ВЪПЛЪЩЕНИЕ НА ТВОРЧЕСКИЯ БЛЯСЪК

Гама проектори за монтиране от Epson
ПРОЕКТОРИ ЗА МОНТИРАНЕ

Повеждаме по пътя към върховите постижения във визуалните технологии

Успехът ви в света на визуалните комуникации означава да имате свободата да прожектирате по-ярки, по-смели и по-креативни изображения във всякакви среди. Затова работим толкова усилено за разработката на иновативни, многофункционални решения, които отвеждат прожектираните изображения в нови измерения.

Нашият ангажимент към качеството на продуктите, технологиите и взаимоотношенията, в съчетание с несравнимо обслужване и поддръжка, е причината да сме световен производител №1 на проектори от 2001 г. насам.1.

От образование и художествени галерии до цифрови обозначения и корпоративни събития, от собствена корпоративна група принтери до устройства за отдаване под наем и организиране на събития – нашите проектори за интелигентни и авангардни решения.

Последен писък на технологиите

Нашите проектори внасят гъвкавост, качество и творчество в почти всяка обстановка. От миниатюризацията на продуктите до простите инструменти за инсталиране, Epson продължава да води революцията на пазара на екрани, като предлага прожектиране от световна класа за непрекъснато нарастващия пазар. Създадохме най-малкия в света проектор с яркост 20 000 лумена 1 – EB-PU2220B, като използвахме последната 3LCD и лазерна технология.

Серията EB-PU2200 предлага по-лесна инсталация и настройка, опростена поддръжка, изключително качество на картината и истински екологични предимства.

Развихрете творчеството с водещата в света технология за прожектиране

Epson е най-големият производител на проектори в света и имаме ангажимента да задържим тази позиция. От 1 100 души, които съставляват нашия изследователски и развоен екип 70% са посветени изцяло и само на откриването на вълнуващи възможности в прожекционната технология. Ние никога не спираме търсим начини, по които да Ви предоставим най-новото по отношение на качеството, надеждността и гъвкавостта.

Решения за наемане и постановки

Създайте върховното визуално представяне

Представянето не е само онова, което виждате на сцената. То обхваща и публиката, която да се почувства истински свързана, като изпита текстурата, остротата, яснотата и детайлността на удивителните визуални ефекти.

Нашите универсални висококачествени проектори Pro AV, с водещите в серията EB-L30000U, EB-PU2220B и EB-PU2010B, са създадени за изключителна надеждност и гъвкавост.

Отговаряйте на очакванията на публиката в театри, аудитории, концерти, големи корпоративни събития и открити пространства по целия свят.

Решения за инсталации за забавление на посетителите

Осигурете невероятни преживявания, които Вашата аудитория никога няма да забрави

Зашеметяващите визуални прояви се превръщат в запомнящо се изживяване, което кара клиентите да се връщат пак и пак. Нашите най-съвременни проектори комбинират технологиите 3LCD и технологията за подобряване на картината до 4K с наситени цветове и свръхвисок коефициент на контрастност за брилянтно реалистично възпроизвеждане на съдържанието, без никакъв ефект на дъгата, което е перфектно за селфита.

Изключително гъвкавите лазерни проектори от серия EB-PU1000 осигуряват диапазон на яркост от 6 000 до 10 000 лумена и поддържат гама от възможни обективи, така че да можете да намерите идеалното решение. Даже можете да добавите външна камера на Epson за достъп до усъвършенствана функционалност за инсталиране и калибриране.

Компактният, но мощен водещ модел от серията EB-PU2010 с 10 000 лумена постига надеждна производителност, като същевременно предлага изключителна яснота и яркост на изображението. Това го прави идеален за най-различни места, включително галерии, тематични паркове, дигитални арт инсталации и много други атракции за посетители.

Решения изобразяване за корпоративната среда и във висши учебни заведения

Изведете комуникацията си на следващото ниво

Ангажирайте студентите с по-ярки презентации, като използвате нашите прожекционни решения за висшето образование, за да окажете най-голямо въздействие с предоставяното съдържание.

Нашите лазерни проектори от серия EB-PU1000 и EB-PU2200 са проектирани за високи изисквания за яркост с диапазон от 6 000 до 20 000 лумена. Обективите с моторизирана оптика, по избор, осигуряват гъвкавост при монтаж, перфектни са за подмяна и надграждане на съществуващите решения за прожектиране.

