ПОТОПЕТЕ СЕ В ЕКШЪНА

Пропуснете телевизорите с големи размери и открийте как проектор може да направи домашното Ви забавление по-завладяващо отколкото някога сте предполагали.

ДОМАШНИ ПРОЕКТОРИ EPSON

Иновации, които имат значение

Получете някои от най-усъвършенстваните технологии в дома си от най-добрия производител на проектори в света за 17 години1. С изключително високи коефициент на контрастност и яркост филмите се усещат като на живо, а спортните предавания са дори по-убедително реалистични.

Размерът има значение

Превърнете дома си в сцена за всяко представление с домашните проектори от Epson. Трансформирайте ежедневието си, независимо дали гледате любимия си спорт, класически филм, цифрова телевизия, или пък играете на нова игра. Можете да привлечете вниманието на всички с внушителен екран до 300 инча и да съберете семейството и приятелите си, за да прекарате запомнящи се моменти заедно.

По-ярка и наситена картина при прожектиране

Ярката бяла светлина не е достатъчна за пресъздаване на истинските цветове, които виждате всеки ден. Затова технологията 3LCD в проекторите на Epson предлага еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина (CLO). Не се примирявайте с безинтересен, блед и безжизнен екран. Насладете се на ярки и реалистични изображения с проекторите на Epson.

Epson 4K PRO-UHD²

Страхотните изображения са комбинация от технологии, които работят заедно, включително еднаква яркост на цветна и бяла светлина, 3LCD технология, HDR10, обработка на контраста и цвета. С 4K PRO-UHD² проекторите на Epson получавате холистичен подход към качеството на изображенията, което дори надхвърля способността за получаване, обработка и прожектиране на 4K съдържание.

Не всички модели разполагат с тази функция. За да проверите дали Вашият модел има тази функция, проверете в продуктовата спецификация.

Ултраширока цветова палитра

Изпитайте по-широк диапазон от естествени цветове с по-богат и по-реалистичен екран.

Регулирайте картината без усилия

Монтирането е бързо и просто благодарение на първокласен коефициент на оптично увеличение и възможност за отместване на обектива: Моторизираните функции за увеличение, фокусиране и отместване на обектива могат да съхраняват до 10 различни положения, като Ви позволяват да превключвате между различни пропорции на картината.

Не всички модели разполагат с тази функция. За да проверите дали Вашият модел има тази функция, проверете в продуктовата спецификация.

Насладете се на до 15 години забавление³

С до 10 000 часа живот на лампите³ можете да гледате филм всеки ден до следващите 15 години, без да се налага да ги сменяте. Проекторите на Epson са известни със своята надеждност, така че няма нужда да се притеснявате, че ще изпуснете и минута от любимия си филм, игра или програма.

Представяме Ви гамата

1 Анкетата е проведена от Futuresource Consulting за периода 2001 г. – 2018 г.

2 Технологията за подобрение на картината до 4K премества всеки пиксел диагонално до двойно Full HD качеството на картината. Разделителната способност в 3D режим е Full HD.

3 Базирано на гледане на средно 1 час и 45 минути филми всеки ден, когато лампата е в икономичен режим.

4 Функцията WirelessHD се предлага в 28-те държави членки на ЕС, както и в Исландия, Норвегия, Саудитска Арабия, Швейцария, Турция и Обединените арабски емирства. Подлежи на промяна. Свържете се с местния офис по продажбите на Epson за наличност в конкретни пазари.

5 Базирано на гледане на съдържание по пет часа всеки ден, когато проекторът е в икономичен режим.

6 Цветна яркост (цветна светлина) в най-ярък режим, измерена от лаборатория на трети страни в съответствие с IDMS 15.4. Яркостта на цвета варира в зависимост от условията на използване. Най-продаваните Epson 3LCD проектори спрямо най-продаваните едночипови DLP на база данни от NPD за май 2017 - април 2018 г.