Иновативна технология на печатащата глава

PrecisionCore е революционна стъпка напред в технологията за печат. Проектиран да осигурява повишена скорост и несравнимо качество на изображението, този чип за печат с висока плътност генерира до 40 милиона прецизни точки в секунда с удивителна точност на поставяне на мастилото и по-малко изкривявания и несъвършенства.

Промяна в паратигмата на печата

Със своята невероятна способност за мащабиране, като същевременно предоставя ненадминато качество на изображението, скорост и прецизност, технологията PrecisionCore представлява фундаментална промяна в начина, по който подхождаме към решенията за печат.

Чип за печат MicroTFP

В сърцето на PrecisionCore е чипът за печат PrecisionCore MicroTFP. Този чип за печат е модулен и може да бъде подреден в различни конфигурации на печатащи глави.

Изключителна скорост и качество на резултатите

Базиран на технологията за пиезо тънък филм (TFP), която Epson използва в търговски широкоформатни принтери, чипът за печат MicroTFP PrecisionCore предлага значително подобрена основна производителност в сравнение с конвенционалните пиезо печатащи глави. Това включва по-висока скорост и по-точно разположение на точките. Тънкослойните пиезо задвижващи механизми, които действат като помпи, които изстрелват капчици мастило, са с дебелина само 1 микрон и могат прецизно да контролират формата и обема на капката със скорост до 50 000 пъти в секунда на дюза. Осен това, чрез увеличаване на дължината на пластината на дюзите и по този начин дължината на линията на дюзите от 1 инч на 1,33 инча, печатащите глави PrecisionCore са в състояние да осигурят професионално качество на резултатите при невероятно високи скорости с несравнимо качество на изображението.

Разширяващ се потенциал

Модулните чипове PrecisionCore могат да се комбинират по различни начини за изграждане на различни печатащи глави, от глави за промишлен печат до настолни серийни печатащи глави. Наред с продължаващото си развитие, PrecisionCore обещава да бъде трайна технологична платформа за мастиленоструйни принтери и нейният потенциал едва сега започва да се използва.

Към бъдещето на печатането с технология за печат без нагряване

Преминаването от лазерни към принтери без нагряване ви помага да използвате по-малко енергия и да намалите въздействието на печатането върху околната среда.