ПРЕМИНЕТЕ КЪМ ЕФЕКТИВНО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРИНТЕРА

Подобрете производителността и увеличете времето за работа, чрез по-ефективно планиране на производството и поддръжката за вашата флота принтери.

EPSON CLOUD SOLUTION PORT

Какви са ползите за вашия бизнес?

Epson Cloud Solution PORT е платформа за услуги базирани на облак, която ще поддържа широкоформатните и търговските принтери на Epson. Ще можете да следите оборудването в няколко обекта, или няколко принтера от един обект, от производствения етаж или дистанционно, и да постигнете повишен контрол. Първата услуга, предлагана на платформата, е Производствен монитор, която ще предлага преглед на състоянието на производството в реално време.

Общ преглед

Epson Cloud Solution PORT е платформа за услуги базирани на облак, която ще поддържа широкоформатните и търговските принтери на Epson. Epson Cloud Solution PORT може да бъде достъпен от множество устройства, включително компютри, смартфони и таблети.

Производствен монитор

Проверете статуса на вашите принтери, като използвате Производствен монитор на вашите смарт устройства или компютър. Тази функция осигурява ежедневен статус на работното състояние и поддържа висока производителност и ефективност.

Следете производството на ход

Epson Cloud Solution за мобилни устройства ви позволява да разберете състоянието на принтерите на производственото място на смартфон или таблет по всяко време и навсякъде, като се свържете със сигурна платформа в облака.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Функционалност

Производствен монитор идентифицира най-спешните необходими действия и ви помага да коригирате проблема ефективно с минимални смущения в процеса на печат. Ще видите кога заданията са завършени, което ви помага да планирате с повишена точност. Той генерира ежедневни доклади, които подчертават затрудненията в производството или потенциалните възможности, при които производителността може да бъде подобрена.

Какво представлява Производствен Мониторинг?

  1. Вижте всички принтери и съответното им работно състояние

  2. Вижте ежедневната ефективност и сравнете с предходния ден, като използвате диаграми тип стълба или линейни

  3. Следете състоянието на принтерите и конфигурирайте таблата за управление според вашите нужди и предпочитания.

Поддържани модели

Често задавани въпроси

Каква е ползата от регистрацията за Epson Cloud Solution PORT?

Едно от основните предимства е, че ще можете да следите оборудването в няколко обекта, или няколко принтера от един обект, от производствения етаж или дистанционно, подпомагайки контрола на производството. Първата услуга, предлагана на платформата, е Производствен монитор, която ще следи състоянието на производството в реално време.

Какъв вид данни се събират и как се използват данните?

Молим ви да поглед��ете Насоките за сигурност и Декларацията за поверителност за подробна информация.

Как е защитена поверителността на моите данни?

Epson управлява информацията поверително и е в съответствие с GDPR. Молим ви да погледнете Декларацията за поверителност за подробна информация.

Ще има ли Epson достъп до моята мрежа?

Принтерите ще предават и криптират чрез HTTPS протоколи. Молим ви да погледнете Насоките за сигурност за цялостен преглед.

Готови ли сте да научите повече?

Разговаряйте с член на екипа ни, за да откриете как може да намалите разходите и да работите по-ефективно