Завладейте корпоративната аудитория с широкомащабен дисплей

Надградете до най-новата технология за лазерен дисплей с нашата гама от достъпни проектори за средни и големи заседателни пространства, с яркост до 7 000 лумена и разделителна способност до 4KE, предоставена от серията EB-L700.

Презентирайте с високо качество на голям екран, като имате гъвкавостта да прожектирате от различни източници, включително и безжично с използването на вградената технология за дублиране на екрана и новата ни безжична система за презентации ELPWP10. Заменете старите решения за дисплей с лекота благодарение на широкото ръчно отместване на обектива и поддържането на входящи данни 4K.

Лесно наблюдение и контрол

Следете лесно всички свои проектори и управлявайте основните им функции, като включване и изключване или превключване на източника. Регулирайте дистанционно фокуса на обектива или позицията на картината на съвместимите проектори и измервайте ключови данни за работата на проектора.
Имате достъп до всички Ваши проектори отвсякъде с нашето облачно решение, Epson Projector Management Connected (EPMC).
Изтегляне на Epson Projector Management
Изтегляне на Epson Projector Management Connected

Проста конфигурация

Настройването и конфигурирането на голям брой проектори Epson никога не е било по-лесно, благодарение на комуникацията в близко поле (NFC) и безплатното приложение Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Просто регистрирайте данните на проектора с докосване на смартфона, проверете и редактирайте настройките в приложението и след това качете настройките на всички притежавани от Вас проектори, без дори да се налага да ги включвате.
Изтегляне на инструмента за конфигурация на Epson Projector за Android
Изтегляне на инструмента за конфигурация на Epson Projector за iOS

Прожектирайте по-мащабно, по-ярко, по-бързо!

Подредете и слейте с лекота множество проектори, за да създадете свръхярки или свръхголеми дисплеи. Просто прикрепете фотоапарата Epson ELPEC01 и следвайте вградените прости процедури за подреждане и сливане, за да подредите и слеете два проектора само за няколко минути без компютър. Ако Ви трябват повече проектори или разполагате с извит екран, безплатният софтуер Epson Projector Professional Tool (EPPT) предоставя усъвършенствана функционалност и поддържа до 15 проектора.
Изтегляне на Epson Projector Professional Tool за Windows
Изтегляне на инструмента за конфигурация на Epson Projector за Mac

Пълен контрол на цветовете

Използвайте иновативното решение на Epson за камерата, за да съчетавате безпроблемно цветовете и яркостта, калибрирате цветовете и да коригирате еднаквостта на цветовете.

Изключително съдържание

Създавайте собствено експериментално съдържание и съдържание за банери и табели с приложението Epson Creative Projection. Управлявайте персонализирано съдържание и го възпроизвеждайте директно от SD карта или USB донгъл с помощта на софтуера Epson Projector Content Manager.
Изтегляне на Epson Projector Content Manager
Изтегляне на Epson Creative Projection

Открийте гамата

Разширена свързаност

Свързани решения ProDispla

Открийте нашите зашеметяващи казуси

Вижте как нашите клиенти използват решенията с висока яркост на Epson, за да издигнат творчеството си до нови висоти, като завладяват публиката с ярки визуализации и покоряващи преживявания.

Изключително качество, одобрено от Юсейн Болт!

Всеки проектор Epson е продукт на нашите отдадени изследвания, разработки и производство с превъзходно качество на картината с мисъл за лекотата при употреба и абсолютната надеждност.

Нашите Pro AV решения съчетават висока яркост, изключителна острота и ярки цветове с изключителна гъвкавост при монтажа, за да създадат мощни, живи изображения, които никога не пропускат да впечатлят публиката.

Новини

Бъдете в крак с последните новини от Epson и научете новостите за
най-новите продукти на Epson.

Казуси

Открийте широка гама от казуси, включващи информация
за продуктите и решенията на Epson и пазарните тенденции.

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с някого от екипа ни, за да разберете как можете да намалите разходите и да работите по-ефективно.

1 от 2001 до 2022 г., 500 лумена и повече, с изключение на телевизори без екран, Futuresource Consulting – тримесечни прозрения за пазара на проектори – Worldwide Analyzer CY22Q4
2 IP5X, сертифициран в съответствие с IEC стандарт 60529. Сертифицирането по IP5X се отнася за оптичния двигател и модула на източника на светлина.