежда висококачествени етикети и опаковъчни материали. За разлика от традиционните методи за печат цифровите преси за етикети използват усъвършенствани технологии за цифров печат, като мастиленоструен или ултравиолетов печат, за да прехвърлят цифров дизайн директно върху субстрати на етикети.

2. Как работи цифровата преса за етикети?

Цифровите преси за етикети работят като получават цифрови файлове от компютър или външно устройство и прехвърлят дизайна върху материалите за етикети. Този процес включва прецизен контрол на приложението на мастило или тонер, което произвежда ярки цветове, ясни детайли и гарантира постоянно качество на печата.

3. Какви са ползите от използването на цифрова преса за етикети?

Цифровите преси за етикети имат много предимства, включително:

  • Бързо време за изпълнение: Цифровият етикет се отличава с кратки цикли и печат при поискване, което позволява на компаниите да реагират бързо на пазарното търсене

  • Персонализация: С цифровите преси за етикети фирмите могат лесно да подават променящи се данни печат, което им позволява да създават персонализирани етикети за различни продукти или клиенти

  • Икономиченност: Цифровата преса за етикети елиминира скъпоструващите такси за настройка и промените в плаката, свързани с традиционните методи за печат, което води до по-ниски производствени разходи за бизнеса

  • Висококачествени разпечатки: Цифровите преси за етикети осигуряват превъзходно качество на печата с ясни изображения, ярки цветове и прецизни детайли, подобрявайки цялостната визуална привлекателност на етикетите и опаковките

4. Какви видове етикети могат да се произвеждат на цифрова преса?

Цифровите преси за етикети могат да произвеждат широка гама от етикети, включително етикети на продукти, етикети за опаковане, етикети с баркод, промоционални етикети и др. Те могат да работят с различни субстрати на етикети, включително хартия, филм, винил и специални материали, осигурявайки гъвкавост за различни приложения за етикетиране.

5. Как се сравняват цифровите преси за етикети с традиционните методи за печат на етикети?

Докато традиционните методи за печат на етикети, като флексография или офсетов печат, все още имат своето място в някои приложения, цифровите преси за етикети разполагат с няколко различни предимства. Те включват по-бързо време за изпълнение, рентабилност за кратки партиди, възможности за персонализиране и превъзходно качество на печата.

Нашите решения за етикетиране се предлагат във всички размери

Открийте нашата гама от универсални принтери за етикети

Казуси

Открийте широка гама от казуси, включващи информация за продуктите и решенията на Epson и пазарните тенденции.

Новини

Бъдете в крак с последните новини от Epson и научете новостите за най-новите продукти на Epson.

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с някого от екипа ни, за да разберете как можете да намалите разходите и да работите по-ефективно.