Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets

Двустранна хартия за мастиленоструйни принтери
Дайте живот на изображенията и текста с хартията за двустранен мастиленоструен печат с фотокачество. Благодарение на по-голямото си тегло тази хартия е страхотна за печат и от двете страни, и особено за документи с множество изображения. Матовото покритие дава усещане за качество, подходящо за отпечатване на специални документи.
Артикулен номер: C13S400059
Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets
Общ преглед

Общ преглед

Висококачествени резултати

Вие отделяте време за работата си, така че позволете това да се види – с нашата двустранна, матова, бяла хартия за мастиленоструен печат с фотокачество с дебелина 120 г/м2. Дори при двустранен печат, елегантната и качествена хартия е разработена за печат с много детайлни и цветни изображения с висока разделителна способност, както и ясен и отчетлив текст. Може да й се доверите за изключителни бюлетини, листовки, брошури, домашна работа и още.

Оптимизирани за принтери Epson

Мастилата и хартиите от Epson са създадени, за да се използват с принтери Epson, което винаги гарантира най-добри резултати.

Чудесни за всеки принтер

Нашите хартии дават чудесни резултати с принтери и мастила от други производители, така че всеки може да се възползва от експертното качество на Epson.

Съвместимост

Съвместими основни устройства

Моделите по-долу са съвместими с един или повече продукта от тази гама. За повече подробности вижте връзките по-долу или ръководството за Вашия продукт.