ПРЕМИНЕТЕ КЪМ ПО-НАДЕЖДЕН, ПРОДУКТИВЕН И УСТОЙЧИВ ПЕЧАТ

WorkForce Enterprise
Гледане на видеоклипа
СЕРИЯ WORKFORCE ENTERPRISE

Устойчив, високоскоростен печат

Възползвайте се от винаги превъзходно качество на картината при изключително високи скорости до 100 стр./мин. Като предлагат подобрена защита и усъвършенствана софтуерна съвместимост, нашите екологични многофункционални принтери WorkForce Enterprise осигуряват изключителна надеждност и отлична производителност при всеки печат.

Брошура за серията WorkForce Enterprise AM-C
Брошура за серията WorkForce Enterprise 75/100 стр./мин

Гъвкавостта да работите по своя начин

Можете да конфигурирате принтерите така, че да отговарят на точните нужди на Вашия бизнес, с набор от функции по избор.

Четец за удостоверяване на карти

Може да бъде поставен опционален четец на карти в панела под потребителския интерфейс, за да се добавят и четци на карти на трети страни. Като вариант можете да добавите устройство с табло.

Допълнителна касета за 2 x 500 листа
Допълнителна функционалност с модул за подшиване

Модул за подшиване (до 20 листа), полусгъване (до 3 листа), тройно/C-сгъване (до 3 листа)

Допълнително устройство за подвързване

Ъглово подвързване за до 50 листа

Допълнителна тава с голяма вместимост (HCT)

До 3000 листа A4

Заключване на касетите

За да защитите касетите с хартия, когато вашите принтери се използват на обществени места.

Вътрешно устройство за скрепяване

Може да подрежда, измества и скрепява Вашите документи в 3 различни позиции и поддържа перфоратор с 2 или 4 дупки, по избор.

Подобрен графичен потребителски интерфейс

Нов потребителски интерфейс с 10,1-инчов сензорен екран улеснява използването, като осигурява по-голяма персонализация, по-лесна работа и по-ефективни работни потоци.

Страхотна производителност до края

С тези принтери качеството надхвърля хардуера и предоставя разнообразни възможности за довършителна обработка, след като печатът приключи. Тихо работещо устройство за скрепване на страници или обработващо устройство за брошури може да скрепва до 50 листа в ъглите и може да обработи до 3 000 листа (за брошура), или 4 000 листа (за скрепване). Устройството за скрепяване на брошури поддържа подреждане на изместванията и може също да произведе до 20 скрепени с телбод листа и 3 сгънати наполовина или на три листове. Вътрешното устройство за скрепяване може да подрежда, измества и скрепява Вашите документи в 3 различни позиции и поддържа перфоратор с 2 или 4 дупки, по избор.

По-сигурни от всякога

Принтерите от серията WorkForce Enterprise предлагат подобрени функции, за да направят печата по-сигурен отвсякога.

 • Защита на данните

  Криптиране на HDD, безопасно изтриване на данни на HDD, модул на надеждна платформа (TPM) и криптиране на пароли

 • Защита на устройството

  Проверка на подписа на фърмуера, сигурно зареждане и ново откриване на проникване в зловреден софтуер

 • Контрол на достъпа

  Удостоверяване на потребителите, ограничения на функциите и регистрационни файлове за одит

 • Защита на документи

  Печат с удостоверяване, сканиране с удостоверяване и регистриране на задания

 • Защита на комуникацията

  IPsec, SNMPv3 и нов TLS1.3

Към бъдещето на печатането с технология без нагряване

Преминаването от лазерни към принтери без нагряване ви помага да използвате по-малко енергия и да намалите въздействието на печатането върху околната среда.

Решения, които повишават ефективността, ускоряват процесите и увеличават работния поток

 • Управление на резултатите

  Нашите решения за управление на резултатите и нашите партньори повишават производителността, като в същото време създават защитена среда за печат, сканиране и копиране, за да се запазят активите на компанията. Решенията защитават устройствата на потребителите от неразрешена употреба, а също така осигуряват по-добър контрол върху разходите за печат, като имат възможности за централизиран печат, които намаляват използването на хартия от непотърсени разпечатки.

 • Управление на група принтери

  С нашите решения за управление на групи принтери бизнесът може да контролира всички свои принтери и скенери, като автоматично предаваните данни ви помагат да спестите време и пари, да увеличите времето на работа и да поддържате производителността.

 • Дистанционно обслужване и поддръжка

  Намалете разходите за обслужване, като използвате нашата базирана на облак система за следене и управление на устройства, която осигурява усъвършенствана дистанционна диагностика. чНадеждна и лесна за интегриране, тя увеличава удовлетвореността на клиентите, осигурявайки по-кратки времена за реакция, по-малко посещения на място и по-бързо обслужване. Проследявайте и наблюдавайте използването на принтера и минимизирайте времето му за престой.

 • Заснемане и управление на документи

  Превърнете физическата информация в управляемо цифрово съдържание, което повишава сигурността на данните, с които работи вашият бизнес. Вижте решенията за заснемане на документи, които безпроблемно се интегрират с нашите устройства.

 • Мобилен и облачен печат

  Услугите на Epson за мобилен и облачен печат позволяват на потребителите да печатат и сканират от своя смартфон и таблет – в офиса и в движение.

 • Epson Open Platform

  Потребителите получават пълен контрол върху операциите за печат чрез уеб базирано приложение, което им позволява да адаптират принтера си така, че да отговоря на специфичните и променящи се бизнес изисквания във връзка с развиващите се корпоративни ИТ системи. ISV решенията на трети страни са съвместими с устройствата с Epson Open Platform.

Продуктова гама WorkForce Enterprise

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с някого от екипа ни, за да разберете как можете да намалите разходите и да работите по-ефективно

1 Приблизителната стойност е въз основа на вътрешно тестване; може да варира в зависимост от броя на избраните копия, изходната среда, както и от настройките за размер, ориентация, позиция на хартията.