Bright White Inkjet Paper - A4 - 500 листа

Яркобяла хартия за мастиленоструен печат
Нека работата Ви изпъкне с тази по-дебела и по-ярка хартия. С дебелина 90 г/м2 тази ежедневна хартия за офиса предоставя яркобяло покритие, което привлича вниманието. Тя не само изглежда добра – разработена е за надеждна работа, така че да се насладите на безпроблемен печат.
Артикулен номер: C13S041749
Bright White Inkjet Paper - A4 - 500 листа
Общ преглед

Общ преглед

Направете впечатление

Нашата яркобяла хартия за мастиленоструен печат комбинира прекрасно стил с качество. Благодарение на дебелината си от 90 г/м2 тази достъпна хартия за офиса предоставя яркобяло покритие, което е и страхотно на допир. Тази дебелина я прави подходяща за печат и от двете страни, което помага да пестите хартия и да намалите разходите. От разпечатване на автобиографии до специални проекти за домашна работа или бизнес презентации, можете да сте сигурни, че тя ще осигури ясен и отчетлив текст и прецизни и завладяващи графики.

Оптимизирани за принтери Epson

Мастилата и хартиите от Epson са създадени, за да се използват с принтери Epson, което винаги гарантира най-добри резултати.

Чудесни за всеки принтер

Нашите хартии дават чудесни резултати с принтери и мастила от други производители, така че всеки може да се възползва от експертното качество на Epson.

Съвместимост

Съвместими основни устройства

Моделите по-долу са съвместими с един или повече продукта от тази гама. За повече подробности вижте връзките по-долу или ръководството за Вашия продукт.