EcoTank L120

Печат на ултраниска цена
Най-малкият еднофункционален принтер с резервоар за мастило на Epson предлага икономичен и надежден цветен печат.
Идеален за домашни офиси, или студенти, които искат да намалят разходите си за печат, най-малкият четирицветен принтер с резервоар за мастило (ITS) и формат A4, се предлага с технологията за печатащи глави Micro Piezo на и оригинални мастила от Epson, така че потребителите могат да печатат с качество от Epson на ултраниска
цена.
Артикулен номер: C11CD76301
Общ преглед

Общ преглед

Печат на ултраниска цена

Моделът L120 предлага печат на достъпна цена с ниски разходи за копие. С всеки комплект бутилки с мастило могат да се отпечатат до 4 500 черно-бели страници и 7 500 цветни страници1, като така се осигурява ултраниска цена на страница за черно-бял и цветен печат.

Надежден и лесен за работа

Увеличете производителността и намалете времето за престой с лесна настройка и надежден печат. Специално създаденият резервоар за мастило е напълно интегриран в принтера, така че получавате надежден цветен печат без проблемите, които обикновено са свързани с презареждането с неоригинални консумативи и резервоари за мастило от други производители. С оригиналните бутилки с мастило от Epson зареждането на резервоара е безпроблемно благодарение на ясните етикети и дозаторите, предпазващи от протичане. L120 има резервоари от 40 ml, което позволява да бъде малък и компактен, за да може да лесно да намери място в домашен офис или студентска стая. Принтерът се предлага с гаранция за 12 месеца (или 15 000 страници), която осигурява на потребителите спокойствие и им помага, в случай че се нуждаят от помощ.

Печат с Epson качество

L120 работи с оригинално мастило от Epson и технологията Micro Piezo на Epson за разпечатки с постоянно качество. Скоростта по ISO от 8,5 стр./мин. за черно-бял печат и 4,5 стр./мин за цветен2 гарантира, че няма да се налага да чакате.

Основни характеристики

  • Качество от Epson Специално създаден резервоар за мастило, който може да се допълва
  • Спокойствие С покритие от гаранцията на Epson
  • Компактен дизайн Малки размери, идеални за работа у дома
  • Стойност за Вашите пари Ултраниска цена за страница
  • Удобен за използване Безпроблемна и лесна настройка

Изтегляне на допълнителна информация

EcoTank L120 Лист с данни/брошура PDF
bu Ink Tank System PDF
bu ITS Brochure update PDF
Ecotank end user PDF
Аксесоари

Аксесоари

Консумативи

Мастилата на Epson са разработени за безпроблемна работа с принтерите Epson, за да предоставят ясен и устойчив на размазване текст, който издържа десетилетия.

664 4 бутилки с цветни мастила ,Мастила
Продукт
Брой отпечатани стр.
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Брой отпечатани стр.:
70 ml
Медии

Бизнес хартия
Продукт
Хартия за мастиленоструен печат с фотографско качество
Продукт
CoverPlus

CoverPlus offering fast, reliable service for your Epson products.

Продукт
Поддръжка

Поддръжка

Нуждаете се от поддръжка?

Посетете нашата страница за поддръжка, за да намерите драйвери, софтуер, ръководства, често задавани въпроси и как да се свържете с нас.

Бележки: