Юсейн + Epson:
Печеливш отбор

Epson и Болт обединяват сили, за да дадат повече възможности на клиентите и да помогнат за напредъка на образованието.

Юсейн + Epson: Печеливш отбор

През 2021 г. Epson си партнира с Юсейн Болт – най-бързият човек в света. Осемкратният олимпийски златен медалист и смятаният за най-великия спринтьор на всички времена Юсейн сега е лицето на Epson в Европа и Френска Африка. Като технологичен посланик на марката Юсейн популяризира ежедневните ползи от пълната гама технологични решения на Epson за дома, бизнеса и образованието.

Гама принтери EcoTank

Юсейн забавлява феновете и клиентите на Epson по свой собствен непринуден начин, който показва, че с принтерите EcoTank на Epson можете буквално да „заредите и забравите“ . Резервоарите за мастило с ултрависок капацитет и възможност за допълване позволяват безпроблемно отпечатване на хиляди страници без нужда да се сменят касети с мастило.

„Радвам се, че работя с Epson, за да разпространявам информация за принтерите EcoTank. Принтерите EcoTank премахват много от затрудненията, свързани печатането с касети, а всичко, което може да помогне дори за малки улеснения в живота, е чудесно."

Бизнес продукти

Юсейн знае стойността на скоростта и ефективността и затова обича иновативните бизнес продукти на Epson. Скенери за по-бърза и интелигентна цифровизация, EcoTank Pro предлагащ изгоден печат в офиса и проектори, които са идеални за големи зали, лекционни зали и работни пространства за съвместна работа.

Решения за професионалисти

Подобно на Юсейн, нашите продукти имат впечатляващи рекорди. Нашите роботи SCARA са номер 1 в света през последните 10 години1, а ние сме и производител №1 на принтери за касови бележки в Западна Европа2. Epson всъщност предоставя специализирани решения, които да помогнат на бизнеса в много сектори: от широкоформатни принтери за текстил и банери до роботизирани решения, mPOS и принтери за касови бележки и етикети. Всяко решение е проектирано да повиши производителността на бизнеса и да осигури бърз, надежден и гъвкав висококачествен продукт. Ние познаваме предизвикателствата пред професионалистите като Вас и се стремим да проектираме продукти, които са световни, за да Ви помагаме да поддържате преднина пред конкуренцията.

Зад кулисите

Какво е усещането да си на снимачната площадка с Юсейн Болт?

Вижте нашата галерия:

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

1 Пазарен дял, базиран на бройки индустриални роботи SCARA, 2011 – 2016 г. Fuji Keizai „2012 - 2017 Worldwide Robot Market and Future Outlook“

2 IDC, POS Market Appraisal Western Europe CY 2020, доставки за 2020 г., публикувано април 2021 г.